top of page

SWE: Veckans Tarotskop - så blir vecka 28, 2024 enligt mina Tarotkort

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


Tips från Marita:

  1. På onsdag är det kostnadsfri Distanshealing igen, håll utkik i mailen eller i sociala medier efter inbjudan.


2. I en tid som är så föränderlig och lite okänd (och orolig) för många av oss är det lätt att tappa fokus på vår egen utveckling och syfte med livet. Kom i kontakt med dig själv igen och lär känna ditt sanna jag. 6 Aspekter av dig är nyckeln till att låsa upp din själsliga längtan och ge dig insikter från tidigare liv som belyser din väg framåt. Här avslöjas inte bara svar på vilka dolda hinder som kan korsa din stig, utan även vägledning om hur du bäst navigerar för att undvika dem. Det är en unik, gedigen och äventyrsfylld kartläggning av dina mest unika gåvor och möjligheter i detta liv. Läs mer >>


 


Hej fina du och välkommen till Veckans Tarotskop! 💖


I veckans tarotskop får vi lära oss att detta inte är en "kanske-vecka" och att hålla utkik efter någon som kanske behöver vår hjälp. Vi blir även inspirerade att utforska vår andlighet och ta den till en ny nivå samt att komma på lite nya ekonomiska idéer för att förbättra vår ekonomi. En bra vecka blir det verkligen! 🥰

Veckans Tarotskop från MB NovaDenna vecka är det riktigt bra att ha fokus på din familjen och dina nära relationer. Skapa stabilitet och trygghet i ditt hem och nätverk, det kommer du att ha stor glädje och nytta av under det andra halvåret av 2024. Kom ihåg att uppskatta de små glädjeämnena i vardagen och att se dig omkring, kanske är det någon som verkligen behöver din hjälp men har svårt att be om det eller uttrycka det.✨ Denna vecka är det viktigt att ta ansvar och leda med viss auktoritet. Detta är en ja- eller nejvecka - det är inte en kanskevecka. Dessutom, det kan kännas avlägset men fundera gärna på hösten som kommer. Organisera ditt liv, sätt tydliga mål och följ en strukturerad plan. Ditt sätt att ordna livet för dig (och ev. familj) kommer att inspirera andra, så var säker och beslutsam i dina handlingar. 🥰


✨ Bra vecka också att ta en paus och utforska sin intuition och andliga förmågor. Du kan göra det genom att gå kurser, läsa böcker, meditera, vara i naturen eller starta ett kreativt projekt inom målning, trädgård eller annat hantverk. Det kan gärna vara något du inte är expert på ännu men kanske längtat lite efter att prova. Yes, var lite crazy och prova något nytt! 😃Denna vecka är det också extra förmånligt att: Köpa saker på second hand eller att rensa ut saker hemma och skänka till second handbutiker. Detta inkluderar även t.ex: Marketplace eller Blocket. Sälj allt du inte behöver men kortet handlar också om välgörenhet så lägg dig gärna lite lägre prismässigt så att det verkligen blir en win-win-situation för alla.💰 Ekotips: Denna vecka är det bra att tänka innovativt och överväga nya idéer som är bra för din ekonomi. Kanske är det dags att starta ett nytt ekonomiskt projekt eller undersöka en ny investeringsmöjligheter, byta leverantörer av el och mobiltelefoni eller att börja handla i nya affärer. Fundera på hur just du kan dra nytta av dessa härliga ekonomiska energier som är i omlopp just nu.👩‍💼💼👨‍💼 Företagstips: Denna vecka är det bra att se på ditt företagande från ett globalt perspektiv. Utvärdera hur du kan expandera din verksamhet internationellt eller nå en bredare publik i våra grannländer. Fundera också på om du har några projekt eller arbetsuppgifter du behöver slutföra så att du är förberedd för de lite större möjligheterna som kommer under hösten!
Lyckofärg denna vecka är safirblått. Lyckotal: 27


Numerologisk Betydelse av Talet 27.


Talet 27 kombinerar energierna och vibrationerna av siffrorna 2 och 7, vilket skapar en unik och kraftfull synergi. För att förstå betydelsen av 27, måste vi först förstå de individuella energierna av dessa siffror.


Siffra 2 representerar diplomati, samarbete, balans, partnerskap, och anpassningsförmåga. Det är en siffra som är starkt kopplad till tjänst till andra, att vara känslig för deras behov och att arbeta harmoniskt inom grupper och relationer. Siffra 2 betonar också intuition och insikt, vilket innebär att den har en subtil och känslig energi som uppmuntrar tillfredsställande och harmoniska interaktioner.


