top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 20, 2021

VECKANS TAROTSKOP
1. Den här veckan kan du stöta på människor som är tveksamma, obeslutsamma och ändrar sig en hit och dit. Det behöver inte vara ett problem, speciellt inte nu när du vet om det. Vid diskussioner och överenskommelser, ha detta i åtanke - och rör det något mycket viktigt se till att du får skriftligt på allt ni kommer överens om. Veckans första budskap vill berätta för oss att människor bara är människor och att det inte alltid ligger illvilja bakom saker och ting, bara mänskliga faktorer som tveksamhet och beslutsångest.

2. De flesta människor vill vara glada och positiva, men ibland kan det verkligen vara svårt att låta bli att klaga eller att se det dystra i en situation. Veckans andra budskap vill inspirera oss att se över vår vänkrets. Är våra vänner glada och positiva är det lättare för oss att följa deras exempel - om vi själva inte är den som har förmågan att lyfta alla andra. Å andra sidan, om vi har vänner som klagar mycket är det väldigt lätt hänt att vi själva känner oss nere och pessimistiska. Om du längtar efter lite nya vänner, som bättre speglar den du vill vara, är detta en mycket bra vecka att få nya vänner på!


3. Om vi bränner oss på en spisplatta lägger vi, troligtvis, inte handen där igen. Men, om vi ser livet som spisplattan, är det inte helt ovanligt att vi gör samma misstag flera gånger - vi bränner oss om och om igen. Om du känner att vissa saker i ditt liv följer samma mönster, är det en bra startpunkt för att lära dig förstå dig själv och ditt liv!


Säg då till dig själv:


" - Aha intressant! Jag ser att jag gör/säger/reagerar på samma sätt som jag gjort så många gånger tidigare. Det är inte bra för mig, det vill jag sluta med! Hur vill jag göra nästa gång en liknande situation dyker upp? Vilka alternativ har jag?"


Rada upp ett par alternativ och bestäm vilket du vill använda nästa gång, om en liknande situation dyker upp då. Veckans tredje budskap vill uppmana oss att bryta med de mönster vi inte tycker om i våra liv.

Lyckofärg denna vecka är purpurrött. Lyckotal: 19, 1 och 9.

 

TIPS: Var flexibel i ditt sätt att behandla dig själv. Du gör ju så gott du kan! Det duger så bra kära du. Om du gjort fel, be om förlåtelse, förlåt sedan dig själv och glöm hela händelsen.


RÅD: "Grannens gräs kanske är grönare", men vad gör väl det?! Var glad att du har "gräs" och vårda det på det sätt du vill, kan och hinner - utan att snegla på grannens "gräsmatta". :-) /Gräs är symboliskt, välj det du ev. sneglar på andra för (om du nu gör det alls...): jobb, familj, karriär, ekonomi - eller något annat?


HINDER: Många människor längtar efter mer i livet! Mer frihet, mer pengar, bättre hälsa och relationer. Kanske längtar även du efter något av detta? Försök att träna på att må bra och känna känslan av det du önskar dig så kommer de snart att dyka upp i ditt liv. Det ser Attraktionslagen till! Det värsta du kan göra är att tänka eller säga: När jag blir rik, smal eller kär (till exempel) - då kommer att jag må bra. Det skjuter allt du önskar dig på framtiden och det vill du kanske inte? Kanske vill du ha det du önskar dig redan nu? *ler*

VECKANS AFFIRMATION: Page i Bägare från Lilla Arkanan: - Jag är redo att ta chansen att älska igen!


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Om det finns något i din relation som du inte är nöjd med så är detta en mycket bra vecka att reda ut trassliga relationer! Det blir inte så svårt som du föreställer dig.


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på en villa/lägenhetsvisning eller i en färg-, golv, kakel eller möbelaffär. Lycka till! :-)Jag önskar dig en underbar vecka! Kram, Marita


 

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach för privatpersoner & företag / Ledare för Business & Beauty team: Global Stars

Comments


bottom of page