top of page

Vad driver dig? [Livskunskap]

En fråga från din personliga coach Marita: Har du tänkt på detta någon gång? Vad driver dig? Är det rädsla, glädje, passion, rutin - eller vad? Om du är nöjd med ditt liv är inget svar fel. Om du vill förändra ditt liv, fundera ett varv över vad som driver dig?

  • När du nått fram din slutsats - fundera på om det är något du vill förändra?

www.mbnova.se

Titta på bilden - hur tolkar du den? Vad tror du driver kvinnan du ser? En vilja och passion att flytta sina gränser och bli så stark och vältränad som hon bara kan? Rädsla för att bli tjock och slö? Känner hon glädje i att lyfta en tung skivstång? Tränar hon av gammal vana för att hålla sig i form, eller för att alla andra gör det?


Det högsta är att leva med en klar intention - med klara mål och syften. Det spelar ingen roll om vi blir lyckliga av lyx eller smulor - men det spelar roll att vi är lyckliga. <3

Lev ditt liv fullt ut!

Kram från din Coach, Marita på MB Nova

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.

_______________________________________________________________ Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page