top of page

Bästsäljare

Detta är Steg1. Steg 2 erbjuds som fortsättning.

Healingbootcamp Tidigare Liv & Karma

Distanshealing. Frekvenshöjning. Transformation i 167 släktled. Andlig Kunskap. 30 dagar.

Tänk om dina nuvarande utmaningar inte bara är dina egna, utan är en del av en lång kedja som sträcker sig genom många generationer och århundranden? Tänk om du kunde bryta dessa mönster och skapa en ny, bra och positiv historia? Vi är alla arvtagare av, inte bara fysiska egenskaper, utan även av sättet vi hanterar livets svårigheter på. Har du någonsin känt igen att du har samma eller liknande utmaningar som dina föräldrar - eller att dina barn har samma som dig? Det är inte en slump. Precis som genetiska drag överförs, gör även mönster för t.ex. problemhantering och självkänsla. Men tänk om du kunde bryta den kedjan? Vår lösning går bortom att bara hantera symtomen – vi ger dig verktygen för att förändra saker och ting i grunden. Genom att läka dig själv, kan du inte bara bryta ditt eget mönster utan även påverka de generation som kommer efter digSläpp taget om ärvt bagage och omfamna möjligheten till förändring. Låt din resa mot självupptäckt och helande börja nu - i alla led och genom alla tider!

Du får healing till:

- Nutid, dåtid, framtid

- Undermedvetna, högre jag, medvetandet

- Tidigare liv & karma

- Till kroppen och till 7 nivåer av din aura
- Till din familj, släktingar och förfäder i 7 generationer bakåt
(från dig, din mamma och pappa och ända bort till din Mormors Mormors Mormors generation - totalt 127 personer)

Tidigarelivokarma.jpg
flower.jpg

Allt är inte ditt fel!

Så, tänk om många av problemen du upplever i ditt liv idag inte ens är ditt "fel"? Skulle inte det kännas mindre pressande, kanske skuldbefriande och bra?

 

Om du tänker efter så kan du troligen komma på något fysiskt eller mentalt problem som även din mamma eller pappa har/har haft - vem har de i sin tur fått det ifrån? Och om du har barn, med vissa besvär, kanske du någon gång undrat, var de fått de ifrån?

Precis som vi ärver benägenheter att utveckla vissa sjukdomar, kan vi även ärva mönster för hur vi hanterar problem, hur vi mår mentalt, beroenden till alkohol och tobak, ekonomiska problem, självförtroende och egenvärde, val av arbete och partner - och mycket mer.

 

När man läker en, läks ofta hela kedjan - både bakåt och framåt.

Uppgifterna och healingen i Bootcampen är valfritt. Men, så klart, när du och jag samarbetar blir resultaten som allra bäst! Läs den informerande och inspirerande kunskapen jag skickar varje dag när det passar dig. Ta emot distanshealingen på tid som passar dig. Du kan även ta emot när du sover. Ibland kommer du att glömma, ibland hinner du kanske inte, men tänk på att ju mer du bidrar med 15 minuter om dagen, desto bättre kan jag göra mitt jobb att hjälpa dig både fysiskt och mentalt, på alla plan och nivåer.Längd, Healing Bootcamp: 30 dagar.

GRUNDPROGRAM BASIC

Pris: 395 kr, värde: 1.900 kr.

​Bonus:

  1. Öppna ditt 3e öga, aktivering.

  2. Ett mail varje dag med en inspirerande lektioner i konsten att leva samt andlig kunskap!

  3. Meditation: Ditt högre jag.

PREMIUMPROGRAM

Pris: 895 kr, värde: 3450 kr.

Bonus:

  1. Öppna ditt 3e öga, aktivering.

  2. Ett mail varje dag med en inspirerande lektioner i konsten att leva samt andlig kunskap!

  3. Meditation: Ditt högre jag.
     

  4. Privat samtal med Marita, 60 min (värde 900 kr) där hon hittar dina ärvda problem, karma mm. och läker dem.

  5. Valfri Handbok från Marita - läs mer >

Allt annat du behöver veta; metod, hur du tar emot osv. skickas till dig i ett email när din bokning och betalning är klar.

Några ord från andra deltagare

"Tack kära Marita för den här kursen. Den har hjälp mig på fler sätt än jag kan uttrycka. Jag är en helt ny människa med nya förutsättningar - efter bara 30 dagar. Det är otroligt och det känns onödigt att ha mått dåligt så många år som jag har gjort..... Jag känner mig rustad för livet på ett sätt jag inte gjort förut. Jag fattar så mycket bättre hur saker och ting hör ihop och de dagliga mejlen var något jag längtade efter varje dag, som små karameller av insikt och kunskap. Jag känner mig äntligen ren och glad och stark igen och min man säger att det både syns och märks! Tack älskade Marita! / L."

"Tusen tack 💗 känner mig verkligen annorlunda, hittat mig själv igen och inre ro, haft en riktigt tung period sen juli, tappade all tillit, ville inte mer. Nu har jag glädje i mitt ansikte, börjat träna och planerar nytt företag  💗 Tacksamheten flödar över dig med ljus & Kärlek till dig från mig 💜 varm kram C."

"Hej! Tusen tack för healingen. Det var mycket bra både med e-mailen varje dag som var bra inspiration. Samt ditt proffsiga och ambitiösa material med instruktioner mm. Jättebra särskilt med instruktionen för att ta emot healing samt att hela hela släktledet. Jag har kännt olika känslor under månaden både sorg och gamla känslor. Jag känner hur något har ändrat sig inom mig och när jag tänker på och träffar min släkt så känner jag en lättnad. Det vad bra med instruktionerna och musiken för att ta emot healingen. För då hade jag lättare att fokusera och det blev ungefär som meditation. Mycket givande. Namaste 🙏😇 M."

"Jag är så lycklig att jag även valde samtalet du har om tidigare liv. Wow så häftigt! Tror verkligen man ärver en massa skit, tyvärr. :-) Bra att det finns sätt att frigöra sig på! Tror även att kursen har påverkat min dotter hon verkar gladare och har inte haft huvudvärk på flera veckor!! Tack för att du finns jag är så tacksam att jag hittade dig men antagligen hade jag hjälp från Universum, eller hur!?! Stor kram, A."

bottom of page