top of page

Handböcker & Lärande

Enkla. Korta. Effektiva. Utvecklande. Inspirerande. Problemlösande & Tarot

Välkommen till en spännande värld av förändring och personlig tillväxt! Våra handböcker är skapade med dig i åtanke. Du behöver inte läsa en hel bok på flera hundra sidor, och riskera att du tröttnar efter några kapitel. Våra handböcker är korta, enkla och fulla av inspiration och innehåller exakt vad du behöver för att förändra det som just du behöver förändra. Dessa handböcker är som små pärlor av kunskap som har en omedelbar positiv inverkan i ditt liv. Låt din resa mot inspiration, glädje och en bättre morgondag börjar här och nu!

 

Pris, samtliga handböcker: 199 kr. De levereras digitalt till din email som pdf-fil.

PERFEKT FÖR DIG SOM OFTA KÄNNER DIG OROLIG ELLER STRESSAD

Andas som en Mästare

Känner du ofta oro, hjärtklappning eller ångest i viktiga situationer? Har du ibland en känsla av att inte andas ordentligt - att du inte får luft - eller att du inte har kontroll över din andning?

Med rätt andning kan du dämpa oro och hitta ditt lugn i avgörande situationer. Ta kontroll över din andning och låt den guida dig till inre harmoni. När du behärskar konsten att andas rätt öppnas en värld av möjligheter där du kan möta varje situation med lugn och självförtroende. Upplev kraften i din andning – din nyckel till inre balans och framgång!

 

INNEHÅLL: 4 Skriftliga metoder för att andas dig lugn på 5 minuter samt instruktion om var du hittar "lugna punkten" - akupunkturpunkt för att gnugga dig lugn.

E-bok: Andas som en mästare!

DET ENKLA SÄTTET FÖR DIG ATT NÅ DINA MÅL!

Min Bevisbok

- Visste du att de flesta aldrig får det de drömmer om, helt enkelt för att de inte riktigt kan specificera vad det är de vill ha?

 

Drömmer du om ett bättre liv, ekonomi, kärlek, arbete eller vänner? Det är dags att göra dessa drömmar till verklighet med en tydlig struktur och en välgjord plan. Att ha en klar struktur är nyckeln till att förenkla resan mot dina önskningar.

Har du någonsin känt att drömmarna snurrar runt i ditt huvud utan någon ordning? Det är dags att förändra det! Lär dig det enkla sättet att ge struktur åt dina drömmar och se dem förvandlas till en fantastisk verklighet. Din framtid börjar med ett enda steg – låt oss hjälpa dig ta det!

E-bok: Min Bevisbok. Lär dig nå dina mål enkelt!

PERFEKT FÖR DIG SOM VILL LÄRA DIG ATT VARA MER NÄRVARANDE!

Mindfulness

Mästare på Mindfulness på 5 minuter.

 

Att behärska Mindfulness är en av huvudnycklarna till hälsa och glädje. Ge dig själv gåvan av total närvaro och harmoni i varje ögonblick. Vår mindfulnessguide tar dig med på en resa mot inre frid och mental klarhet.

 

Oavsett om du är nybörjare eller redan förtrogen med mindfulness, erbjuder vi verktyg som passar alla. Upplev ett lugnare sinne, ökad koncentration och en djupare närvaro till andra, till dig själv och till livet.

 

Bli den bästa versionen av dig själv med mindfulness – din nyckel till en mer balanserad och givande tillvaro. Unna dig själv en bättre morgondag, börja din mindfulnessresa idag!

E-bok: Lär dig Mindfulness på 5 minuter

PERFEKT FÖR DIG SOM VILL LÄRA DIG LÖSA PROBLEM

Skriv dig fri från problem

När vi sätter ord på våra tankar och känslor skapar vi en stark kontakt med vårt sinne och inre värld. Vi blir inte fångade och fast i våra tankar – istället blir de till verktyg som vi själva formar. Att aktivt byta ut de tankar som inte är bra för oss gör att vi kan forma en mer harmonisk upplevelse av saker som händer i våra liv. Att byta perspektiv är den sanna nyckeln till att inte misstolka och fastna i negativa sätt att se på oss själva, på andra eller på våra liv.

Vår enkla process ger dig verktyg till förändring: skriv ner, reflektera, frigör dig från det som tynger dig och bestäm hur du vill reagera och agera i framtiden. Genom att snurra och vända på begreppen får du en bättre uppfattning om dina tankar och du befriar dig själv från problemet. Tillåt dig själv att omfamna förändring och släppa taget om det som inte längre gynnar dig. Börja din resa mot inre frihet idag – låt orden guida dig till en klarare och mer positiv verklighet.

E-bok: Skriv dig fri från problem!

ETT MÅSTE FÖR DIG SOM ÄR OROLIG ÖVER DITT ÄKTENSKAP EL RELATION

10 Signaler på Skillsmässa

Handboken är kortfattad, lättläst, effektiv och informativ. Den Innehåller även tips och råd och övningar för att vända problem till framgång i framtiden.

Är du orolig för att din kärleksrelation kan vara i farozonen? Oroa dig inte längre! Vår handbok ger dig de 10 avgörande signalerna du måste känna till och vara vaksam på.

 

Med en enkel och lättläst approach är denna guide inte bara effektiv och informativ, den är även packad med praktiska tips, råd och övningarTa kontroll över din relation och skapa en varaktig kärlek - låt denna handbok vara vägvisaren till en lyckligt och hållbar relation.

E-bok: 10 Signaler på Skillsmässa. Läs den idag
10 Signaler.jpeg

PERFEKT FÖR DIG SOM ÄR GLÖMSK ELLER VILL HJÄLPA ANDRA!

Hitta borttappade saker med Tarotkort

Har du någonsin förlagt något och känt dig aningen förvirrad? Med Tarotkort som din guidande stjärna kan du lära dig konsten att hitta borttappade saker på ett fascinerande sätt! Vår handbok avslöjar hur dessa detaljerade kort, som är mer än bara symboler, kan bli ditt ultimata verktyg för att spåra upp det förlorade.

Bygg upp en personlig och förtrolig relation med dina Tarotkort och du kommer snart att uppleva deras otroliga förmåga att avslöja gömda ting. Var sak har sin plats och Tarotkorten kommer att guida dig dit!

 

Tips: Använd inte bara denna teknik för att hitta dina egna saker – du kan även använda denna guide i ditt yrke som Tarotkonsult.

E-bok: Lär dig hitta borttappade saker med Tarot

PERFEKT FÖR DIG SOM VILL SKAPA DE BÄSTA PLANERNA & VETA NÄR SAKER HÄNDER...

Planering & Tidsberäkning med Tarotkort

Uppnå dina drömmar och skapa din framtid med Tarot & Planering.

 

Står du inför ett stort projekt eller har ett viktigt mål i sikte? Oavsett om du drömmer om att köpa ett hus, skaffa ett husdjur eller planera den ultimata familjesemestern är Tarot & Planering din nyckel till framgång.

Vår handbok ger inte bara insikter i ditt projekt, den levererar även en komplett mall för hur du kan tidsbestämma dina svar. 

Släpp lös kreativiteten, använd vägledningen från Tarot och skapa en kärleksfull verklighet som överträffar dina drömmar. Beställ nu och låt Tarot & Planering bli din leende följeslagare på vägen mot dina mest kärleksfulla mål!

E-bok: Lär dig planera och tidsbestämma med Tarotkort
bottom of page