top of page

Healing Bootcamp - Ekonomisk Boost

30 dagar. Kunskap & Healing: Enkel - Rolig - Effektiv!

Välkommen till den ultimata ekonomiska transformationen! Denna kurs är inte bara en vanlig kavaj och slips-lektion - det är en konkret bootcamp som tar dig från ekonomiskt bakvatten till framgångens förkant. För dig som har drömmar som sträcker sig längre än plånbokens räckvidd kan detta vara din möjlighet till ny kunskap (och healing!) som leder till stora förändringar. Oavsett om du börjar med en ekonomi som visa plus eller minus! I bootcampen arbetar vi tillsammans för att förvandla ditt liv.

Gardening Together

Drömmer du om att skapa din egen lilla gröna oas, där blommor och grönsaker frodas? Önskar du att ha mer tid och möjlighet att njuta av stunder tillsammans med barn, barnbarn eller vänner? Den här kursen kan öppna dörren till en livsstil fylld av trädgårdslycka och meningsfulla relationer!

Så här fungerar det:

  1. Jag levererar daglig kunskap och inspiration till dig under 30 dagar.

  2. Jag sänder healing till dig under 30 dagar:

  • för att läka nuet, din barndom, din historia och din framtid.

  • för att lösa upp tidigare liv och karma.

  • för att stärka både din kropp och ditt sinne och höja din energifrekvens.

 

Din del i detta är enkel:

  • Du tar emot healing varje dag - även medan du sover. 

  • Varje dag får du ett kort, men kraftfullt, mail från mig fyllt med information och inspiration. Om jag inkluderar en kort övning är det viktigt att du genomför den.

 

Med andra ord:

Det är enkelt. Det är roligt. Och framförallt, det ger  resultat!"

vault.jpg

Drömmer du om att börja spara till något speciellt? Kanske strävar du efter att bli skuldfri eller att ge till välgörenhetsorganisationer som berör ditt hjärta? Denna kurs tar dig med på en magisk resa som kan uppfylla dina ekonomiska drömmar och välgörenhetsvisioner!

Innehåll:

 

Vad tror du att du tror om pengar?

Nytt sätt att se på skulder

Så sparar man till det man vill ha

Attraktionslagen - gör Universum till din nya bästis

Du blir vad du tänker

Healing

EFT - knacka dig rik

Ekonomiska tips och råd

Mirakelbönen för att förlåta gamla ekonomiska "synder".

- och mycket mer!

Vad drömmer du om?

Börja när du vill!

Så snart du bokat Bootcampen får du tillgång till allt material. Du får även tips på hur du tar emot healing. Gärna varje dag i 15 minuter. Du tar emot den tid som passar dig. Du kan även ta emot när du går och lägger dig. Ibland kommer du att glömma, ibland hinner du kanske inte, men tänk på att ju mer du bidrar med 15 minuter om dagen, desto bättre kan jag göra mitt jobb att hjälpa dig både fysiskt och mentalt, på alla plan och nivåer. Allt annat du behöver veta; metod, hur du tar emot osv. skickas till dig i ett email när du bokar. 

Längd, Healing Bootcamp: 30 dagar

Fruits and Cheese

1. BASIC PROGRAM

Pris: 450 kr, värde: 1.900 kr.

Bonus:

1. "Burkmetoden" (lär dig spara rätt)
 

2. Ett meddelande till din email varje dag med inspirerande lektioner i ekonomi, personlig utveckling och livskunskap.
 

3. Meditation: En lugn inspirerande meditation för ökat ekonomiskt välbefinnande som hjälper dig att släppa blockeringar.

4. Handbok: 14 Stegsmetoden för en stressfri relation till pengar.

2. PREMIUMPROGRAM

Pris: 950 kr, värde: 3450 kr.

Bonus:

1. "Burkmetoden" (lär dig spara rätt)
 

2. Ett meddelande till din email varje dag med en inspirerande lektioner i ekonomi, personlig utveckling och livskunskap.
 

3. Meditation: En lugn inspirerande meditation för ökat ekonomiskt välbefinnande som hjälper dig att släppa blockeringar.

4. Handbok: 14 Stegsmetoden för en stressfri relation till pengar.

5. Privat samtal med Marita, 1 timme där hon hittar roten/rötterna till dina ekonomiska problem (i detta liv, föregående liv, i din barndom) och hjälper dig att läka dem.

6. Handbok: Skriv dig fri från problem. Ett unikt sätt att göra sig av med gamla problem och bana väg för inre frid och förnyade framgångar.

Flowers

Förväntat resultat:

Bättre mående fysiskt och mentalt. Som vid allt healingarbete är garantier inte tillåtna - samt mycket mer kunskap om ekonomi och orsakerna bakom dålig vs. strålande ekonomi samt redskap för att förändra ditt liv.

Nivå:

Den är bootcampen är lätt och rolig - en effektiv ekonomisk nystart! Vill du fördjupa dig, ha mer att bita, i rekommenderar jag workshopen: Aktivera ditt Pengaflöde.

 

För mer information om workshopen skicka ett mail till info@mbnova.se

Maritas berättelse Healing Bootcamp Ekonomi
Cozy Winter

Maritas berättelse:  Kommer snart!

bottom of page