top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 12 enligt mina Tarotkort 210322

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg och att du nu är redo att ta dig an denna sprillans nya vecka! Jag hoppas att Tarotskopet ska hjälpa dig att hitta guldkornen så att din vecka blir riktigt superbra!

VECKANS TAROTSKOP
1. Om du längtat efter kraft och inspiration i livet, kommer möjlighet till det denna vecka! Det är så många bra och fina energier i omlopp att det är svårt att veta var jag ska börja. Låt mig börja rada upp dem så att vi får struktur:

  • Vill du starta företag? Det är en ypperlig tid för det just nu. Du har kanske förberett dig länge och inte känt att det är ”läge”? Det är läge nu. Du har idéerna och kunskapen, det är bara att sätta igång. Dessutom är det gynnsamt att starta samarbeten kring företagande.

  • Vill du ordna en Påskfest, eller fest senare i år? Oavsett när du ordnar festen, huvudsaken är att du planerar och organiserar allt denna vecka. Mat, inbjudningskort, lokal, gäster – alla komponenter kommer att samverka och göra din fest riktigt lyckad.

  • Vill du gå vidare i karriären? Denna vecka är det förmånligt att söka nytt jobb, utbildning, planera för högre lön – och många andra detaljer som gör arbetslivet roligt och utvecklande.

  • Vill du tjäna mer pengar? Denna vecka, om du sätter dig med papper och penna och skriver ner hur mycket du vill ha, vad du ska använda pengarna till, hur de ska glädja även andra – så kan de börja trilla in på de mest oväntade sätt. Känn dig rik redan nu!

  • Vill du anlägga en trädgård eller inreda balkongen? Det är en verkligt bra vecka för det också – allt du planerar, planterar och sår nu kommer att frodas längre fram.

  • Vill du skriva en bok? Den här veckan kommer inspirationen att flöda. Tar det stopp, tipsar korten om att ta en paus och rita en scen ur boken (även om det inte är en bilderbok). Genom att rita en scen från boken kommer du i kontakt med bokens ”kärna” och inspirationen kommer att flöda igen.

Fundera ett varv på vilket eller vilka områden i livet som du vill använda dessa härliga energier på? Jag har bara nämnt några förslag för att få igång din fantasi.

Observera: Allt du tar dig för måste ske med självförtroende. Om du till exempel planerar för att få ett nytt jobb, funkar det inte att söka nytt jobb om du samtidigt tänker att du inte ska få det. Din tanke, din kommunikation och din handling måste stämma överens och du måste förvänta dig ett positivt resultat. Lycka till!

Den här veckan är det även förmånligt att:

köpa nya skor, sjalar, cyklar, ny klädsel till bilen, tallrikar och resa till länder i Europa.


Lyckofärg denna vecka är ljusblått. Lyckotal: 2.

 

TIPS: Det är bra om medlemmar i grupper strävar åt samma håll. Om medlemmarna i de grupper du ev. tillhör inte tycker om varandra och inte arbetar åt samma håll är det dags att byta grupp.


RÅD: Ta god tid på dig när du ska göra något och planera noga, det är lika bra att göra något perfekt om man ändå ska göra det. Se bara till så att du inte fastnar i planeringsfasen.

HINDER: Om du längtar bort från ditt liv, bort från ditt jobb, bort från din relation – kom ihåg att Du alltid följer med ditt du går. Ibland ligger inte problemet i de yttre omständigheterna.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Nio i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: Jag manifesterar allt jag vill ha genom att se det klart och tydligt framför mig! (Upprepa flera gånger dagligen och känn hur sant det är för dig, du blir det du tänker och säger – och framför allt känner!)


FÖRETAGARE: Söker du nya utmaningar och goa kollegor från hela världen? Vill du också hjälpa andra till bättre hälsa? Lär dig mer och se vilket företag jag rekommenderar - det är riktigt fina och (väl behövda) hälsoprodukter från ett seriöst företag med hjärtat på rätta stället. Läs mer >


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Vad sägs om att planera en överraskningsresa för din kärlek? Just nu är det förmånligt för par att resa utomlands men om ekonomin och tiden inte tillåter det funkar det bra att stärka relationen med en kortare kärleksresa också just nu!

Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon i närheten av vatten och genom fysiska aktiviteter och träning utomhus. :-) Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB NovaLocka fram din intuition - Lär dig Tarot: En utbildning i världsklass för hemmabruk eller profession. Läs mer >>

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comments


bottom of page