top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 46 enligt mina Tarotkort 201109

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

 

SISTA CHANSEN!


IKVÄLL: DAGS FÖR WORKSHOP IGEN! 🥰 Jippie flera år sedan sist (och de kommer inte tillbaka i denna form)! Ikväll 9 november kör jag igång mina populära workshops igen. Denna gång kan du välja om du vill gå: "Aktivera Ditt Pengaflöde" eller "Attrahera Kärlek". // Aktivera Pengaflöde-Rabatt > // Attrahera Kärleks-Rabatt >


 

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!

VECKANS TAROTSKOP

1. Framtiden kan, för många, te sig kall, hemsk och skrämmande - för andra; trygg, rolig och något man ser fram emot. Vårt första kort vill uppmuntra oss att se över hur vi ser på vår framtid. En positiv framtidssyn gör vårt "NU" så mycket roligare. Dessutom, denna vecka är det extra positivt att lägga upp långsiktiga planer att se fram emot - speciellt planer för nästa sommar.

2. Veckans andra budskap säger: "Grannens gräs är inte grönare". Alla människor får sin beskärda del av svårigheter och bara för att det inte syns på utsidan så kan många människor ha det svårt på insidan. Och har du tänkt på en sak? Tänk om din granne tycker att "ditt gräs är grönare"? *ler* Mycket beror ju på vad man jämför med.


3. Den här veckan är det mycket förmånligt att göra saker som har med vatten att göra. Exempel: gräva diken, borra/gräva en brunn, köpa båt, åka båt. Nu kom jag inte på fler exempel men låt oss hoppas att det regnar mycket denna vecka - att vara ute när det regnar måste ju också betyda tur då! *ler*


Lyckofärg denna vecka är knallrosa och rött. Lyckotal: 9.


TIPS: Vill du vara bättre än dina vänner, rikare än dina vänner, mer framgångsrik än dina vänner - eller vill du ha vänner? Välj vem du (eventuellt) tävlar med. Vänskap är ingen tävling och vi får inget ta med oss när vi "går".

RÅD: Om du visste hur många val du har i livet skulle du kanske bli förvånad. Ofta kanske det känns som att världen och livet styr dig. Så är det inte. Från det att du går upp på morgonen och väljer om du vill dricka vatten, te eller kaffe så fortsätter du att göra val, om både stora och små saker, ända tills du lägger dig. Ditt liv är ditt liv och inget tidsfördriv. Gör dina val med omsorg.

HINDER: Ensamhet är för många en plåga. Men jag brukar säga; ensamhet är vanligare än många tror. Om man klumpade ihop alla som känner sig ensamma skulle det bli en megaförening! Var inte ensam i onödan, gå med i grupper, föreningar, prata med människor i kön och på bussen. Vem vet, någonstans väntar en ny vän på just din vänskap. Budskapet vi får här är att denna vecka är det lite, lite lättare att finna nya vänner! AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Måttfullheten från Stora Arkanan och lyder: - Jag inser mina behov och använder alla mina resurser till att skapa hälsa och harmoni i mitt liv! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Om du vänder ryggen åt din partner och er relation och hoppas att din partner ska vara den som tar första steget till försoning, tänk igen. Din partner kanske inte har redskapen att reda ut situationen men kan känna sig inspirerad att skapa harmoni om du tar första steget. Ibland behövs så lite.

Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon på ett ställe för "upplysning". Kanske en skola eller kurs - eller kanske på ett bibliotek eller en bokhandel? *ler* Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


🌿 [Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via min Facebook-Almanacka eller ring Maritas direktlinje: 0939-111 91 41 - öppen mellan 10.00 och 22.00, svarar jag inte är jag nog snart ledig så prova igen.

🌿 [Utveckla din intuition - lär dig Tarot] Välkommen till MB Nova Tarot Academy - School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Denna kurs är för dig som verkligen vill lära dig Tarot ur ett intuitivt perspektiv. Den är omfattande men samtidigt pedagogisk och interaktiv (allt material finns inläst av Marita) - vilket gör det roligt och enkelt att lära sig Tarot - dessutom ingår numera gratis, personliga telefonsamtal för de som vill arbeta med Tarot professionellt. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comments


bottom of page