top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 50 enligt mina Tarotkort 201207


Välkommen att följa mina dagliga Facebook lives från Maritas glittrande julstudio >>


Med tillhörande Julkalender >>


God Jul!

 

Hej kära du! Hoppas att du har haft en skön helg. Det är måndag och dags för ett nytt Tarotskop. Jag hoppas det ska hjälpa dig att navigera så att din vecka blir så bra som möjligt!

VECKANS TAROTSKOP

Gillar du inte att bli överkörd, nu kan det vara dags att sätta ner foten. Den här tiden på året kan det kännas som att tusen viljor ska samsas och att alla är lika intresserade eller påstridiga att få just sin vilja igenom. Någon måste bestämma, varför inte lika gärna du? En bra ledare är mjuk, lyhörd men bestämd. Om du bestämmer dig för att vara den som bestämmer, gör det då hela vägen. Vänligt men orubbligt. Det finns nästan ingenting som tar ifrån oss vår auktoritet så snabbt och lätt som att först bestämma något och sen ändra sig ett par gånger. Den taktiken bäddar för att få oss att känna oss överkörda. Det ligger bra energier i luften som borgar för att den som tar på sig ledarskapet, och gör det rätt, får de andra med sig.

Finns det något du inte är nöjd med i ditt liv men du kan inte sätta fingret på vad det är? Den här veckan kan vi få livliga drömmar som kommunicerar med oss. Ha gärna penna och papper bredvid sängen och skriv upp vad du drömmer om. Där kan du få många bra ledtrådar så att du förstår vad det är som skaver i ditt liv. När du väl vet vad det är, är det enklare att göra något åt det. Nåväl! Den här veckan är det förmånligt att (inte så konstigt) köpa presenter till barn och köpa blommor, baka efter recept, eller på annat sätt knyta an till vår egen barndom, boka kortare weekend resor, spela på tipset (men ta det rådet med en nypa salt *ler*), boka snickare som ska lägga om taket till våren. Färgerna gult, orange och rött bringar tur.

TIPS: ”If you can’t beat them, join them”. Det är ett engelskt uttryck som betyder ungefär: Om du inte kan vinna över dem, anslut dig till dem. Om det uppstår stridigheter under veckan – kom ihåg detta uttryck. RÅD: Om inte du vet vad du vill ha, hur ska någon annan veta det? Tala ur skägget, som man säger och var tydlig i din kommunikation. Om du inte vet vad du vill ha, säg åtminstone det – var inte bara undvikande eller flummig. HINDER: En del människor har en stor lycklig familj och släkt. Andra har det inte. Det är inte mer med det. Snegla inte avundsjukt på de som verkar ha det du vill ha. Det finns ingen som klär i Missunnsamhet. Var nöjd med det du har just nu – men sträva alltid efter att bli och få det bättre. Dessutom, tänk om du har något som tusentals andra gärna skulle vilja ha?

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är Tio i Svärd från Lilla Arkanan lyder: Jag släpper taget om det jag inte kan göra något åt och fokuserar på det jag kan råda över! Upprepa flera gånger dagligen och känn hur sant det är för dig. Du vet: -Du blir det du tänker och säger – och framför allt känner!


FÖRETAGARE:

Välkommen att följa Maritas dagliga Facebook lives för företagare! >>


Med tillhörande Företags-Julkalender >>


God Jul!

 

Ha en go vecka!! Kram, Marita på MB Nova

● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se Betallinje: 0939 - 111 91 41Comments


bottom of page