top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 23 enligt mina Tarotkort 210607

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Marita tipsar:

Summer Slim Down Challenge! 40 dagars viktutmaning. Diet eller träning krävs inte, bara hälsosprayer som hjälpt tusentals andra att gå ner i vikt. Start 15 juni. Läs mer: https://bit.ly/2SjLQyO

 

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt härlig och solig helg. Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att styra ditt liv i perfekt riktning!

VECKANS TAROTSKOP

1. Den här veckan är det extra viktigt att vi kommunicerar så sätt som harmonierar med våra personliga preferenser, åsikter och värderingar.


Exempel: Låt säga att du inte tycker om att städa. Din tonårsdotters rum är mycket stökigt och du är på henne stup i kvarten om att hon ska städa sitt rum. Inget händer, hon städar inte rummet. Varför? Jo, kanske för att du inte är sann i det du säger till henne. Dina ord kanske säger en sak men din "energi" / utstrålning, säger en annan. Du måste alltså hitta andra vägar att nå din dotter, vägar som harmonierar med vad du själv tycker om städning.


Ett annat exempel: Låt säga att du inte trivs på jobbet och du tycker inte om din chef. En dag ska ni ha möte för att löneförhandla. Där sitter du med dina energier som säger: "jag trivs inte på jobbet och jag tycker inte om dig". Med dina ord radar du upp allt du minsann gör på jobbet, uppgifter du egentligen tycker är jättetråkiga, och kanske hänvisar du även till att dina kollegor minsann tjänar mer? Med dessa förutsättningar går kanske inte förhandlingen så bra? Tänk om du istället skulle prova att framhäva uppgifter som du tycker är roliga och som funkar smidigt - även om det kan verka vara små saker. Eller att framhäva vissa delar av en uppgift, den del du tycker om - den del du är i harmoni med.


Hitta gärna egna exempel på hur du kan kommunicera med mer harmoni denna vecka - det kommer verkligen att löna sig!

2. Det här är en mycket bra vecka att lära sig mer om inredning, design och trädgård. Kanske vill du passa på att gå en kurs i inredning, perennodling eller Feng Shui?


3. Slutligen är det här en väldigt bra vecka att ställa till med fest! Har du ingen student, konfirmation eller annat på agendan, varför inte bjuda in familj, grannar och vänner lite spontant? Det måste inte vara en dyr fest, själva nyckelordet är att göra det, även om det är i all enkelhet.


Lyckofärg denna vecka är grått. Lyckotal: 2.

 

TIPS: Om det uppstår en situation där du blir ombedd att uttrycka din åsikt, gör det med pondus och självförtroende så kommer du att bli sedd på ett mycket positivt sätt framöver.

RÅD: Det sägs att kärleken kommer och kärleken går - men kom ihåg; kärleken till livet kan alltid bestå. När vi tycker om våra liv blir livet så mycket roligare. Detta är en extra bra vecka att fokusera på det du tycker om i ditt liv. Anledningen till det kommer att visa sig om ett par månader.


HINDER: Här kommer en uppmaning om att inte hänga kvar i negativa relationer. Räkna de lyckliga stunderna blott, tacka för dig och gå vidare!

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Styrkan från Stora Arkanan och lyder: - Jag lever helt och fullt och litar alltid på min inre styrka. Jag står stadigt i alla situationer. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)Par: Denna vecka är det viktigt att ni ger varandra marginaler - tänk på att vi alla gör fel ibland. Därmed inte sagt att du ska glömma din intuition! Om något känns riktigt fel är det viktigt att du tar tag i det genast.


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på ett café, konsert eller föreläsning vid havet eller vid en sjö! *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


Kom ihåg:

Summer Slim Down Challenge! 40 dagars viktutmaning. Diet eller träning krävs inte, bara hälsosprayer som hjälpt tusentals andra att gå ner i vikt. Start 15 juni. Läs mer: https://bit.ly/2SjLQyOMarita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

留言


bottom of page