top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 3 enligt mina Tarotkort 210118

Gilla och följ MB Nova på Facebook >

Originalet sedan 2009

 

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg och att du nu är redo att ta dig an denna sprillans nya vecka! Det är min innerliga önskan att Tarotskopet jag kanaliserat denna vecka ska kunna hjälpa dig att hitta guldkornen så att din vecka blir riktigt superbra!

VECKANS TAROTSKOP

1. Nu är det din tur! Alla de av er som känner att ni, kanske under många år, har stått tillbaka för andra - nu är det er tur! Veckans första kort vill uppmuntra oss att, för en gångs skull, ställa oss först i ledet. Budskapet har inte med Ego att göra, snarare är det en innerlig önskan om att du äntligen ska förstå hur viktig och fin du är och att du inte hör hemma på sista plats. Veckans energier underlättar för den som vill stiga in i sin fulla kraft, visdom, kärlek och potential och bli - eller börja bli sitt allra bästa jag!


2. När du vet att du har rätt - säg det genast och inte tyst för dig själv tio minuter senare när du är ensam! *ler* Väldigt ofta vet du kanske att du har rätt, men kanske känner du lite motvilja mot att säga emot andra, riskera bråk, göra din röst hörd i en grupp - eller har du kanske ett litet, litet tvivel inom dig som säger: " - Tänk om du trots allt har fel? // Veckans andra budskap säger att det är en väldigt bra vecka att äntligen göra din röst hörd! Använd denna möjlighet väl, kära du!


3. Kanske någon råkar ut för ett bakslag denna vecka. Men, tänk om ett bakslag är ett dolt "lyckoslag"? Tänk om ett bakslag banar väg för något ännu bättre? Veckans tredje budskap lyder: Du har så mycket hjälp bakom kulisserna i ditt liv, om du visste hur mycket, skulle du häpna! Bli inte besviken om något inte faller ut som du tänkte dig - något ännu bättre är på gång!


Lyckofärg denna vecka är orange. Lyckotal: 4.


TIPS: Det här är en bra vecka att kapa banden till allt och alla som gör ditt liv ledsamt och olyckligt. Sätt igång, inte en minut att förlora - du kommer att känna dig så harmonisk och nöjd när du är klar! /Kom ihåg: vi får ingen stjärna i himlen för att vi lever svåra, tunga och tråkiga liv. Kram


RÅD: Den här veckan kan det vara värt att välja sina strider och måna om familjefriden till förmån för något trevligt som kommer längre fram (detta något är ännu dolt.) Sänk inte din standard, tillåt inga otrevligheter men ge din familj lite marginaler - även de är bara människor.

HINDER: Tålamod är en dygd sägs det. /Kanske tänker du nu: "- Jag förstår inte riktigt varför det skulle vara så fint att vara tålmodig? Lite action är allt bra trevligt!" / Det har du rätt i men det gäller att vänta tills gröten är klar innan man äter den - då smakar den bäst. Så vänta lite, din "gröt" är inte färdigkokt ännu. *ler* / Vad just ordet "gröt" representerar i just ditt fall får du fundera en stund på.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är 9 i Bägare från Lilla Arkanan och handlar om överflöd och fokus. Det lyder: Jag manifesterar allt jag vill ha genom att se det klart och tydligt framför mig! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


FÖRETAGARE: Hm.. jo.. öh..?? - Svårt att veta vad du ska säga i olika säljsituationer när kunden redan har ena foten utanför dörren? :-) Välkommen att ladda ner min gratis guide med tips på 6 vanliga situationer. Klicka här >

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: När man är ensam är man singel, när man är i en relation är man två, man är ett par eller ett team. Man är inte två singlar som är ihop! Denna vecka är det viktigt, extra enkelt och förmånligt att stärka närheten, förtroligheten och intimitet till din partner. Dessa tre aspekter är själva kittet som håller ihop relationer.

Singlar: Den här veckan är det extra förmånligt att träffa någon vid ett hav, sjö eller vattendrag. Eller kanske på en plats som har med vatten att göra? Kanske på en kurs i Skepparexamen eller på biblioteket där det finns böcker om vatten? *ler* Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Prenumerera på uppdateringar och inspiration från Marita - välj här >

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comments


bottom of page