top of page

Kurs online. 28 delar. Från A-Ö.

Attraktionslagen

Överflöd. Inspiration. Transformation.

Inom det storslagna Universum väver många fascinerande Lagar sina osynliga nät och det är allt tur att de existerar. De sköter och reglerar nämligen Universums komplexa dans utan behov av hjälp från någon. Universum är en mästare på att balansera sig själv och gör det tack vare kraftfulla principer som styr processerna.

En av de fundamentala lagarna i Universum är: Lagen om Ordning. Lagen om Ordning är som den osynliga dirigenten som skapar harmoni, både bland stjärnor och planeter, och i våra liv. Tänk på det som en vägledning, en påminnelse om att när du skapar ordning i ditt liv, öppnar du portarna för överflöd och rikedom.

Ta till exempel; ekonomi – desto mer ordning du skapar i hur du hanterar dina pengar, desto mer gynnar du de magnetiska krafterna som drar till sig ekonomiskt välstånd. Och här kommer en nyckelinsikt: oordning skapar kaos, och kaos drar till sig mer kaos. Enkelt uttryckt innebär Attraktionslagen att det du sänder ut i Universum kommer tillbaka till dig som ett spegelavtryck.

För att fördjupa din förståelse och applicera dessa principer i vardagen, i ditt eget liv, erbjuder vi denna enkla, effektiva och inspirerande kurs i 28 delar.

Attraktionslagen1.png

Varför inte du?

Tänk dig möjligheten att med bara lite kunskap och träning dra till dig den ekonomi och livsstil du drömmer om? Visst, kanske är du redan nöjd med ditt nuvarande tillstånd och det är fantastiskt om så är fallet. Men föreställ dig att höja livet till en helt ny nivå av överflöd och glädje! Varför inte leva ett liv utan ekonomiska bekymmer, utan att ständigt repetitivt säga: "Jag har inte råd"? Det finns ingenting skrivet någonstans i stjärnorna som säger att din lott i livet är att kämpa – allt som krävs är möjligen bara lite mer insikt om Attraktionslagen.

Universe-loa.jpg

Tänk dig att saker och ting i ditt liv börjar rotera, förskjutas och anpassas så att universum kan gå in och arbeta för att uppfylla alla dina önskningar.

I denna unika och mycket konkreta kurs får du på ett enkelt och underhållande sätt lära dig allt du behöver för att börja transformera ditt liv. Tänk dig, du kan påbörja denna resa redan idag! Kursen bjuder på en daglig dos av lektioner och aha-upplevelser under 28 dagar, en resa från A till Ö.

 

För att göra det ännu mer användarvänligt inkluderar vi en arbetsbok. Det är ett verktyg som hjälper dig att reflektera och jobba med varje del varje dag. Det är enkelt, pedagogiskt och framförallt, otroligt roligt! Du får dessutom ”Bevisboken”. Det är hjälpmedel så att du kan se, med egna ögon, att det hela tiden händer saker som bevisar att du är på rätt väg. Det är så lätt att bli blind över allt positivt som händer, med ”Bevisboken” blir allt tydligt.

När du tar del av denna kurs öppnar du dörren till en värld där ditt liv inte bara förändras, utan där du blir skaparen av ditt eget öde. Du blir medveten om kraften inom dig och ser möjligheten att börja leva det liv du verkligen förtjänar. Det är dags att göra varje dag till ett äventyr!

Börja när du vill!

Samma dag (under kontorstid) som din bokning och betalning är klar får du din första kursdel, del 1 av 28 - sedan får du ett mail med en kort lektion varje dag. (Efter kursen får du hela manualen i pdf-format.) Du får dessutom en pedagogisk Arbetsbok och den så kallade Bevisboken! Allt du behöver veta kommer att förklaras för dig - kursen är mycket enkel, effektiv och rolig!  
Längd: 28 dagar på distans.

Loa2.png

Grundprogram

Pris: 450 kr (värde 1.049 kr)

 

Innehåll:

 

  1. 28 korta kursdelar: Attraktionslagen från A - Ö. En bokstav om dagen!

  2. Arbetsbok: Enkla uppgifter och frågor att besvara så att kunskapen sätter sig.

  3. Bevisboken; en ovärderlig hjälp för att attrahera bra saker! 

Premiumprogram

Pris: 950 kr, värde: 1.799 kr.

Innehåll:

  1. 28 korta kursdelar: Attraktionslagen från A - Ö - en bokstav om dagen!

  2. Arbetsbok: Enkla uppgifter och frågor att besvara så att kunskapen sätter sig.

  3. Bevisboken; en ovärderlig hjälp för att attrahera bra saker! 

  4. Samtal: 45 minuter med Marita, djupdykning i Attraktionslagen med inriktning specifikt på ditt liv.

bottom of page