top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 41 enligt mina Tarotkort 201005

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips: 4 månaders daglig distanshealing och 30 enkla kursdelar om andlighet och ekonomi!

  • En nyfiken fråga: - Känner du till vilken positiv effekt healing kan ha på kroppen, tankar, känslor, trauman, stress och på faktiska vardagsproblem? Tror du att du skulle må ännu bättre om jag skickade healing till dig varje dag i fyra månader?! Tror du att dina relationer skulle bli bättre, din ekonomi, din hälsa och livslust? 🙋‍♀️Haka på höstens Bootcamp, du också - bättre än såhär blir det aldrig!! Jag har inte varit sjuk på 20 år - något rätt gör jag. Bonus-twist: Du får dessutom en bonus du kan lämna efter dig till barn och barnbarn!

  • 🌿 All info finns på denna sida => https://mbnova.wixsite.com/c1-bootcamp. Gå dit nu. Vi har precis bara börjat och vi vill att du ska vara med också med din härliga och positiva energi!!

 

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre!


VECKANS TAROTSKOP

1. Veckans första budskap är väldigt bra för de som arbetar i grupp, på något sätt. Speciellt om man arbetar i en grupp där det varit problem en längre tid. Denna veckas energier är alltså mycket förmånliga för de som vill lösa konflikter i arbetsgrupper. Det här måste inte göras av en specialist eller chef, även du (om detta stämmer in på dig) kan vara den som skapar fred och harmoni i gruppen.

2. Det är många människor, fler än vi kanske tror, som inte har så god självkänsla (egenvärde). Många kommer inte från hem som varit stödjande, inte heller har man kanske fått rätt stöd under skoltiden för att förstå sitt värde. Att ha ett bra och sunt egenvärde är ofta en av nycklarna till ett bra liv med bra jobb och bra relationer. Veckans andra budskap vill få oss att fundera ett varv över vårt egenvärde, och helst komma till insikt om att vi är fantastiska människor allihop. Denna veckas energier är mycket bra för den som vill arbeta med sin självkänsla. Så glöm nu "Jantelagen" och säg högt efter mig: " - Jag är fantastisk och värdefull!" // Bra! 🥰


3. Denna vecka råder rättvisa! Det betyder att du får det du sår. Om du gör bra saker får du bra resultat, om du slarvar får du slarviga resultat. Det låter kanske logiskt men faktum är att ibland skarvar vi och hoppas på att få bra resultat ändå. Denna veckas tredje budskap vill inspirera oss att göra saker så bra vi kan, och till och med gå steget längre genom att fråga oss; hur kan jag göra detta ännu bättre?


🌿 Lyckofärg denna vecka är blått. Lyckotal: 8.TIPS: Denna vecka ligger det mycket kärlek i luften. Vad kan det innebära för just dig? En ny hund *ler*, en ny partner, giftermål? Gör gärna mesta möjliga av dessa kärleksenergier på det sätt som passar just dig!

RÅD: Vi står inför en tid av stor positiv förändring. Men, många kan inte ta emot allt det nya, de har så fullt redan - både av saker och uppgifter. Försök att rensa undan saker du inte längre behöver och skapa lite tid i almanackan för att skapa flexibilitet i ditt liv.

HINDER: "Ole dole doff". Ibland är det hugget som stucket hur vi fattar beslut. Ibland är ett beslut, vilket som helst, bättre än inget alls. Fastna inte i ingenmansland - fatta nödvändiga beslut får att gå vidare i just den situation du befinner dig i, som ropar efter en förändring. Detta gäller allt från att förändra sin jobbsituation, förändra sin vikt, förändra sin ekonomiska situation eller förändra en relation. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är De Älskande från Stora Arkanan och lyder: - Jag väljer att vara trygg i mig själv och i mina relationer - och att alltid älska utan skuld och begränsningar. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

🌿 NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det är som jag skrev ovan mycket kärlek i luften - använd dessa underbara energier till att stärka och förbättra din relation på det sätt du känner passar just er som par bäst!


Singlar: Att det är mycket kärlek i luften är positivt även för singlar. Denna vecka är det lyckosamt att träffa någon på ett dagis, förskola, skola eller någonstans där det finns små barn. Lycka till! 🥰Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova🌿 [Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via min Facebook-Almanacka eller ring Maritas direktlinje: 0939-111 91 41 - öppen mellan 10.00 och 22.00, svarar jag inte är jag nog snart ledig så prova igen.


🌿 [Utveckla din intuition - lär dig Tarot] Välkommen till MB Nova Tarot Academy - School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Denna kurs är för dig som verkligen vill lära dig Tarot ur ett intuitivt perspektiv. Den är omfattande men samtidigt pedagogisk och interaktiv (allt material finns inläst av Marita) - vilket gör det roligt och enkelt att lära sig Tarot - dessutom ingår numera gratis, personliga telefonsamtal för de som vill arbeta med Tarot professionellt. Läs mer >

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comments


bottom of page