top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 10 enligt mina Tarotkort 210308

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg och att du nu är redo att ta dig an denna sprillans nya vecka! Det är min innerliga önskan att Veckans Tarotskop ska hjälpa dig att hitta guldkornen så att din vecka blir riktigt superbra!


VECKANS TAROTSKOP1. När livet kör ihop sig kan det vara bra att, i alla fall försöka, göra en enkel plan. Det kan innebära att vi skriver en lista på alla våra problem så att de blir tydliga för oss - vilket kan ge en känsla av att vi har någon slags kontroll över situationen. Träna sedan på att hitta lösningar på problemen. Det måste inte vara de allra mest perfekta lösningarna, men i alla fall ett första steg mot en lösning. Första budskapet denna vecka lyder: Planera dina problem så kommer oväntad hjälp från oväntat håll!


2. Denna vecka är det mycket förmånligt att göra något du älskar och längtat efter! Det kan vara allt från att köpa en sommarstuga, en drejskiva eller kanske en papegoja? :-) Det du gör nu kommer troligen att glädja dig för lång tid framöver.

Lyckofärg denna vecka är: Guld. Lyckotal: 4.

 

TIPS: Du kan mer än du tror, förringa inte den du är!


RÅD: Rikedom är en känsla. Om du känner dig rik blir du rikare på alla sätt. Om du känner dig fattig blir livet både fattigare och futtigare. Leta efter saker du har hemma, vårda och uppskatta dem - uppskatta även ditt arbete, vänner och familj. Det är i våra relationer som den sanna rikedomen ligger, sägs det.

HINDER: Vi står inför en nystart! Våren är snart här och det är startskottet för en ny början. På samma sätt är det många som längtar efter en personlig nystart med "frisk luft" och nya äventyr. Kära du, allt är inte klart ännu, ha lite mer tålamod - din tid kommer snart! AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Världen från Stora Arkanan och lyder: "- Jag är i harmoni med mig själv och litar på att Universums överflöd förser mig med allt jag behöver."FÖRETAGARE: Har pandemin gjort det svårt för dig? Vill du också hjälpa andra till bättre hälsa? Lär dig mer och se vilket företag jag rekommenderar - det är riktigt fina och (väl behövda) hälsoprodukter från ett seriöst företag med hjärtat på rätta stället. Läs mer >


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Känns relationen lite stel? Är det mer fokus på det materiella, på hemmet och arbetet än på lekfullhet och kärlek? Denna vecka är det extra bra att summera sin relation och göra de ändringar man vill och behöver för att få kärleken att blomstra igen.

Singlar: Denna vecka är det lyckosamt att träffa någon genom gemensamma vänner. Säg: - JA! när du får en inbjudan eller blir erbjuden att följa med på något kul och festligt. :-) Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


Locka fram din intuition - Lär dig Tarot: En utbildning i världsklass för hemmabruk eller profession. Läs mer >>


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comments


bottom of page