top of page

SWE: 📯 Änglarnas Budskap Mars: Ärkeängel Barachiel




Månadens Änglabudskap kommer från underbara Barachiel. ❤️När du navigerar på din andliga resa kan det vara mycket bra att inkludera ärkeängel Barachiel som en guide och stöttepelare. 

 

Hans uppgift; att ge välsignelser, emotionell balans och harmoni gör honom till en ovärderlig allierad för att navigera genom de utmaningar och möjligheter som livet presenterar. 

 

Att bjuda in Barachiels vägledning kan harmonisera dina handlingar och tankar med andliga principer och gudomliga intentioner, vilket kan leda till ett mer fridfullt, välmående och meningsfullt liv, både andligt och emotionellt.


✨Sju råd från Ärkeängel Barachiel:

 

1.  Öppna ditt hjärta för välsignelser (förmåner och gåvor)

2.  Praktisera tacksamhet 

3.  Dela med dig av ditt överflöd 

4.  Lita på universums flöde 

5.  Förankra dig i naturen 

6.  Sök tröst när något är jobbigt

7.  Lev med kärlek och medkänsla om andra


 
Få hjälp av Änglarna:

Kalla på din egen personliga Ängel eller på Barachiel för att få guidning, hjälp och inspiration! ❤️

 


Cassiel
Ärkeängel Barachiel


1.📯 Barachiel, välsignelsens vägvisare, är som den strålande solen som lyser upp vår värld med värme och överflöd. 


Att kallas "välsignelsens vägvisare" innebär att Barachiel anses vara den som leder och vägleder människor till välsignelser, både materiella och andliga gåvor. En ängel att kalla på för att manifester något alltså.

 

Han påminner oss om att vi är omgivna av obegränsade möjligheter till glädje, förmåner och gåvor varje dag. Barachiels vänliga närvaro i våra liv hjälper oss att öppna våra hjärtan för att omfamna den underbara skönheten i det som ÄR. 

 

Han är som en varm omfamning från universum, en påminnelse om att vi är älskade i varje ögonblick. Han vill också lära oss att vi inte måste strida och kämpa hela tiden utan att det är fint och vackert att stanna upp och bara ta emot.

 

 

2.📯 Barachiel vill lära oss att praktisera tacksamhet. Det är som att odla ett träd av lycka inom oss själva. Varje dag ska vi ge näring åt detta träd genom att uppskatta de små sakerna och gåvorna som omger oss. 

 

Barachiel menar att tacksamhet är som att ha en superkraft för att hitta glädje i vardagen. Det handlar om att stanna upp och uppskatta de små sakerna - som en solig dag, en varm kopp kaffe eller ett leende från en vän. 

 

Så, varför inte börja och sluta dagen med att tänka på tre saker du är tacksam för? Det kan vara en bra början för att fylla ditt liv med ännu mer positivitet och glädje!

 

 

3.📯 Att dela med sig av vårt överflöd är som att sprida små glädjeämnen runt omkring oss. Det handlar inte bara om materiella ting, utan också om att dela vår tid, vårt leende och vår kärlek med andra. 

 

Med Barachiels inspirerande närvaro i våra liv lär vi oss att generositet är en kraftfull handling som inte bara berikar andras liv utan också vårt eget. 

 

Så varför inte ta en stund idag för att göra något snällt för någon annan? Det kan vara så enkelt som att ge en komplimang eller erbjuda din hjälp och stöd. Barachiel vill uppmuntra alla,  även dig Marita, att bli en kanal för det goda i livet.

 

 

4.📯 Att lita på universums flöde är som att flyta på livets vågor med förtroende och tillit. Det handlar om att släppa kontrollen och istället följa med i det som händer med ett öppet sinne och ett tacksamt hjärta. 

 

Barachiels varma närvaro lär oss att förstå att allt är bra och precis som det ska. Ingenting sker av en slump. 

 

Så låt oss ta ett djupt andetag, släppa taget om oro och rädsla och lita på att universum är på vår sida. 

 

 

5.📯 När vi förankrar oss i naturen är det som att återfå en gammal vän. Det är en källa till trygghet, glädje, lugn och harmoni som når djupt in i våra själar. 

 

Med Barachiels vägledning lär vi oss att uppskatta och njuta av naturens gåvor som ger oss en fristad från vardagens stress och krav. Vi kan ta en promenad i skogen och lyssna på vinden i träden eller fågelsång. Dess skönhet och lugn ger oss inte bara glädje i stunden, utan är också en plats för inspiration och reflektion som vi kan bära med oss i vardagen. 

 

När vi känner oss lugna och harmoniska lugnar hela livet ner sig och det blir lättare för Barachiel och universum att överskölja oss med gåvor, fina händelser och en gnutta tur.

 

Det är enkelt att vara tacksam när man är i naturen och tänker på att träd inte bara ger värme och skydd utan också möbler och hantverk som förenar oss med naturen på ett djupt plan. Att sjöar, hav och vattendrag ger oss både vatten att dricka men också vatten att njuta av för bad, skönhet och avkoppling. Att solens värme och energi är gratis och är tillgänglig för precis alla i hela världen.

 

 

6.📯 Att få tröst av Barachiel när livet känns svårt är som att vira en varm och fluffig filt omkring sig när man känner sig nedstämd eller ledsen. Men, det handlar inte om att snabbt sudda bort det ledsamma, utan att ge det tid. 

 

Det handlar om att tillåta oss att känna våra känslor och att veta att det är okej att vara sårbara. Genom att öppna våra hjärtan för Barachiels kärleksfulla närvaro kan vi känna oss trygga och omhändertagna, även när livet är svårt. 

 

Om du lyssnar ordentligt kan du höra som en viskning i vinden. Det är Barachiel som säger: allt blir bra.

 

 

7. 📯 Att leva med kärlek och medkänsla är som att sprida solsken omkring sig i världen. Barachiel vill uppmuntra oss att bry oss om både andra och oss själva - och inte vara stränga, dömande eller kritiska. 

 

Det handlar om att vara vänlig och empatisk i våra handlingar och ord, och att sträva efter att göra världen till en lite bättre plats varje dag. Genom att omfamna Barachiels kärleksfulla energi kan vi upptäcka den glädje och mening som kommer från att hjälpa och stödja varandra. 

 

Det är genom att ge och ta emot kärlek och medkänsla som vi kan skapa en atmosfär av ömsesidig respekt och förståelse som berikar våra liv och samhällen. Ta hjälp av Barachiel; bli ledstjärnan i ditt liv, stråla och sprid ljus och värme omkring dig varje dag. Det kan kännas svårt i början men går lättare och lättare.

 


 
Få hjälp av Änglarna:

Kalla på din favoritängel eller på Barachiel för att få guidning, hjälp och inspiration!


 


Marita Bladh

📯 Ha en underbar Mars-månad!!




 

Marita Bladh, MB Nova - Andlighet med Kvalitet 💖 Senior Tarot Consultant / Reiki Grand Master /Int. Certifierad Coach / CBT Therapist Contact: marita@mbnova.se / www.mbnova.com


bottom of page