top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 21 enligt mina Tarotkort 210524

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

 

Unik och omtyckt Workshop startar 31 maj och pågår på distans i 2 veckor.

Boka-Tidigt-Bonus tom 27 maj värde 600 kr

Workshopen passar dig som vill:

● Hitta en ny kärlekspartner ● Förbättra din nuvarande relation/äktenskap ● Utveckla kärleken till dig själv ● Få bättre relation till familj, kollegor och vänner ● Rensa ryggsäcken från gamla besvikelser ● Lära dig mer om kärlek! Innehåll: Attraktionslagen, Distanshealing, Feng Shui, Handbok, Personlig & Andlig kunskap & utveckling + många metoder & värdefulla bonusar! Läs mer >>

 

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt härlig och solig helg. Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att styra ditt liv i den riktning som är perfekt för dig!

VECKANS TAROTSKOP


1. Den här veckan är det extra bra att hitta nya och moderna sätt att göra gamla invanda rutinuppgifter på. Kanske har du någonsin hört uttrycken: "Det sitter i väggarna" eller: "Så har vi alltid gjort". Tänk nytt, säger veckans första budskap, det kommer du/ni att tjäna både tid och resurser på. Det måste inte bara röra sig om uppgifter på en arbetsplats, det kan gälla uppgifter i hemmet också. Tänk att spara tid och kraft i hemmet genom att hitta nya sätt att dammsuga eller hantera tvätten på - det låter väl inte så tokigt, eller hur!? *ler* Den som är villig att prova nya sätt belönas med just inspiration om hur saker kan göras fortare och lättare. Varifrån kommer denna inspiration, undrar du? Jo, från våra högre jag, som i sin tur står i direktkontakt med Universum.

2. Det är värt att strida för det som är värt att strida för! Finns det något i ditt liv som du tycker är värt att strida för? Ge inte upp, denna vecka är det extra förmånligt att vara uthållig och att hålla fast vid sina värderingar. Veckans andra budskap säger: När du vet att du har rätt, stå på dig!


3. Grattis! Detta är lite av en lyckovecka! Det kan dyka upp oväntade fördelar, tur, hjälp och gåvor från oväntat håll!


Lyckofärg denna vecka är silver. Lyckotal: 16 och 7.

 

TIPS: Tycker du att det är svårt att meditera? Denna vecka är det jättebra att starta nya andliga rutiner, som just meditation. Meditation behöver inte vara svårt eller krångligt, man kan helt enkelt sitta en stund och notera, eller räkna, sina andetag. 15 minuter är toppen, en minut är bättre än inget. Man kan även lyssna på guidade meditationer, det finns många på Youtube att välja bland. På denna sida, längst ner hittar du en kostnadsfri meditation som jag har spelat in, den tar bara 7 minuter.

RÅD: Det här är en extra bra vecka att verkligen värdesätt alla, så kallade, "-skap" du har i ditt liv. Exempelvis: vänskap, släktskap, partnerskap, äktenskap och föräldraskap.


HINDER: Värt att tänka på denna vecka är att välja sina strider. Behöver du alltid ha rätt? Välj dina strider så flyter livet på lite lättare denna vecka.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Fem i Stavar från Lilla Arkanan och lyder:


- Jag presenterar mina idéer klart och tydligt och med stort självförtroende!


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka har du möjlighet att få kärleken i din relation att växa. Använd denna energi väl. Exempel: laga en trasig relation, planera bröllop eller kanske planera ett nytt barn.


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon i en stor trädgård eller park! :-) Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comments


bottom of page