top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 7 enligt mina Tarotkort 210215

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


Tips: På onsdag den 17 februari är det högfrekvent healing igen för vana healingmottagare.

 

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg och att du nu är redo att ta dig an denna sprillans nya vecka! Det är min innerliga önskan att Tarotskopet ska kunna hjälpa dig att hitta guldkornen så att din vecka blir riktigt superbra!VECKANS TAROTSKOP1. Om du har en jobbig eller besvärlig uppgift framför dig denna vecka - det kan vara allt från lönesamtal till att omförhandla lån eller söka plats på dagis (fast de säger att det är fullt), så vill vårt första budskap berätta att energierna denna vecka är mycket bra för besvärliga situationer! Allt du behöver göra för att lyckas är två saker:

  • Ta några djupa andetag innan uppgiften, stilla dig, centrera dina energier och ta kontakt med den starka och kloka person som du är inom dig.

  • Skriv ner, på ett papper, vilket slutresultat du vill ha efter uppgiften. / Sedan behöver du bara förhålla dig till samma energi som de två punkterna ovan gav dig genom hela uppgiften. Enkelt, men inte alltid så lätt - lycka till! :-)

2. Lite mer på samma tema. Denna vecka är det viktigt att vi inte ger människor i vår omgivning ultimatum. Måla inte in dem i ett hörn där de inte har en chans att komma undan med hedern i behåll. Det kan slå tillbaka mot dig själv både direkt och längre fram. Det är alltså inte läge att säga till chefen: " - Får jag inte lön X, så slutar jag". Eller till din partner: "- Gör du inte X, så flyttar jag!" Återigen, ta kontakt med den kloka personen inom dig och ge människor lite marginaler denna vecka.


3. Ett kärleksfullt besked. Något du innerligt önskat dig kan slå in nu. Vad har du önskat dig? :-)


Lyckofärg denna vecka är vitt. Lyckotal: 10 och 1 (1+0=1).

 

TIPS: Ofta säger man: " - Om du vill komma dit du vill måste du veta vart du ska". Men! Denna vecka är det lite bättre att bara följa minsta motståndets lag istället. Gå i den riktning som känns bra i magen - följ med i flödet.


RÅD: Det är mycket energier i omlopp, denna vecka får vi rådet att dricka extra mycket vatten. Helst rent och friskt kranvatten.

HINDER: Även om du inte har råd att resa, sluta inte drömma. Tvärtom, ju mer du reser i tanken desto närmare destinationen kommer du! *ler*

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan. Kortet vi får är Sex i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: Jag ser allt klart när jag fokuserar bara på det jag behöver göra just nu.FÖRETAGARE: Har pandemin gjort det svårt för dig? Vill du ha en extra inkomst varje vecka och månad? Lär dig mer och se vilket företag jag rekommenderar - fina hälsoprodukter och helt ljuvliga eteriska oljor. Jag är fokuserad på att hjälpa så många jag bara kan att förändra sin framtid - både ekonomiskt och hälsomässigt, välkommen att följa med på den resan du också. Läs mer >NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka kan det absolut vara värt att slå på stort och överraska din partner med ett frieri eller något annat du vet att han eller hon drömmer om! Och du, spara inte på krutet! *ler*


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på en träning, kurs eller uppvisning som har med asiatiska kampsporter att göra! *ler* Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comments


bottom of page