Siffra 7 står för andlig uppvaknande, inre visdom, intuition, introspektion, och att söka kunskap. Den är kopplad till mystik, andlig utveckling och inre styrka. Siffra 7 uppmuntrar till att gå bortom det ytliga och att söka djupare förståelse och sanning. Det är en siffra som främjar ensamhet och reflektion, vilket kan leda till stora insikter och andlig tillväxt.


Talet 27 är en kraftfull kombination som uppmanar dig att balansera dina materiella och andliga strävanden. Det är en påminnelse om att vara medkännande och tjänstvillig mot andra, att lyssna på din intuition och inre visdom, och att använda din kreativitet och inspiration för att uttrycka dig själv. Det betonar också vikten av att skapa harmoni och balans i ditt liv och att lita på din inre styrka för att navigera genom livets utmaningar. Genom att omfamna dessa energier kan du uppnå större inre frid, visdom och uppfyllelse.


 


🌟 VECKANS TIPS: Det här är en viktig vecka att sluta kämpa mot strömmen och istället tillåta saker att falla på plats naturligt. Lita på universums vägledning och tillåt dig själv att gå med flödet istället för att motarbeta det. Förlåt att jag säger det, men du (eller jag) vet inte alltid bäst. 🥰🌟 VECKANS RÅD: Vänd dig bort från det (eller de) som sänker dig, lyssna inåt och hitta det som stärker dig.🚧 VECKANS HINDER: Många har ett litet ledset barn inom sig som längtar efter kärlek och acceptans. Om du möter ledsamma människor eller situationer denna vecka, tänk då även på ditt eget inre barn och sänd en tanke av kärlek och tröst till dig själv.🙏 AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från min Tarotskola; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Fem i Bägare från Lilla Arkanan. Affirmationen lyder:


  • - Jag är modig, stark och strålande! 🌟

Bra affirmation för oss alla och, inte minst, för den som tvivlar på sig själv och sin inre strålglans. 💖
💖 PAR: Denna vecka är det viktigt att komma ihåg att diskussioner och smågräl ska leda till en praktiska lösningar och försoning och inte till att någon ska gå vinnande ur en "strid". Fundera på hur ni löser konflikter hemma, vill ni ha fred eller är det viktigare att "vinna"? 💖💖 SINGLAR: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på en plats för djur. Det kan vara på ett Zoo, Kolmården eller kanske på en travbana. Lycka till! 🥰


 


🙋‍♀️ DAGLIGA BUDSKAP:


Genom att leva efter dessa principer och energier varje dag, kan du skapa en balanserad och meningsfull vecka fylld med personlig tillväxt, kärlek och framgång.🚀 Måndag: Starta veckan med mod och handlingskraft, inspirerad av Riddaren i Pentagram. Ta initiativ och kasta dig in i nya projekt eller utmaningar med entusiasm och beslutsamhet.💪 Tisdag: Visa styrka och tålamod i allt du gör idag, likt Styrkan. Använd din inre styrka för att övervinna hinder och utmaningar med finess och beslutsamhet.🌱 Onsdag: Esset i Stavar ger dig en ny början eller en kreativ impuls idag. Se till att följa dina passioner och ta tillvara på de nya möjligheter som öppnar sig för dig.🌟 Torsdag: Nio i Stavar indikerar att du kan känna dig lite överväldigad idag. Fokusera på att hantera dina uppgifter en i taget och var medveten om att du har både kunskap och kraft att övervinna alla ev. utmaningar.⚖️ Fredag: Yttersta Domens kort betonar att du kanske står inför avgörande förändringar eller viktiga beslut idag. Var beredd att acceptera förändringar med öppna armar, tillit och förtroende.🌿 Lördag: Nio i Pentagram påminner dig om att fokusera på din personliga tillväxt och självförbättring idag. Bra dag att arbeta med "skönhet". Kanske är det du som behöver en uppfräschning eller kanske hem och trädgård?❤️ Söndag: Avsluta veckan med att reflektera över kärleksfulla minnen och relationer, symboliserat av Sex i Bägare. Påminn dig själv och uppskatta alla ögonblick av glädje i ditt liv, så här långt, och känn tacksamhet för det som har varit.


 

Det var allt för denna gång! Allt gott till dig och tack för att du läst Veckans Tarotskop! 🤗

Marita Bladh, MB Nova, Kungsbacka
Kram, Marita
 

Ps. Förutom att göra Veckans Tarotskop arbetar jag med Medial Vägledning, andliga kurser och tjänster. Välkommen in på min hemsida > Ds.

 

💕 Få Tarotskopet gratis nästa vecka också 💕 Tarotskopet skickas till din email på måndagar, hittar du det inte titta i din skräpmapp.

 

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach /KBT Terapeut Kontakt: marita@mbnova.se / 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se & www.mbnova.com

Comments


bottom of page