top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 2 enligt mina Tarotkort 210111

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

 

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg och att du nu är redo att ta dig an denna sprillans nya vecka! Det är min innerliga önskan att Tarotskopet jag kanaliserat denna vecka ska kunna hjälpa dig att hitta guldkornen så att din vecka blir riktigt superbra!


VECKANS TAROTSKOP


1. Den här veckan blir det positiva nyheter för den som väntat på besked som rör; projekt, företag, resor och utbildning! Men, som vanligt gäller det att hålla sig lite aktiv själv. Tänk gärna positivt och ofta på det besked du vill ha och, inte minst, såsom Attraktionslagen lär oss: Känn hur fantastiskt du mår när du redan har fått ditt positiva besked! Tänk inte bara på hur det känns, känn efter! Känns det roligt i magen? Känns det spännande, känns det befriande - eller hur känns det?


2. Den här veckan kan några även "råka ut för" ett möte med en okänslig man eller kvinna. Det är ingen nära bekant utan en främling. Det är en person som håller hårt på regler och inte har så mycket medkänsla över för andra. Om du träffar på en sådan person, tänk på att inte bemöta personen med för mycket känslor (det förstår han eller hon sig inte på) utan rada hellre upp fakta och siffror så faller mötet ut positivt - till din fördel.


3. Nästa kort kommer upp väldigt ofta... Det handlar om att släppa taget och gå vidare. Vi gör väl ett försök denna vecka också, mina vänner! *ler* Fundera ett varv på vad du skulle behöva släppa taget om? Är det en händelse, ett misslyckande, en person eller relation? Tänk på det du vill släppa taget om och säg högt: Jag släpper nu taget om "X" och låter all energi som är kopplat till (honom/henne, den/det) försvinna ut i universum och transformeras till vitt strålande ljus.


Lyckofärg denna vecka är mörkblått. Lyckotal: 13.

 

TIPS: Även denna vecka är det mycket kärlek i luften - gör allt du kan, och vill, för att ta del av dessa underbara energier! Exempel: Hitta någon att älska, köpa ett husdjur, lära dig att älska dig själv lite, lite mer!


RÅD: Drömmar är bara drömmar, hur skrämmande de än kan vara ibland. Drömmar är sinnets sätt att sortera dagens händelser men kan också innehålla värdefulla tips. Denna vecka är det förmånligt att, i större utsträckning än vanligt, lägga märke till sina drömmar för att hitta dold information som man kan få mycket nytta av just nu i livet.

HINDER: Längtar du efter sommar? Ingen fara den kommer tids nog. För att råda bot på eventuell vinterdeppighet kan du köpa extra många blommor eller börja förbereda för sommarens rabatter och balkonglådor, genom börja så inomhus. Du vet uttrycket: Förbanna inte mörkret, tänd ett ljus. Fundera på hur du kan "tända ljuset" såhär i mitten av januari.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Kung i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: - Jag står upp för det jag tror på! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


FÖRETAGARE: Hm.. jo.. öh..?? - Svårt att veta vad du ska säga i olika säljsituationer när kunden redan har ena foten utanför dörren? :-) Välkommen att ladda ner min gratis guide med tips på 6 vanliga situationer. Klicka här >


 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Kom ihåg: Även denna vecka är det mycket kärlek i luften. Gör mesta möjliga av det!!


Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon på uppe på ett berg. Kanske är det dags att åka till Alperna eller de svenska fjällen? I och för sig behöver det inte vara snö, säkert finns det varma länder med höga berg också! :-)Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. För mer information se, www.mbnova.se eller ring Betallinjen: 0939-111 91 41. Prenumerera på uppdateringar och inspiration från Marita - välj här >

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comentários


bottom of page