top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 9 enligt mina Tarotkort 210301

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Exklusivt för dig som läser veckans Tarotskop:

Bara idag, 50% rabatt på: 6 Aspekter av Dig! // Möt dig själv, din själ och din livsuppgift i denna fullspäckade och intressanta analys som både är nyckeln till din själs djupaste längtan, indikationer från tidigare liv, svar på vilka dolda hinder du bör se upp med och vilka dina mest unika gåvor och möjligheter är i detta liv!

 

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg och att du nu är redo att ta dig an denna sprillans nya vecka! Det är min innerliga önskan att Tarotskopet jag kanaliserat denna vecka ska kunna hjälpa dig att hitta guldkornen så att din vecka blir riktigt superbra!

VECKANS TAROTSKOP
1. Den här veckan när det väldigt bra att ifrågasätta och ändra gamla invanda mönster - det kan leda till genombrott både i yrkeslivet och privat! Utvecklingen går ständigt framåt, trots det stannar vi ofta kvar i arbetssätt eller förhållningssätt som bygger på tradition. Våga göra nya saker, eller våga göra gamla saker på nya sätt. Det kan bli riktigt lönsamt både i form av bättre ekonomi, mer glädje och effektivitet. Denna vecka är det alltså bra att fundera över vilka saker vi gör på rutin och av gammal vana och aktivt leta efter smartare sätt att göra dem på!


2. Denna vecka får vi "Hoppets Stjärna"! Underbart! *ler* För mig betyder det att en krånglig situation vi står inför löser sig på ett extra lyckat sätt! // Vilken situation letar du efter lösning på? Håll utkik efter en oväntat bra lösning!


3. Vårt tredje budskap lyder: Full fart framåt! Det här är alltså inte den bästa veckan att grubbla och fundera över livet. Nej, ge dig in i livet med hela din energi. Detta budskap förstärker även nr 1 och nr 2. Det här har verkligen chans att bli en suverän vecka då det inte går att misslyckas. Tjoohoo! :-DLyckofärg denna vecka är mörkröd. Lyckotal: 12

 

TIPS: Det kan vara väldigt svårt att få balans i livet. Antingen är det jobbet, familjen - eller något annat som tar mer tid än något annat. Men oavsett vad du lägger tiden på, kom ihåg att lägga tid på dig själv. Balans börjar inom oss. Dessutom, när vi känner oss i balans, fungerar vi bättre och vi fattar bättre beslut.


RÅD: Det här är en bra vecka att säga ifrån. Finns det någon i ditt liv som tar din energi utan att ge något tillbaka? Säg ifrån! Vänta inte tills du blir skogstokig utan säg ifrån värdigt, lugnt och mycket bestämt medan du har nerverna och humöret under kontroll.

HINDER: Ibland när vi behöver hjälp dyker den upp ur tomma intet - ibland gör den inte det. Gör den inte det, var tydlig med att be om hjälp - vänta inte!

VECKANS AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Vagnen från Stora Arkanan och lyder: Jag behärskar alla situationer och alla utmaningar - jag har en plan och styr mitt liv i perfekt riktning.FÖRETAGARE: Har pandemin gjort det svårt för dig? Vill du också hjälpa andra till bättre hälsa? Lär dig mer och se vilket företag jag rekommenderar - det är riktigt fina och (väl behövda) hälsoprodukter från ett seriöst företag jag varmt kan rekommendera. Läs mer >


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


PAR: Det här är en toppenvecka att överraska din partner på. En resa är perfekt just nu! Medger inte budgeten (eller pandemin...) en All Inklusive vecka på en tropisk ö - gör en kortare resa med bil, cykel eller buss till ett utflyktsmål, en restaurang, till kiosken - vad som helst! Nyckelord denna vecka är överraskning och resa.


SINGLAR: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa en ny kärlek utomhus. Kanske på en skidtur, fjällvandring eller liknande utomhusaktivitet. Dags att bli lite aktiv alltså! :-)Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB NovaLocka fram din intuition - Lär dig Tarot: En utbildning i världsklass för hemmabruk eller profession. Läs mer >>

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comments


bottom of page