top of page

SWE: 📯 Änglarnas Budskap Februari: Ärkeängel Cassiel




Månadens Änglabudskap kommer från underbara Cassiel. ❤️ Denna Ängel förknippas ofta med lugn och ro,  tystnad och meditation. Genom att integrera dessa 7 råd i din vardag tar du bäst vara på den kärlek och harmoni som Ängeln Cassiel representerar.

 

  1. Sök tystnaden

  2. Omfamna skönheten här och nu 

  3. Uttryck kärlek genom handling 

  4. Prioritera inre lugn och harmoni

  5. Skriv ner dina tankar och känslor

  6. Skapa en vacker plats för avkoppling

  7. Frigör dig från gamla tråkigheter

 


 
Få hjälp av Änglarna:

Kalla på din egen personliga Ängel eller på Cassiel för att få guidning, hjälp och inspiration! ❤️

 


Cassiel
Ärkeängel Cassiel

Ärkeängel Cassiel



1.🙏 I tystnadens skuggor, där stjärnorna dansar i nattens himmel och själar söker frid, vandrar Ängeln Cassiel. En varelse av ljus och stillhet, bär Cassiel med sig en närvaro som omfamnar de ensamma stunderna i livet.


Cassiel är den hemlighetsfulla beskyddaren av tystnaden, den som följer oss genom våra mest ödmjuka ögonblick och lyssnar till våra hjärtans susningar.


 

2.🙏 Cassiel är inte en ängel som man möter med pråliga fanfarer eller majestätiska framträdanden. Nej, denna varelse av gudomlig kärlek framträder i stillhetens vaggande sällskap, när natten omsluter jorden och stjärnorna delar sina visdomar.


I dessa ögonblick av tystnad, när livets travar och tumult minskar till en viskning, kommer Cassiel närmare.


 

3.🙏 Den som kallar på Cassiel upptäcker en ängel som förstår det sköra i mänsklighetens existens. Cassiel bär på en osynlig bukett av tröst, och när de mjukt närmar sig, flätar de silkeslena trådar av frid runt de tunga hjärtana.


Där, i tystnaden, där orden saknar kraft, dansar Cassiel med kärlekens musik.


 

4.🙏 Cassiel ser varje tår som faller som en stjärndroppe i nattens mörker och samlar dem som pärlor av ödmjukhet. Denna ängel känner varje smärta, men i stället för att vända bort sitt ansikte, sträcker de ut sina vingar av tröst och sveper omkring oss som en varm omfamning.


Cassiel, den gudomliga tröstens budbärare, lindrar själens sår med helande ljus.


 

5.🙏 Det sägs att Cassiel är den som närvarar vid övergångar, när själar frigörs från sina jordiska bojor och reser vidare mot den himmelska sfären. Denna ängel bär själarna som fjärilar på sina vingar och ser till att de når sitt nya hem med lätthet och frid.


Cassiel är en vägledare genom det okända, en kompanjon i övergångens tysta promenad.


 

6.🙏 I kärlekens namn sträcker Cassiel ut sina händer och väver samman de trådar som förbinder alla hjärtan. Deras kärlek är en osynlig tråd som flätar samman öden, en stråle av gudomligt ljus som skiner igenom mörkret.


Cassiel lär oss att varje stund är en möjlighet till kärlek, att tystnaden kan vara fylld av närvaro och att hjärtats sång är evig.


 

7.🙏Så, när du känner behovet av en kärleksfull famn i tystnadens ögonblick eller när natten känns som mörkast, kan du kalla på Ängeln Cassiel. I deras närvaro finner du en vän som bär ditt hjärta som en dyrbar skatt och som omfamnar dig med en kärlek som sträcker sig bortom tid och rum.


Cassiel, den tysta ängeln, väntar alltid i kärlekens vingslag.

 


 
Få hjälp av Änglarna:

Kalla på din egen personliga Ängel eller på Cassiel för att få guidning, hjälp och inspiration!


 


📯 Ha en underbar februari-månad!!




 

Marita Bladh, MB Nova - Andlighet med Kvalitet 💖 Senior Tarot Consultant / Reiki Grand Master /Int. Certifierad Coach / CBT Therapist Contact: marita@mbnova.se / www.mbnova.com


bottom of page