top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 11 enligt mina Tarotkort 210315

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg och att du nu är redo att ta dig an denna sprillans nya vecka! Det är min innerliga önskan att Tarotskopet ska hjälpa dig att hitta guldkornen så att din vecka blir riktigt superbra!

VECKANS TAROTSKOP
1. Dags att fira! Kom ihåg att du faktiskt gör många bra saker hela tiden. Låt inte dina bedrifter bara bli till avbockade uppgifter på din "att-göra-lista". Veckans första budskap vill uppmuntra oss att fira allt bra vi gör. Dessutom, när vi blir ännu bättre på att fira allt bra vi gör, utlovas ännu mer framgång och ännu fler saker att fira. Vi kommer alltså in i ett riktigt flow! // Det låter väl härligt! :-)


2. Denna vecka är det också väldigt viktigt att vi är extra sanna mot våra värderingar - och inte gör saker som vi egentligen inte tycker är ok. Ett exempel: En kollega börjar prata illa om någon annan runt kaffebordet. Du blir obehaglig till mods men säger inget, utan låter personen fortsätta. Veckans andra budskap lyder: Gå ifrån situationer som strider mot din inre moraliska kompass!


3. För att saker och ting ska kunna förändras måste vissa saker få en början och andra saker få ett slut. Veckans tredje budskap vill uppmuntra oss att inte se på slut, som slut - utan som en ny och positiv början!Lyckofärg denna vecka är ljusgrått. Lyckotal: 12.

 

TIPS: Känner du dig lite trött och sliten? Denna vecka är det toppen att vila sig i form! :-)


RÅD: Skriv ner alla överenskommelser så behöver du inte bli besviken i efterhand. Muntliga avtal kan uppfattas olika, av olika parter/personer.

HINDER: Känns ekonomin stram? Kom ihåg; den blir inte alltid bättre av att vi sparar och snålar. Tvärt om! När vi tillitsfullt stiger in i Universums naturliga ekonomiska flöde av: "pengar in, pengar ut" så räcker pengarna förvånansvärt ofta lite längre.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Tre i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: - Jag skapar min egen verklighet genom att fokusera på det jag verkligen vill ha!


FÖRETAGARE: Söker du nya utmaningar och goa kollegor från hela världen? Vill du också hjälpa andra till bättre hälsa? Lär dig mer och se vilket företag jag rekommenderar - det är riktigt fina och (väl behövda) hälsoprodukter från ett seriöst företag med hjärtat på rätta stället. Läs mer >

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Tänker du, att du och din partner har en rolig jargong där hemma, där ni skojar och pikar varandra - och har roligt på varandras bekostnad? En tanke: Tänk om det bara är du som tycker att det är roligt? Tänk om detta i hemlighet sårar din partner?

Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en kurs som har med bank- eller advokatyrket att göra eller på en bank eller advokatkontor. :-) Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB NovaLocka fram din intuition - Lär dig Tarot: En utbildning i världsklass för hemmabruk eller profession. Läs mer >>

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comments


bottom of page