top of page

Veckans Tarotskop - så blir vecka 5, 2024 enligt mina Tarotkort

Yes!! Äntligen är Veckans Tarotskop tillbaka!


MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


1. MB Nova Tipsar:

Nästa Kostnadsfria Distanshealing är vecka 6 ( 7 februari).


2. MB Nova Tipsar:

Missade du möjligheten häromdagen att boka den populära Astrologiska analysen; 6 Aspekter av Dig med 50% rabatt? Sista chansen nu. Detta är en gedigen analys om dig som person, dina möjligheter, fallgropar, livsuppgift och liv. Detta är en "Topp 5 Bästsäljare" hos MB Nova. Läs mer >

 

Hej kära du!

Många har hört av sig, många har väntat. Glad att skriva Veckans Tarotskop åt er igen. Mycket nöje!!

VECKANS TAROTSKOP


Den här veckan är det viktigt att balansera våra liv och inte svänga för mycket åt ena eller andra hållet. Ibland är det dags att ta ansvar och vara ärlig med dig själv. Försök vara rättvis och konsekvent, det skapar en bättre känsla av harmoni och "fair play" inte bara för andra, utan också för dig själv. Lyssna på ditt hjärta och agera med integritet.


Ibland blir det bara för mycket! Vi får en antydan om att vi denna vecka kan känna oss lite överväldigad av tankar och känslor. Tillåt dig själv att släppa onödig stress och fokusera på att lösa problem ett steg i taget. Kanske är det dags att prata med någon, en vän eller terapeut för att få lite mental avlastning? Ibland när vi känner att livet blir lite för mycket kan det också bero på att vi är inne i en fas där vi växer, andligt. Det bästa sättet att möta de perioderna kan vara att sova lite mer, göra mysiga saker och vara extra snälla mot oss själva.


Korten vill också påminna om att även om vi känner oss slitna så har vi en enorm inre kapacitet. Det här är en bra tid att ta itu med utmaningar som kräver uppmärksamhet och fokus. Använd din analytiska förmåga och var modig nog att kommunicera dina tankar och åsikter tydligt och direkt. Genom att vara skärpt och rak på sak kan du ta kontroll över situationen.


Bra vecka också att: just köpa ny säng eller sängkläder, täta fönster, lära sig meditera och att läsa böcker om att renovera hus eller saker. :-)Lyckofärg denna vecka är orange. Lyckotal: 14 och 5.

 

TIPS: Detta är en bra vecka att komma ihåg att var och en av oss har förmågan att skapa vår egen verklighet. Se möjligheter där andra ser hinder. Fokusera på ditt inre kraftcentrum och använd din viljestyrka för att förändra det du kan. Du är mästaren av ditt eget öde, så tro på dig själv och dina förmågor.


RÅD: Den här veckan är det bra att se varje situation som en möjlighet att lära dig något nytt. Var modig nog att ifrågasätta och utforska dina tankar - ta inte allt för allvarligt. Det är ok att ändra sig, när man lärt sig mer och kommit på andra tankar, och det är ok att känna sig osäker.


HINDER: Det sägs att januari är årets fattigaste månad, men det finns en risk att februari blir jobbigare för en del? Kanske är det i praktiken inte så illa, kanske är det mest en känsla av att vara överväldigad av ekonomin - inte minst för att räntor, bensinpriser och matpriser diskuteras så mycket i media? Om du har problem, ta små steg för att hantera och lösa dem. Sök rådgivning vid behov och var öppen för att göra nödvändiga förändringar i din ekonomiska strategi för att skapa en stabilare grund inför vår och sommar.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Page i Pentagram från Lilla Arkanan. Affirmationen lyder:


  • Jag tar små steg mot mina mål med öppet hjärta och nyfikenhet. Jag är stark, kapabel och redo att möta livets möjligheter. Jag skapar min egen framtid med glädje och tilltro.NÅGRA ORD OM KÄRLEK:Par: Denna vecka kan vissa utmaningar uppstå, men vi får också en påminnelse om att dessa utmaningar kan övervinnas genom bättre samarbete och mer kommunikation. Var öppen med varandra om era behov och förväntningar. Utmana er själva att växa tillsammans genom att övervinna problem. Ge varandra utrymme att uttrycka era åsikter och arbeta gemensamt mot lösningar.


Singlar: Denna vecka ser ser det förmånligt ut att träffa någon på en föreläsning eller något annat ställe där det finns en lärare. Spännande, lycka till! :-)

 

Det var allt för denna vecka! 

-` Få Tarotskopet gratis nästa vecka också! ´- Tarotskopet skickas till din email på måndagar, hittar du det inte titta i din skräpmapp.

 

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: marita@mbnova.se / 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se & www.mbnova.com

Comments


bottom of page