top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 48 enligt mina Tarotkort 201123

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips: "Släkten är värst" - 30 dagars Healing Bootcamp - Tidigare liv & Karma!

Upplever du att du kämpar med samma problem som din mamma eller pappa? Då kan du ha ärvt din familjs problem - det är mycket som följer med via vårt DNA. Eller är det kanske karma som stökar till livet? I denna Bootcamp får du healing till dig, karma, tidigare liv och möjlighet att läka din släkts familjekarma. Dessutom många bonusar och 30 email med kunskap om andlig och personlig utveckling. Superpopulär Bootcamp. Läs mer >>

 

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


VECKANS TAROTSKOP

1. Vi går in i en tid där både det maskulina och feminina måste samsas och dra nytta av varandras styrkor, ännu mer än vanligt. Denna vecka behövs de maskulina energierna för att strukturera, initiera och besluta om många stora och små frågor, som sannolikt kommer att dyka upp. Samtidigt behövs de feminina energierna och, inte minst, mycket omvårdande energier för att inte världen ska bli en kall och logisk palts. Låt lek och allvar, kärlek och beslutsamhet få lika delar av din uppmärksamhet denna vecka. Vårt första budskap lyder: Du är kraften som får jorden att blomstra, använd den klokt och med stor omsorg om detaljerna.


2. Ibland är det svårt att göra alla till lags... Den här veckan kan du komma att befinna dig i ett dilemma. Kanske kommer en situation likt denna att dyka upp (det här är bara ett illustrerande exempel): " - Om jag inte följer med Susan och de andra tjejerna på bio på fredag kommer de aldrig att fråga mig igen, jag har tackat nej minst tio gånger nu och jag vill verkligen behålla deras vänskap!! Men, om jag inte går på min mans julfest... Herregud, hur skulle det se ut?! Då kan det uppstå elaka rykten på hans jobb om att vi har familjeproblem - det kan gå ut över hans karriär och dessutom verkligen skapa familjeproblem! Jösses, vad gör jag?!"


Ja, vad gör man när dilemman dyker upp? Problem går att lösa, ett dilemma är något som det inte finns en lösning på som passar alla parter. Man kan träna sig i att hitta lösningar som, kanske inte är perfekta, men som funkar någorlunda. Varför inte träna på att hitta lösningar på ovanstående exempel - det kan komma att hjälpa dig när du behöver hitta en lösning - som sagt, kanske redan denna vecka. Tips! Den som blir åsidosatt av ditt beslut kan möjligen blidkas med ett ännu bättre erbjudande från dig... nu säger jag inte mer. *ler* Veckans andra budskap lyder: Sluta klaga på omständigheterna, var den kreativa problemlösare du är född till att vara.


3. Den här veckan kan det förekomma förtal och elakt prat. Antingen kommer det från dig, eller så är det riktat mot dig. Det är som man brukar säga i frågesportssammanhang; det är enklare att veta svaret på frågan när man sitter i lugn och ro hemma i soffan än om man befinner sig i ett strålkastarljus i en studio - under tidspress dessutom. Fundera gärna en stund över allt du (eventuellt) klagar på.... Är det din partner, dina kollegor, din chef, vädret, politiker, barnen, din kropp, din ekonomi, hantverkare, krig, elände - eller vad?


Du kan själv styra vad du pratar (eller tänker) nedsättande om - men du kan även styra över förtal och elakt prat som är riktat mot dig själv. Hur? Svar: Om du inte pratar elakt om något kommer ingen att prata elakt om dig. Det är Attraktionslagen.


Veckans tredje budskap lyder: Om du verkligen vill förändra något prata inte negativt om det hemma i soffan eller med dina vänner - ta helt enkelt avstånd från förtal och elakheter i alla former. Om du inte vill att någon ska prata illa om dig, prata inte illa om något eller någon.

Lyckofärg denna vecka är turkos.

Lyckotal: 16 eller 7 (för 1+6 är ju 7).
TIPS: Tänk om du har en hel massa saker hemma som du kan få bra betalt för? Tänk om det är saker du inte ens vet om eller behöver? Denna vecka finns stor chans att hitta saker hemma, som går att sälja, till mycket bra pris!!


RÅD: Snegla inte på vad andra gör om det får dig att må dåligt. Alla har sin egen väg, ingen är bättre eller sämre än dig eller din väg!

HINDER: När vi växer upp samlar vi på oss en himla massa borden, skullen och måsten. Det är dags att släppa taget om de oskrivna regler som håller dig tillbaka. Var bara DU, det räcker så långt!! AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Page i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: - Jag utvecklas och lär mig nya saker hela tiden! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


Extra notering om veckans affirmation: Om du känner att du står still, om du känner att livet är som gyttja, om du känner att din andliga och personliga utveckling går så trögt och långsamt - då är detta en perfekt affirmation för dig!

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Många av er som läser detta råd befinner er i en situation av ensamhet, och kanske till och med desperation - trots att ni lever i en relation. Till er vill jag bara säga: Stanna inte kvar i en situation eller relation där du enbart är tolererad - sök dig till sammanhang där du blir celebrerad. (kram!)

Singlar: Den här veckan får vi det högsta kärlekskortet. Det är ett "wild card". Det betyder att kärlek finns att hitta överallt, kanske till och med på de mest ovanliga platser! Kanske i väntrummet hos doktorn? Kanske i kön på Arlanda? Kanske i järnaffären? Kanske på Apoteket? Kanske i löparspåret (när du är svettig och inte till din fördel)? Kanske är det försäljaren som knackar på din dörr? Kanske är det Pappan till din sons lekkamrat? Vad vet jag? *ler* Ovanligt är ordet - och ovanligt bra är det verkligen!!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


🌿 [Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via min Facebook-Almanacka eller ring Maritas direktlinje: 0939-111 91 41 - öppen mellan 10.00 och 22.00, svarar jag inte är jag nog snart ledig så prova igen.

🌿 [Utveckla din intuition - lär dig Tarot] Välkommen till MB Nova Tarot Academy - School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Denna kurs är för dig som verkligen vill lära dig Tarot ur ett intuitivt perspektiv. Den är omfattande men samtidigt pedagogisk och interaktiv (allt material finns inläst av Marita) - vilket gör det roligt och enkelt att lära sig Tarot - dessutom ingår numera gratis, personliga telefonsamtal för de som vill arbeta med Tarot professionellt. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comments


bottom of page