top of page

Medial Vägledning

Kunskap. Konkreta svar. Ärlighet. Inspiration.

Bästsäljare

Ta steget mot en djupare förståelse av ditt liv, din inre värld och dina förutsättningar med vår Mediala vägledning. Genom en resa in i dig själv kan vi inte bara identifiera orsakerna till det som påverkar ditt liv just nu, utan även skapa en starkare koppling till vad som väntar dig i framtidenVår mediala vägledning är mer än bara en tjänst – det är en nyckel till en personlig upptäcktsfärd och inre harmoni. Boka tid hos Marita på MB Nova om du vill omfamna förändring och skapa en framtid som är fri från de hinder som tidigare begränsat dig.

Under samtalet får du inte bara chansen att ställa frågor, bolla idéer och få konkreta råd, verktyg och coaching – du får även en möta en dedikerad person som repeterar varje detalj, så att du kan ta till dig insikterna i din egen takt och skapa anteckningar för framtiden. Låt oss tillsammans utforska de möjligheter som väntar dig. Din resa mot insikt och självförverkligande börjar här. Upplev den kraft som kommer när att du förstår vem du är, ditt värde och vilken väg framåt som är den allra bästa för just dig. Välkommen med frågor om dig, ditt liv och din framtid till MB Nova - Andlighet med kvalitet. 

1. Välj samtalstid genom att klicka på bilden nedan. 2. Beställ och betala för samtalet. 3. Gå till Almanackan för att välja dag och tid.

30.png
60.png

Välkommen med dina frågor!

Jag bär på en äkta nyfikenhet och en sann vilja att hjälpa dig  att finna svar och lösningar på alla de olika möjligheter och svårigheter som livet erbjuder. Jag är van att både vägleda män och kvinnor. 

Jag, liksom min mamma och mormor, har en medfödd medial förmåga. Mitt intresse och arbete med tarotkort startade för över 30 år sedan och för mig är varje kort, varje färg och symbol en kanal för min intuition. Den berättelse som korten förmedlar öppnar en värld där svaren på dina frågor finns. Jag nöjer mig dock aldrig med att bara ger svar, ser jag en positivare väg eller möjlighet hjälper jag dig med alla mina verktyg så att du kan byta spår och bli så lycklig som du verkligen förtjänar.

Du kan fråga mig om precis ALLT utom födelse och sjukdom. Kanske känner du dig osäker på om du ska byta jobb, karriär, satsa på kärleken eller börja plugga, köpa ett husdjur, ett hus eller något annat spännande?  Tusen frågor kan dyka upp i livets labyrint och jag är här för att hjälpa dig att finna dina svar.

Min egen livsresa har gett mig riklig med erfarenheter, inte bara inom den andliga världen utan även inom affärslivet. Det gör att jag kan relatera till i stort sett allt som människor frågar om. Jag har tusentals samtalstimmar i bagaget, jag har hört och coachat och väglett människor inom (troligen) precis alla ämnen. Ingen fråga är för konstig eller för dum i mina öron. Mitt engagemang sträcker sig bortom tarotkorten. Jag strävar efter att vara en lyhörd, trevlig, seriös och framför allt ärlig medmänniska. Ditt välmående är min prioritet. 

På senare år har jag studerat manligt/kvinnligt i relationer och använder mina kunskaper för att hjälpa människor att lyckas med kärlek, relationer och äktenskap. Jag har dessutom otroligt mycket livserfarenhet, jag är Reiki Master och ICC Certifierad Livscoach. Jag är mycket intresserad av både andlig och personlig utveckling. Jag har genom åren lärt mig massor om olika meditationstekniker, Mental träning och Mindfulness. Ett annat av mina specialintressen är Lagen om Attraktion

 

Välkommen att dela dina frågor, problem och funderingar med mig, självklart har jag tystnadsplikt. Låt oss tillsammans utforska den magi som kan väckas till liv genom insikter och andliga samtal.

Kram Marita med Hjärta.png
90.png

Om Marita

Marita med namn.png

Marita Bladh

Intuitiv Tarotkonsult, Reiki Master & Internationellt Certifierad Coach. KBT-terapeut. Projektledare och Företagsutvecklare. Personlig och andlig utveckling genom coaching, vägledning, kurser och träning.

⭐️Maritas Ledstjärna:

Andlighet med kvalitet & integritet.

Marita grundade MB Nova 1999 och har arbetat som samtalspartner med den speciella inriktning att blanda intuitiv vägledning med personlig och andlig kunskap samt kunskap om Attraktionslagen, kognitiv tankerekonstruktion, individuell coaching, familjecoaching och kärleks/äktenskapscoaching i över 30 år.

Marita hämtar också inspiration från metoder som Silva Metoden, Sedona Metoden, NLP, EFT, meditation, The Healing Code, Ho'oponopono, kvantfysik, bland många andra. Marita är en ICC-certifierad coach från Skandinaviska Ledarhögskolan. Hon har varit Reiki Master sedan 1998 och har även startat MB Nova Academy som erbjuder välgjorda och inspirerande kurser inom andlighet, Tarot och Reiki Healing.

bottom of page