top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 8 enligt mina Tarotkort 210222

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Exklusivt för dig som läser veckans Tarotskop:

Bara idag, 50% rabatt på: 6 Aspekter av Dig! // Möt dig själv, din själ och din livsuppgift i denna fullspäckade och intressanta analys som både är nyckeln till din själs djupaste längtan, indikationer från tidigare liv, svar på vilka dolda hinder du bör se upp med och vilka dina mest unika gåvor och möjligheter är i detta liv!

 

VECKANS TAROTSKOP1. Det anses fint och bra att vara ödmjuk - denna vecka är det dock mindre bra att vara blygsam eller att förringa sig själv och sina kunskaper. Stå upp för den du är och det du kan så kommer små eller stora belöningar till dig i form av offentligt beröm, nya vänner, kunder eller högre lön - och kanske till och med reda pengar!


2. Har du ofta tänkt på någon från förr men inte gjort slag i saken att söka efter dem eller kontakta dem? Denna vecka är mycket förmånlig för den som vill återknyta kontakten med gamla vänner. Chansen är att de blir jätteglada att höra från dig! Om ni skildes som ovänner blir de kanske inte superglada, men de kommer troligen inte att stöta bort dig. Bra vecka även för den som vill släktforska!


3. Det här är även en riktigt gynnsam vecka för den som vill köpa, bygga eller sälja hus eller mark.


Lyckofärg denna vecka är terrakotta. Lyckotal: 13 och 4 (1+3=4)

 

TIPS: Om du känner att någon lurat dig eller lovat dig något som de sedan inte håller, fundera ett varv till om det verkligen är sant? Kanske är det bara ett gammalt mönster som upprepar sig? Denna vecka är det viktigt att anstränga sig att se saker och ting som de är, och inte skapa illusioner och egna fantasier.


RÅD: En sparad krona är en intjänad krona, sägs det. Men, denna vecka är det inte förmånligt att vara snål och gniden mot sig själv - om man har en slant över, vill säga. Så unna dig något med gott samvete och njut av det i fulla drag!

HINDER: När vi samlar på oss sorg och ledsna känslor kan de gömma sig i vår kropp bland muskler, leder och ligament och ställa till besvär. Växtbaserad olja kan hjälpa - och att inte gömma sina känslor utan lyfta upp dem till ytan. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Solen från Stora Arkanan och lyder: Jag skapar värme, ljus och lycka tack vare min positiva syn på mig själv och mitt liv!

FÖRETAGARE: Har pandemin gjort det svårt för dig? Brinner du för att hjälpa andra till bättre hälsa? Vill du ha en extra inkomst varje vecka och månad? Lär dig mer och se vilket företag jag rekommenderar - fina hälsoprodukter och helt ljuvliga eteriska oljor. Jag är fokuserad på att hjälpa så många jag bara kan att förändra sin framtid - både ekonomiskt och hälsomässigt, välkommen att följa med på den resan du också. Läs mer >


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Kanske tänker du: Gå eller stanna kvar, gå eller stanna kvar - och så går några år till... Bestäm dig nu äntligen för hur du vill göra. Om du bestämmer dig för att gå, så gå - och respektera ditt beslut. Om du bestämmer dig för att stanna, så stanna - och lägg verkligen hela din förmåga på att göra relationen lycklig igen. Halvmesyrer gör ingen av er glada - allt börjar med ett beslut.


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon i en gammal stenbyggnad; ett museum, bibliotek, gammal postbyggnad eller kanske på rådhuset? Kom ihåg, håll avstånd, var lite kreativ för att initiera kontakt. :-) Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova
Medial Vägledning: Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Prenumerera på uppdateringar och inspiration från Marita - välj här >

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comments


bottom of page