top of page

Din personliga Ängel

Hopp. Tröst. Kärlek. Glädje

änglarkollage.png

Din Ängel Innehåller:

  1. Om Änglar – Generellt

  2. Om Ärkeänglar, Jordänglar, Skyddsänglar, Fredsänglar, Helande Änglar och Himmelska Änglar

  3. Introduktion till din Ängel

  4. Så får du hjälp

  5. Råd och kunskap om dig

  6. 15 specialfakta och hur du får kontakt med din Ängel

  7. Budskap till dig från din Ängel

  8. Bön/affirmation till din Ängel

angel-quiz5.jfif

Alla stjärntecken har sin egen Ängel.

Lär känna din Ängel och hur du får kontakt med den!

Har du ofta känt dig ensam och vilsen? Kanske vet du inte att du, från den dag du föddes, har du haft en Ängel som har följt dig genom livets alla upp- och nedgångar, skräddarsydd efter ditt stjärntecken och alltid vid din sida? Äntligen är det dags för dig att få veta vilken Ängel som är just din och hur du får kontakt med den!

 

Ta dig tid att verkligen lära känna din ängel, känn in deras kärleksfulla energi och lyssna på deras hjärtevärmande budskap. Du är aldrig ensam och när du väl öppnar ditt hjärta kommer du att känna en oändlig kärlek och stöd som alltid finns där när du behöver det.

 

  • Längtar du efter någon som tröstar dig när du är ledsen, någon som lyssnar på dig när du behöver vägledning eller när du behöver svar på en fråga eller styrka att gå igenom en tuff utmaning i livet?

 

  • Din Ängel finns alltid där, redo att stödja dig när du ber om det. Änglarnas energi skänker tröst och hopp och de är lättsamma och ljusa. Deras närvaro är lätt att känna igen, de får dig att känna dig lugn och omsluten av kärlek och glädje.

Din Ängel levereras digitalt som en pdf-fil och innehåller massor av detaljer om just din Ängel. Du får den till din email. Ange födelsedag i beställningen.

Atlas och Kelsey
Marita @ MB Nova picking chantrells

Atlas & Kelsey

Maritas berättelse:  Jag ber ofta min Ängel om hjälp och beskydd när jag är någonstans där det är mörkt eller jag av någon anledning känner mig ensam eller otrygg. Jag ber också om hjälp för att jag och mina hundar ska vara vara trygga och säkra när vi är ute i lite tuffare terräng och promenerar.

 

Självklart ber jag också om hjälp med att hitta kantareller och andra smarriga svampar. 🍄 Och självklart funkar det!! 😊

Maritas berättelse - Din Ängel
bottom of page