top of page

SWE: Veckans Tarotskop - så blir vecka 27, 2024 enligt mina Tarotkort

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


Tips från Marita:

Välkommen till en fascinerande resa inom dig själv – en djupdykning där du inte bara möter ditt inre jag, utan även din själ och den unika livsuppgift som väntar på att bli upptäckt. Denna analys är nyckeln till att låsa upp din själsliga längtan och ge dig insikter från tidigare liv som belyser din väg framåt. Här avslöjas inte bara svar på vilka dolda hinder som kan korsa din stig, utan även vägledning om hur du bäst navigerar för att undvika dem. Det är en äventyrsfylld kartläggning av dina mest unika gåvor och möjligheter i detta liv, där varje ord är som en kärleksfull sträng som vibrerar i takt med ditt hjärta. Läs mer >>


 


Hej fina du och välkommen till Veckans Tarotskop! 💖


Veckans Tarotskop från MB NovaLyckovecka! Den här veckan har alla förutsättningar att ge dig allt du vill, och faktiskt lite till. Men, det förutsätter att du är tydlig med dina mål och önskningar. Vad vill du få, ha eller bli? Har du INTE skrivit ner några mål för livet gör det GENAST för att dra nytta av dessa extremt härliga energier. 🥰


  • Vissa säger till och med att inget i livet bara händer dig, det händer tack vare eller på grund av dig. Bäst att inte lämna något åt slumpen, slumpen är inte alltid på vår sida. 💖✨ Nästa kort bekräftar vad jag skrev ovan. Det är genom att var medveten om sina mål (alltså, helst skriva ner dem för att det är svårt att hålla många saker i sinnet samtidigt) och att ha en förväntan om att de uppfylls, som gör att de uppfylls. Det är en mental process att formulera målet, men också en känslomässig process att "känna in dem, som om de redan vore här. " Undvik känslomässig geggamoja denna vecka, det kommer inte att leda till att dina mål uppfylls utan snarare till mer "trubbel". 🥰


✨Tycker du att du arbetar och sliter och aldrig får beröm eller belöning för allt du gör? Jag vet, det kan verkligen kännas som att arbeta i motvind och ibland till och med hopplöst. Men, var inte ledsen kära du, denna vecka kan fina bevis för allt ditt arbete materialisera sig. Kanske genom ett innerligt tack, en blomma, bättre arbetsuppgifter, en kram eller ett ekonomiskt tillskott.Denna vecka är det också extra förmånligt att: Köpa runda saker. Visst är det ett roligt tips! 😃 Kanske är det nya däck, nya tallrikar, en jordglob - eller något annat! Hur många runda saker kan du komma på?💰 Ekotips: Denna vecka är det viktigt att titta lite extra på fakturor, räkningar och prislappar. Det finns en möjlighet att det råder lite oklarheter i summan de fått fram. Kanske är det till och med bluffakturor i omlopp, det händer ganska ofta under sommaren. Tips: Titta ordentligt på en faktura du får. Om det är via email, titta noga på avsändarens emailadress. Om du är osäker ring företaget.👩‍💼💼👨‍💼Företagstips: Denna vecka är det extra förmånligt att bjuda sina kunder på något. Kanske är det en present, ett telefonsamtal eller ett riktigt bra sommarerbjudande. Ta papper och penna och skriv ner 20 saker just du skulle kunna erbjuda dina kunder - och gör det nu.
Lyckofärg denna vecka är smaragdgrönt. Lyckotal: 77


Numerologisk Betydelse av Talet 77.


I numerologi anses siffror ha specifika energier och betydelser och när ett tal består av upprepade siffror, som 77, förstärks dessa energier. Siffran sju Står för introspektion, andlighet, visdom, inre styrka och intuition. Det är ett tal som förknippas med mystik, upplysning och den djupare förståelsen av livet.


När siffran upprepas, som i 77, fördubblas dess kraft och betydelse.


Talet 77 bär en stark vibration av andlig upplysning och medvetenhet. Det indikerar en tid av djupgående personlig och andlig utveckling. Det kan signalera att du är på väg att upptäcka nya insikter om ditt livsändamål och de universella sanningarna. Den dubbla sjuan betonar också vikten av att lyssna på din intuition och inre visdom. Det uppmuntrar dig att lita på dina inre känslor och att söka svar inom dig själv snarare än från yttre källor. Detta tal kan även indikera en kommande period av transformation och förändring. Genom att acceptera och anpassa dig till dessa förändringar, kommer du att kunna nå nya nivåer av medvetenhet och upplysning.


