top of page

Kostnadsfri Distanshealing

Välkommen alla onsdagar jämna veckor kl. 22.00 - 22.30. Sedan 2009

Anmälan

Tack! Din anmälan har skickats!

Tillval: Healing Booster / Attunement

Vill du boka en Healing Booster / Attunement för att förstärka healingen och bli en medskapare av energi, Klicka här för att boka >

Kostnadsfri distanshealing har tillhandahållits av Marita Bladh på MB Nova sedan maj 2009 med tusen och åter tusentals deltagare! Marita var först ut med att erbjuda det via Facebook i Sverige. 

 

 Anmäl dig såhär:

  • Anmäl dig via formuläret ovan. (Om formuläret inte tar emot din anmälan beror det troligen på att du angivit fel mailadress eller att det smugit sig in ett mellanslag i din emailadress.) Har du problem, skriv till Marita: support@mbnova.se

 

 

Ta emot, gör så här: 

Sätt eller lägg dig bekvämt. Slappna av, tona in, sätt i din intention att delta i distanshealingen och att du önskar få hjälp med ett specifikt problemområde - eller ta emot energi för ditt "högsta bästa". Om du vill kan du sätta på lite mjuk musik och gärna tända ett ljus.

 

Läs gärna mer tips här om hur du tar emot healing >>
 

Skicka kärlek!

Jag vill be alla som deltar aktivt att helt kort skicka en kärleksfull tanke till alla andra som deltar vid detta tillfälle - OCH gärna även barn i världen som har det svårt!

Exempel, tänk så här inom dig: "Jag skickar en tanke av kärlek och ljus till alla som deltar i kvällens distanshealing på MB Nova och till alla underbara barn i världen. Tänk vilken gemensam kraft det blir - tack på förhand!

Observera att du inte måste vara med aktivt - du behöver bara anmäla dig så kommer energin till dig när det passar dig bäst. Det går alltså bra att gå och lägga sig för natten om man tycker att det är sent.


Tillsammans gör vi världen lite, lite bättre
 

Marita Bladh - Grand Reiki Master
-Tillsammans höjer vi vibrationen på jorden, en person i taget.

Vill du lämna  gåva?

Distanshealingen är kostnadsfri, vill du ändå lämna en gåva, använd: Swish; 0722-698970. 

ReikiTrädMaritas.jpg
ReikiCertifikat-ljus.jpg

Maritas Utbildningar i Reiki

  • 1997 - Reiki Steg 1 - Sverige

  • 1998 - Reiki Steg 2 - USA

  • 1998 - Reiki ART / Personal Master

  • 2017 - Reiki Lärare - Sverige

Hjärtevänner.png

Maritas berättelse:

Heart Shape Balloon
Maritas berättelse - Healing

Kommer snart!

Ta emot healing - gör såhär:

Ta emot haling

​​Välkommen!

Jag får många frågor om hur man ska göra när man tar emot healing, här är några tips för den som är ovan, gör det som känns rätt och bra just för dig!

 

Kram, Marita INLEDNING:
Tänd ett ljus, sätt gärna på lite lugn musik. För ihop handflatorna framför bröstkorgen och för händerna uppåt, utåt och isär - som ett Y. Säg: -Jag öppnar nu mitt mentala rum. Blunda och rita en mental ljuscirkel omkring dig och tänk att bara goda kärleksfulla energier kommer in i cirkeln.

GRUNDA DIG:
Sätt eller lägg dig bekvämt, lossa ev. på kläder som sitter åt. Ta ett riktigt djupt andetag, håll andan och andas ut kraftfullt. Gör detta tre gånger. Föreställ dig att du är grundad/jordad och i harmoni med Moder Jord. Föreställ dig att du har rötter under dina fötter som du låter slingra sig ner i jorden. Dra gärna upp röd energi från Moder Jord och låt den sprida sig uppåt i din kropp. Rikta sedan uppmärksamheten uppåt mot universum och föreställ dig en stråle av vitt, flödande, kärleksfullt ljus. Föreställ dig att denna stråle flödar ner i dig och genom din kropp.

 

INTENTION OCH ANDNING:
Bestäm i din intention, tanke, att delta i healingen som (ex: Marita på MB Nova håller just nu) och att du önskar ta emot läkande och kärleksfulla energier för ett visst problem du har - och/eller för ditt högsta bästa. Sänd gärna en tanke om ljus och kärlek till alla som deltar i healingen. Lägg gärna händerna på magen och fokusera på din andning. Fokusera på hur luften går in via näsan och ända ner i magen. Fortsätt fokusera på andningen så länge du kan/vill. Du kan också fokusera på musiken och med alla sinnen känna hur tonerna förändras, stiger, sjunker och hur gott det är för kroppen och sinnet. Var bara stilla, njut och acceptera de tankar och känslor som passerar. Tänk att du är i perfekt harmoni med allt som sker.

TACKA:
När healingen är klar tackar du gärna den som gett healing och alla andra som varit med. Om du vill kan du tacka dina änglar, guider, Moder Jord och Universum också. Stäng nu ditt mentala rum genom att göra Y:et baklänges - börja uppifrån/utåt och för ihop händerna i en neråtgående rörelse.

 

EFTER:

Glöm inte släcka ljuset. Gå nu och drick ett stort glas uppfriskande vatten.Tänk på att dricka mycket vatten dagen efter en healing. Det hjälper kroppen vid ev. utrensningar. Ta det gärna extra lugnt och vila när du kan. Kom ihåg att vissa symptom kan kännas värre dagen efter för att sedan klinga av.

 

Jag önskar dig en underbar healingstund!

 

Text: Marita Bladh på MB Nova, www.mbnova.se, 0722-69 89 70

bottom of page