top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 45 enligt mina Tarotkort 201102

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!

Tips: DAGS FÖR WORKSHOP IGEN! 🥰 Jippie flera år sedan sist! 9 november kör jag igång mina populära workshops igen. Denna gång kan du välja om du vill gå: "Aktivera Ditt Pengaflöde" eller "Attrahera Kärlek". // Boka-tidigt-rabatt gäller tom onsdag 4 november! Aktivera Pengaflöde-Rabatt > // Attrahera Kärleks-Rabatt >


Maritas magiska skrin

VECKANS TAROTSKOP

1. Den här veckan är det extra viktigt att se saker och ting som de är och att acceptera det som är utan avundsjuka eller missnöje. Kanske har du en gammal bil och grannen en ny bil. Kanske bor du i en liten lägenhet och din bror eller syster i ett stort hus. Kanske kan din bästa vän åka på semestrar, och inte du.


Det är inget fel på gamla bilar, små lägenheter eller att avstå från semester - det är när vi inte accepterar det vi har utan sneglar på vilka skinande saker andra har som det kan uppstå problem inom oss. Veckans första budskap lyder: Var glad och stolt över dina medmänniskors framgångar - det kommer att få även ditt liv att fyllas av glädje, överflöd och god hälsa!

2. Veckans andra budskap vill påminna oss om att även den längsta resa börjar med ett första steg. Vilket steg behöver du ta just nu för att komma närmare att uppfylla dina önskningar, eller syftet med ditt liv? Den här veckan är det extra förmånligt att ta tag i sånt som blivit liggande - speciellt saker och uppgifter med en global anknytning. Kanske vill du äntligen bjuda in dina grannar som kanske är från ett annat land (men kom ihåg att hålla avstånd...)? Kanske vill du äntligen gå den där kursen i mongolisk matlagning? Kanske vill du äntligen skicka iväg ansökningshandlingar för att arbeta eller studera utomlands? Kanske ska du äntligen göra slag i saken och köpa en semestervåning i Grekland? Välj och vraka - ta första steget nu!


3. Det här är även en förträfflig vecka för rengöring! *ler* Tredje budskapet vill uppmuntra oss att skingra stagnerade energier. Kanske vill du storstäda, städa bagageutrymmet i bilen, tvätta täcken och kuddar eller frosta ur frysen och kasta det som blivit för gammalt? Även här går det bra att välja och vraka, säkert kan du komma på något ställe där energin behöver få sig en omgång. *ler*


Lyckofärg denna vecka är violett. Lyckotal: 3.TIPS: Det är ofta väldigt svårt att ta tillbaka eller släta över ilskna och elaka kommentarer. Tänk efter före så slipper du ångra saker du säger.

RÅD: Om saker och ting verkar konstiga och förvirrande just nu och gör det svårt för dig att fatta beslut så vänta lite. Det är bara en liten släng av fullmånen i lördags som hänger kvar, säger mina kort. Allt klarnar snart.

HINDER: Många har mycket kärlek inom sig som de längtar efter att slösa på någon - men kanske rädsla hindrar dem från att uttrycka vad de känner eller att satsa på kärlek igen. Det är svårt att både vara rädd och älska fullt ut. Bestäm dig för vilket du vill göra? Fortsätta vara rädd eller älska utan förbehåll?

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Magikern från Stora Arkanan och lyder: - Jag är en kärleksfull kanal för ljuset och det goda att manifesteras här på jorden - i mitt liv och i allas liv! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Relationer är teamwork. Se över hur du är som "gruppmedlem". Behöver du förtydliga din roll i "gruppen", behöver du vara tydligare i det du säger, behöver du bestämma mer eller mindre, behöver du ta på dig ledarskapet eller tvärtom, behöver du ta på dig fler uppgifter eller behöver du bli bättre på att delegera?

Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon där det finns mycket pengar. *ler* Ja, var finns det mycket pengar? På en bank eller på ett stort varuhus - kanske är det dags att ta en tripp till IKEA? *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! 🥰 Kram, Marita på MB Nova


🌿 [Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via min Facebook-Almanacka eller ring Maritas direktlinje: 0939-111 91 41 - öppen mellan 10.00 och 22.00, svarar jag inte är jag nog snart ledig så prova igen.

🌿 [Utveckla din intuition - lär dig Tarot] Välkommen till MB Nova Tarot Academy - School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Denna kurs är för dig som verkligen vill lära dig Tarot ur ett intuitivt perspektiv. Den är omfattande men samtidigt pedagogisk och interaktiv (allt material finns inläst av Marita) - vilket gör det roligt och enkelt att lära sig Tarot - dessutom ingår numera gratis, personliga telefonsamtal för de som vill arbeta med Tarot professionellt. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comments


bottom of page