 


🌟 VECKANS TIPS: Det här är en bra vecka för partnerskap. Det kan röra sig om allt mellan att flytta ihop, förlova sig eller gifta sig - eller att hitta en affärspartner kanske. Vilka slags partnerskap skulle passa in i ditt liv?🌟 VECKANS RÅD: Kanske ställs du inför en hel massa val den här veckan och alla låter bra. Vad ska du välja?? Välj det som gör dig (inte alla andra) glad, då kan inget gå fel.🚧 VECKANS HINDER: Om du ska ut och resa denna vecka så titta lite extra på detaljer om hotell, vägarbeten, avgångar, bagage, ersättningar osv. Jag säger inte att något kommer att gå på tok, jag säger att det är bra att själv vara på alerten och ta reda på detaljer.
🙏 AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från min Tarotskola; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Fem i Bägare från Lilla Arkanan. Affirmationen lyder:


  • - Jag har blivit sårad många gånger i livet och kanske har även jag sårat andra. Det är ok, jag förlåter nu både dem och mig själv. 🌟

Bra affirmation för oss alla och, inte minst, för den som inte har tagit ett extra varv med att förlåta sig själv och andra för olika händelser. 💖
💖 PAR: Denna vecka är det extra viktigt att lyfta varandra och akta sig för att trycka på knappar som får den andra att må dåligt eller känna sig förminskad. Att inte göra detta kan leda till allvarsamma konsekvenser. I en relation är man en familj, ett team och det är tillsammans man ska vara starka nog att kan ta sig an livets yttre utmaningar. Känns det inte så kanske det är bättre att börja om med någon annan? Tänk på att människor träffas av en anledning men kanske lyckas hålla ihop långsiktigt av en annan anledning. 💖💖 SINGLAR: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på ett besök bland kobbar och skär, småstadsidyll eller en plats fylld av historia. Lycka till! 🥰


 


🙋‍♀️ DAGLIGA BUDSKAP:


Genom att leva efter dessa principer och energier varje dag, kan du skapa en balanserad och meningsfull vecka fylld med personlig tillväxt, kärlek och framgång.👑 Måndag – Drottning i Svärd

Börja veckan med klarhet och beslutsamhet. Drottning i Svärd uppmanar dig att tänka logiskt och objektivt i dina beslut. Kommunicera tydligt och stå fast vid dina åsikter, men gör det med integritet och rättvisa. Använd din intellekt och skarpa insikt för att skära igenom eventuella distraktioner eller missförstånd.


🌸 Tisdag – Kejsarinnan

Tisdag är en dag för kreativitet och omsorg. Kejsarinnan uppmanar dig att omfamna din inre skaparkraft och att ta hand om både dig själv och andra. Utforska dina passioner och var öppen för att ge och ta emot kärlek och stöd. Låt naturen och skönheten runt dig inspirera och fylla dig med energi.


🦁 Onsdag – Styrkan

Styrkan påminner dig om att du har den inre kraften att övervinna alla utmaningar som kommer din väg. Tro på dig själv och visa tålamod och mod när du möter motgångar. Använd din mjuka styrka och inre balans och hantera situationer med upphöjt lugn. Låt din medkänsla och beslutsamhet lysa igenom.


🌧️/☀️ Torsdag – Tre i Svärd

Torsdag kan innebära en känslomässig utmaning, men Tre i Svärd påminner dig om att läkning är möjligt. Efter regn kommer sol. Ge dig själv tillåtelse att känna och bearbeta dina känslor. Sök stöd från nära och kära och låt tiden hjälpa dig att läka. Kom ihåg att varje sorg leder till personlig tillväxt och starkare relationer.


💌 Fredag – Riddare i Bägare

Fredag bjuder in till romantik och kreativitet. Riddare i Bägare uppmuntrar dig att uttrycka dina känslor och följa ditt hjärta. Var öppen för nya relationer eller att fördjupa befintliga, och låt din fantasi och kreativitet flöda. Ta tillfället i akt att njuta av skönhet och konst i ditt liv.


⚔️ Lördag – Fem i Stavar

Lördag kan innebära viss konkurrens från någon på arbetet eller i vänkretsen, till exempel. Men, Fem i Stavar påminner dig om att se det som en möjlighet att bli ännu klokare och starkare. Utmana dig själv och andra på ett konstruktivt sätt. Använd denna energi för att förbättra dina färdigheter och samarbeta för att hitta lösningar. Kom ihåg att respektfull kommunikation kan omvandla konflikt till samarbete och framgång för alla.


🏇 Söndag – Riddare i Svärd

Söndag handlar om att agera snabbt och beslutsamt. Riddare i Svärd uppmanar dig att vara modig och ta initiativ till att lösa problem eller genomföra idéer. Var dock försiktig så att du inte agerar för hastigt utan att tänka igenom konsekvenserna eller trampa någon på tårna. Använd din skärpa, kloka intellekt och beslutsamhet för att driva framåt och nå dina mål.


 

Det var allt för denna gång! Allt gott till dig och tack för att du läst Veckans Tarotskop! 🤗

Marita Bladh, MB Nova, Kungsbacka
Kram, Marita
 

Ps. Förutom att göra Veckans Tarotskop arbetar jag med Medial Vägledning, andliga kurser och tjänster. Välkommen in på min hemsida > Ds.

 

💕 Få Tarotskopet gratis nästa vecka också 💕 Tarotskopet skickas till din email på måndagar, hittar du det inte titta i din skräpmapp.

 

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach /KBT Terapeut Kontakt: marita@mbnova.se / 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se & www.mbnova.com

Comments


bottom of page