top of page

Chakrabalansering - Guidad meditation i Cheopspyramiden


Harmoni och balans genom Chakrabalansering. Speltid 25 minuter.


Denna underbara meditation tar dig med till det till det soliga Egypten och upp i den magiska Cheopspyramiden! Meditationen är kraftfull och effektiv samtidigt mjuk och harmonisk. Marita fick grunden till meditationen av sina Reiki Masters och har arbetat om den så att den ska passa alla.


Det är mycket läkande att balansera våra chakran, energicentra, i kroppen. Varje chakra hör ihop med en mängd psykiska, mentala och andliga företeelser. När det uppstår obalanser i våra chakran fungerar vi sämre. Ett sätt att balansera våra chakran är genom meditation.


  • Efter: Vad tyckte du bäst om i meditationen? Skriv gärna en kommentar längst ner på sidan.


Sätt dig till rätta och lyssna på meditationen genom att klicka på videon - uppläsare, Marita Bladh:

Du kan lyssna på meditationen så många gånger du vill helt kostnadsfritt tom söndagen den 9 januari.

Mer information om chakrabalansering:

Chakrabalansering är en healingmetod som går ut på att balansera kroppens energier via dess centra, chakras.De sju viktigaste chakrana ligger längs med kroppens mittlinje, och är förbundna med olika organ, körtlar och kroppsfunktioner. Till varje chakra finns andliga och själsliga förmågor, liksom tonskalan och färgskalan också knyts till chakrasystemet .


När våra chakran, som berörs av våra tankar och känslor, kommer i obalans påverkas vi både fysiskt och psykiskt. Chakrasystemet är som en karta över hur vi fungerar fysiskt, psykiskt och känslomässigt och är en god vägledare vad det gäller att återfinna balansen i livet och kan även ses som personlig utveckling.
bottom of page