top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 15 enligt mina Tarotkort 210412


 

Hej kära läsare!

Det är måndag och dags för mig att bjuda på ytterligare ett inspirerande Tarotskop. Jag hoppas det ska hjälpa dig att navigera så att din vecka, och ditt liv, blir riktigt bra!!


-` V E C K A N S T A R O T S K O P ´-


Den här veckan kan bli som Alice i Underlandet - lite underlig alltså. :-) Det kan hända saker som verkar lösryckta och konstiga - och du kan komma att möta människor som beter sig lite underligt och säger konstiga saker... Men, det är inget att bry sig om. Dessa energier dyker upp ibland för att vi ska lära känna oss själva. Vi ska lära oss att skilja på vad vi ska lyssna på och ta till oss - och vad vi helt enkelt ska strunta i. Vi ska alltså bli bättre på att definiera vad som är vår egen kärna av uppfattningar och värderingar. Vi ska lära känna vem vi ÄR. Tänk ett ögonblick på vad som t.ex. står på Facebook, under "Om". Det står: "Beskriv dig själv". Byter vi språket på Facebook till Engelska blir det än tydligare - då står det: "Who are you" (vem är du)? Det är inte alla som i brådrasket kan beskriva vem de är? Ofta börjar vi berätta om vår ålder, yrke, familj och var vi bor. Men det beskriver egentligen inte vem vi ÄR. Så, om du tillhör den stora kategori som inte riktigt är säker på vem du är - denna vecka får du hjälp med att komma på det - om du vill.


Förutom självkännedom är det ett bra tillfälle denna vecka att: starta företag eller börja med en ny hobby (ovan är bilder på min hobby - pinnar hihi!), eller kanske investera i sportutrustning för utomhusbruk (även cykel).

 

Lyckofärger är brunt och gult. Lyckotal 9.


 

RÅD: Upplever du att du har många problem? Ta paus, ta en kopp kaffe och njut av vårsolen istället. Ibland är det bättre att ta paus från problemen. Ibland är det till och med så (men bara ibland!) att om vi struntar i ett problem så löser dig sig av sig självt. :-) RÅD: Vem umgås du med och vem VILL du umgås med? Det är olika saker. Se till att du mer och mer umgås med de du VILL umgås med, än de du förväntas umgås med.

HINDER: Ensamhet kan vara trist. Men det är ofta en fråga om inställning. Om du vill komma ut och göra nya saker och uppleva nya äventyr - gör det fast du är ensam. Kanske är du singel - eller kanske är du i en relation där din partner inte vill samma saker som du? Som sagt, gör det DU vill ändå!

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är; Fem i Svärd från Lilla Arkanan och lyder:


- Det måste inte finnas en vinnare i alla situationer - det finns fördelar med att alla tänker olika.


(Upprepa flera gånger dagligen och känn hur sant det är för dig, du blir det du tänker och säger – och framför allt känner!)


FÖRETAGARE: Känns företagandet trögt? Söker du nya utmaningar och goa kollegor från hela världen? Vill du också hjälpa andra till bättre hälsa? Lär dig mer och se vilket företag jag rekommenderar - det är riktigt fina och (väl behövda) hälsoprodukter från ett seriöst företag med hjärtat på rätta stället. Läs mer >


Några ord om kärlek:

  • Par: Många goa kärleksenergier är i omlopp denna vecka - tacka, ta emot och njut av kärleken i ditt liv!

  • Singlar: Även för singlar är det goa kärleksenergier i omlopp. När vårsolen tittar fram tinar ofta frusna hjärtan upp. Alltså, singlar som kanske hållit sig undan hela vintern tittar plötsligt fram och väntar på att få möta just dig! :-) Lycka till!


Det var allt för denna vecka - ha det gott!

 

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41
Comments


bottom of page