top of page

SWE: 📯 Änglarnas Budskap Maj: Ärkeängel Haniel




Månadens Änglabudskap kommer från underbara Haniel. ❤️


Haniel bär med sig många betydelsefulla egenskaper och förmågor. Hon är kärlekens ängel och förknippas med skönhetens och kreativitetens kraft som inspirerar oss att uttrycka vår inre konstnärlighet och att uppskatta den naturliga skönheten i världen omkring oss. "Hon" är dessutom en vägledare för intuition och inre visdom. När vi kallar på "henne" kan vi få hjälp att följa vår själs sanna uppgift.


I den mjuka skymningen där solen sakta sänker sig och stjärnorna tänds, då dansar Haniel på himlavalvet i en symfoni av färger. Haniel bär med sig en aura av kärlek, skönhet och harmoni som smyger sig in i våra hjärtan som en varm kram.


Haniel, med sina vingar av opalglans, förkroppsligar kärlekens kraft och visdomens skönhet. I hennes närvaro känns varje steg lättare och varje tanke mer klar. Hon är en vägledare som leder oss mot vår sanna potential och uppmuntrar oss att omfamna vår inre styrka.


Genom Haniels ljus ser vi skönheten i allt omkring oss – i blommornas öppnande knoppar, i fåglarnas glädjefulla sång och i människornas ömma band till varandra. Hon påminner oss om att varje ögonblick är en gåva och varje upplevelse är en möjlighet till tillväxt och förädling.


I maj månad, när naturen vaknar till liv och jorden börjar blomstrar i all sin prakt, är närvaron av Haniel särskilt påtaglig. Det är som om hennes kärleksfulla energi smälter samman med den sprudlande livskraften som omger oss i naturen och tillsammans skapar de en symfoni som väcker en känsla av förväntan och hopp inom oss människor.


Må Haniel, den majestätiska ängeln med hjärtat av guld, vägleda oss genom denna månad och fylla våra liv med kärlek, skönhet och välgång.

 

Kom ihåg: I många andliga traditioner anses ärkeänglar ofta vara uttryck för en balanserad energi som inte nödvändigtvis är bunden till en strikt könstillhörighet. Ärkeänglar kan ha både feminina och maskulina egenskaper, och deras energi kan uppfattas som en harmonisk blandning av båda.

 


 
Få hjälp av Änglarna:

Kalla på din personliga Födelsedags-Ängel eller på Haniel för att få råd, beskydd, hjälp och inspiration! ❤️

 
Ärkeängel Ariel

❤️ En hälsning:


Hej kära lilla människa på jorden,


Jag vill gärna påminna dig om den magi som finns mitt ibland oss, även i de mest vardagliga stunderna. Ta dig tid att stanna upp och verkligen se skönheten omkring dig. Kanske är det solens varma strålar som dansar genom lövverket eller doften av nybakat bröd som sprider sig i köket. Varje ögonblick bär på en gåva, även de små och enkla. Tillåt dig själv att öppna ditt hjärta för dessa ögonblick av glädje och tacksamhet. För det är just där, i det vardagliga, som du kan finna den sanna skönheten i livet - och det är där du finner mig.


Med kärlek och välsignelser, Haniel ❤️


 

✨Sju underbara råd från Haniel:


  1. 📯 Lyssna till ditt hjärtas viskningar

  2. 📯 Sök skönheten i vardagen

  3. 📯 Ge dig själv tillstånd att vara sårbar

  4. 📯 Följ din inre kreativitet.

  5. 📯 Ge dig själv tid att vila och återhämta dig

  6. 📯 Omfamna förändringens flöde.

  7. 📯 Sprid kärlek och ljus omkring dig


Så vad betyder detta för oss människor i våra liv och vardag? Låt oss titta närmare på det:


🌟 1. Lyssna till ditt hjärtas viskningar:

Ibland kan vår inre intuition eller vårt hjärta ge oss subtila signaler om vilken väg vi bör följa eller vilka beslut som är bäst för oss. Att lyssna till dessa "viskningar" handlar om att vara uppmärksam på våra egna känslor, behov och drömmar, och att fatta beslut utifrån den inre vägledning vi får.


🌟 2. Sök skönheten i vardagen:

Livet kan ibland vara hektiskt och fullt av utmaningar, men även i de mest vardagliga situationerna finns det möjlighet att uppleva skönhet och glädje. Det handlar om att vara närvarande i ögonblicket och att vara öppen för att uppskatta det som finns omkring oss, oavsett hur smått eller enkelt det kan verka.


🌟 3. Ge dig själv tillstånd att vara sårbar:

Att vara sårbar innebär att vara öppen och ärlig med våra känslor och behov, även om det kan kännas skrämmande eller osäkert. Genom att tillåta oss själva att vara sårbara skapar vi möjlighet för äkta och djup förbindelse med andra människor, samt möjlighet till inre tillväxt och helande.


🌟 4. Följ din inre kreativitet:

Vi bär alla på en inneboende kreativitet som kan ta sig uttryck på många olika sätt, oavsett om det handlar om konst, musik, skrivande eller något annat. Att följa vår inre kreativitet handlar om att tillåta oss själva att utforska och uttrycka våra unika talanger och passioner, vilket kan ge oss glädje, mening och uppfyllelse i livet.


 

Känner du dig inspirerad av Haniel att ta en paus eller att meditera en stund, denna musik är underbar, lyssna och njut!   Birds of Paradise - Sweet People ❤️



 

🌟 5. Ge dig själv tid att vila och återhämta dig: 

I en värld som ibland känns konstant upptagen och stressig är det viktigt att vi prioriterar vår egen hälsa och välbefinnande. Att ge oss själva tid att vila och återhämta oss är avgörande för att ladda om våra batterier, återställa balansen och bibehålla vår mentala, emotionella och fysiska hälsa.


