top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 18 enligt mina Tarotkort 210503

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


Tips! Har du ärvt dina problem?


Är det dags att städa tidigare liv, karma och i generationer bakåt?


 

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt härlig vårhelg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att styra ditt liv i perfekt riktning!


VECKANS TAROTSKOP

1. Den här veckan kan det finnas risk/chans att många börjar fundera över sommaren och undra hur pengarna ska räcka till nöjen, resor och semester. Ingen oro! Första budskapet vi får är att planera noga så kommer pengarna att räcka till allt, och kanske lite till. Du kan känna dig begränsad av de yttre omständigheterna som råder, tänk utanför de traditionella ramarna. Nyckelordet här är alltså; planering.


2. Har du länge tänkt att du borde byta jobb eller bostad? Denna vecka är det jättebra både att söka och att finna nya saker som har med den mer materiella sidan av livet. Även här uppmanas vi att planera och, dessutom, utvärdera noga och inte hoppa på första bästa förslag eller anbud.


3. Även denna vecka är det dessutom förmånligt att starta företag eller större projekt gärna åt det mer kreativa och konstnärliga hållet.

Lyckofärg denna vecka är olivgrönt. Lyckotal: 4.

 

TIPS: Tillåt dig själv att njuta av allt det du åstadkommit, livet är inte bara en checklista - det pågår här och nu. Njut av allt du gjort och dröm om allt du kommer att göra.


RÅD: "Små sår och fattiga vänner ska man inte ignorera", sägs det. Räck ut en hjälpande hand när du kan. Det kommer att uppskattas och du kommer att bli uppmärksammad för din insats. Uppmärksamheten kan komma till dig från oväntat håll men är ändå ett svar på din egen hjälpsamhet

HINDER: När livet inte funkar och vi inte mår bra är det viktigt att stanna upp och tänka på vilka orsakerna kan vara? Vad är det som hindrar oss från att trivas och frodas? Har vi slutat ta hand om oss själva? Se över dina "Måbra-rutiner".

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Kejsarinnan från Stora Arkanan och lyder:


- Jag är som en blomstrande trädgård där kreativitet får liv,

där träd bär frukt och blommor skänker skönhet åt världen!!

 

FÖRETAGSAM: Vill du göra något nytt och roligt och dessutom få nya vänner? Vill du jobba hemifrån och hjälpa andra till bättre hälsa? Lär dig mer, och se vilket företag jag rekommenderar - det är riktigt fina och välgörande hälsoprodukter från ett seriöst företag med hjärtat på rätta stället. Läs mer > Eller kontakta Marita >


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: "Öga för öga", osv, säger man. Rättvisa i all ära, men denna vecka är det viktigt att ge varandra lite marginaler. Vi är ju alla bara människor och ibland gör vi fel utan att mena så illa.


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på en bank, ett museum för värdefulla saker eller kanske på en auktion. :-) Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comentários


bottom of page