🌟 6. Omfamna förändringens flöde: 

Förändring är en naturlig del av livet och kan innebära både utmaningar och möjligheter. Att omfamna förändringens flöde handlar om att vara flexibel och öppen för att anpassa oss till nya omständigheter och möjligheter som livet presenterar för oss. Genom att vara öppen för förändring kan vi växa, lära oss och utvecklas på nya sätt.


🌟 7. Sprid kärlek och ljus omkring dig: 

Att sprida kärlek och ljus handlar om att vara en positiv och stödjande närvaro för andra människor, och att agera med medkänsla, vänlighet och generositet i våra handlingar och ord. Genom att sprida kärlek och ljus kan vi bidra till att skapa en mer harmonisk, kärleksfull och meningsfull värld för oss själva och andra.



Dessa råd är som små påminnelser om kärlekens kraft och den underbara resa som vi alla är på tillsammans. Låt dem vägleda dig på din egen personliga upptäcktsfärd mot ett mer harmoniskt, balanserat och meningsfullt liv, fyllt med kärlek, gåvor och välsignelser. ❤️ 


 


SAGOLIKA LEGENDER - NYTT INSLAG I MÅNADENS ÄNGEL:



📯 3 Sagolika legender om Ärkeängel Haniel 💖


🌹 Haniel och Rosornas Träd:

En gång för länge sedan, när världen var ung och människornas hjärtan var tunga av bekymmer, kom ängeln Haniel till jorden för att sprida tro, hopp och kärlek. Hon vandrade över fält och skogar och lät stora, underbara och väldoftande rosor blomma längs hennes väg.


Överallt hon gick, lämnade hon skönhet efter sig. Folk sa att rosornas träd blommade för första gången där Haniel passerade och deras doft fyllde luften med ljuvlig sötma. Doften gjorde människorna fyllda av glädje och framtidstro och deras hjärtan lätta och fyllda med kärlek. Sedan dess sägs det att varje gång vi känner doften av rosor, kan vi känna ängeln Haniels närvaro och kärlek.

Maritas anm. I Sverige kallas de; Rosor på stam.


🐦 Haniel och fågeln som förlorade sin sång:


En gång i en fjärran by förlorade en ensam sångfågel sin röst och med den, all sin livsglädje. Detta var olycksbådande tyckte byborna, de var rent av rädda att förlora fågeln. Fågels sång betydde mycket för dem, de trodde att den var magisk. Utan fågeln skulle allt ljus och all skönhet försvinna från byn. Ingen skulle längre kunna lyssna till sitt hjärta - och kanske skulle det till och med locka till sig onda makter?


Då steg Ärkeängel Haniel ned på jorden. Med sitt milda leende och kärleksfulla ögon, lät Haniel sångfågeln vila i sin hand och viskade mjuka ord av tröst och kärlek till den. Hennes beröring var som en balsam för den slitna själen, och hennes viskningar fyllde luften med en magisk kraft. Genom Haniels kärleksfulla närvaro och omsorg, väcktes sångfågelns röst till liv igen och dess toner fyllde luften med en symfoni av glädje och hänförelse. Sedan dess har människorna i byn lyssnat till sångfåglarnas melodier med förundran och tacksamhet, och de minns för alltid ängeln Haniel som den som återställde glädjen och harmonin till deras liv - och deras förmåga att lyssna till sina hjärtan.


🔮 Haniel och Den Magiska Skapelsen:


I en dal insvept i mörker och förtvivlan, där människorna plågades av hunger och krigets fasor och där misstro och hat frodades, var det en dag en ensam liten hungrig pojke som innerligt bad en bön om mat, värme och fred. Och plötsligt, som från ingenstans, trädde ängeln Haniel fram. Hon hade hört den lille pojkens bön.


I ett gnistrande skynke av stjärnor och himmelska nebulosor kom hon bärande på en kristallkula vars skinande yta fångade själens djupaste hemligheter och hjärtats innersta längtan. Med en kraftfull rörelse lät Haniel kristallkulan vila i händerna på de förtvivlade människorna. Genom dess genomskinliga mantel kunde de skåda sanningen och skönheten som dolts av krigets mörker. Genom kristallens klara syn såg de förbi slöjan av förtvivlan och splittring och fann försoningens helande kraft, som hela tiden funnits där, dold i deras egna hjärtan.


Människorna, ödmjuka av denna mäktiga uppenbarelse, lärde sig att se varandra med nya ögon. De lärde sig äntligen att förstå att under deras kroppars sköra skal fanns ett gemensamt band av mänsklighet och enighet. De la ner sina vapen och sträckte ut sina händer i försoning. Och så, i den dal som en gång var mörk och märkt av krigets grymhet, blomstrade nu fred och försoning och alla var så lyckliga.


Vad ingen visste var att de hade ett litet barns innerliga och sanna önskan att tacka för deras nyfunna lycka, men så var det. 💖 Ett rent och sant hjärta kan skapa både mirakel och himmelska besök. 📯

 

Få hjälp och healing av 15 Ärkeänglar:

30 dagars healing från Änglarna och massor av kunskap om deras himmelska dimension, meditationer och annat unikt och värdefullt. ❤️

 

Marita Bladh

📯 Kom ihåg att du är underbar!

 

Marita Bladh, MB Nova - Andlighet med Kvalitet 💖 Senior Tarot Consultant / Reiki Grand Master /Int. Certifierad Coach / CBT Therapist Contact: marita@mbnova.se / www.mbnova.com


bottom of page