top of page

SWE: Veckans Tarotskop - så blir vecka 26, 2024 enligt mina Tarotkort

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


Tips från Marita:


  1. Juni månads Änglabudskap kommer från Ambriel. Läs mer om denna underbara Ängel och hur "hon" kan hjälpa dig.

  2. På onsdag den 26 juni är det kostnadsfri Distanshealing igen, håll utkik efter inbjudan.


 


Hej fina du och välkommen till Veckans Tarotskop! 💖


Veckans Tarotskop från MB NovaDen här veckan kan du ställas inför ett svårt val av något slag. Kanske är det ena alternativet väldigt bra för dig och ett annat alternativ bäst för någon annan (vänner eller familj). Även om det bär emot, välj det alternativ som är till din fördel men klura samtidigt ut hur du kan kompensera de andra med något som gör att även de känner sig riktigt nöjda. 🥰✨ Den här veckan cirkulerar det väldigt mycket nya idéer i Universum. Det kan vara nya uppfinningar, idéer till nya böcker eller konstverk eller kanske nya sätt för hur man kan göra saker på. Det behöver inte vara på en hög expertnivå, utan även du kan ta del av detta flöde. Kanske har du länge sökt information eller inspiration för att göra något nytt? Här kommer din chans. Håll ögon, öron och din intuition öppna och ta del av detta härliga flöde av nyheter. (Du vet, du och jag har sällan egna nya idéer utan de kommer från "högre ort". 🥰Denna vecka är det också extra förmånligt att: Köpa saker med lång hållbarhet som kanske en ny bil, cykel, nya vitvaror, fastighet eller möbler. Tänk hållbarhet och ett större perspektiv. 🥰💰 Ekotips: Denna vecka är det viktigt att ta dig tid att reflektera över dina ekonomiska vanor och behov. Kortet antyder att du kan känna dig uttråkad eller otillfredsställd med din nuvarande situation, vilket kan leda till impulsiva köp. Undvik impulsköp denna vecka.👩‍💼💼👨‍💼Företagstips: Denna vecka är det viktigt att fira dina framgångar och vara stolt över vad du har uppnått i ditt företag, samtidigt som du planerar för framtiden. 9 i bägare representerar tillfredsställelse och uppfyllelse, vilket är ett gott tecken på att du är på rätt väg med ditt företag.


Tips: Använd denna tid av framgång för att återinvestera i ditt företag. Det kan vara att uppgradera utrustning, utöka ditt produktutbud eller investera i personalutveckling. Att fira dina framgångar med ett strategiskt sinne kan hjälpa både dig och ditt företag att fortsätta växa.
Lyckofärg denna vecka är olivgrönt. Lyckotal: 42


Numerologisk Betydelse av Talet 42


Balans och harmoni: Talet 42 kombinerar energierna från siffrorna 4 och 2. Siffran 4 står för stabilitet, praktiskhet och hårt arbete, medan siffran 2 representerar diplomati, samarbete och harmoni. Tillsammans symboliserar 42 en balans mellan dessa aspekter.


Kreativitet och uttryck: 4 + 2 = 6, och siffran 6 inom numerologi står för kreativitet, ansvar och kärlek till hemmet och familjen. Det indikerar att 42 också kan vara förknippat med att uttrycka kreativitet på ett ansvarsfullt och kärleksfullt sätt.


Service och omtänksamhet: 42 är också ett tal som betonar vikten av att vara till hjälp och stödja andra. Det innebär att en person med denna siffra kan känna en stark kallelse att vara till nytta för sin omgivning.


Sammanfattningsvis symboliserar talet 42 balans mellan arbete och relationer, samt en kreativ och ansvarsfull attityd gentemot livet och andra människor.


 


🌟 VECKANS TIPS: Har du bara hängt med, ett tag? Denna vecka är det viktigt att du själv tar tag i ditt liv, dina beslut, dina drömmar och önskningar. Tänk på att det inte finns någon som är (ska vara) på din sida så mycket och helhjärtat som du själv.🌟 VECKANS RÅD: När något att gått på tok eller när man har förlorat någon/något är det viktigt att sörja över förlusten. Men, det är också viktigt att minnas det fina och bra. Om du känner av förlust just nu, gör en summering över det som varit bra så att du skapar balans och en känsla av tacksamhet inom dig.🚧 VECKANS HINDER: Denna vecka är det viktigt att vara tålmodig. Många når inte dit de vill för att de ger upp i förtid. Tänk på att du och Universum kan ha olika tidsplan. Bara för att du inte fick det du ville ett exakt datum betyder det inte att du inte kommer att få det inom kort.
🙏 AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från min Tarotskola; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Drottning i Svärd från Lilla Arkanan. Affirmationen lyder:


  • - Jag är klar och tydlig i mina tankar och beslut. 🌟

Bra affirmation för oss alla och, inte minst, för den som ibland känner sig velig eller, av någon anledning, har svårt att tänka fokuserat och klart alla gånger. 💖
💖 PAR: Denna vecka är det extra viktigt och fördelaktigt att kommunicera öppet och ärligt med din partner om dina känslor och rädslor. 8 i svärd indikerar att du kan känna dig fast eller begränsad i ditt äktenskap/relation, kanske på grund av missförstånd eller osagda problem. Ta modet till dig att prata om det som oroar dig och arbeta tillsammans för att hitta lösningar. Att vara transparent och öppen kommer att frigöra er båda från känslan av instängdhet.💖 SINGLAR: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon där konst eller skönhet står i fokus. Det kan vara på en konstutställning eller en vacker trädgård, till exempel. Lycka till! 🥰


 


🙋‍♀️ DAGLIGA BUDSKAP:

Genom att leva efter dessa principer och energier varje dag, kan du skapa en balanserad och meningsfull vecka fylld med personlig tillväxt, kärlek och framgång.🎯Måndag (10 i pentagram - Måndag med stabilitet och mål): Starta veckan med en stark fokus på din långsiktiga stabilitet och välmående. 10 i pentagram symboliserar fullbordan och materiell framgång genom uthållighet och fokus. Det är en dag för att identifiera dina mål och skapa en konkret plan för att nå dem. Se till att du har en stadig grund att bygga vidare på under veckan.🔥 Tisdag (Kung i stavar - Tisdag med ledarskap och passion): Ta ledningen idag och visa din passion och energi för det du brinner för. Kung i stavar representerar kreativitet, entreprenörskap och beslutsamhet. Inspirera andra genom din entusiasm och din vision. Var öppen för nya idéer och ta initiativ för att driva projekt framåt med din naturliga ledarstil. (Gäller både i familjen, föreningslivet och på jobbet.)📊 Onsdag (7 i pentagram - Onsdag med utvärdering och anpassning): Idag är det dags att utvärdera din framgång och vara beredd att justera din plan om det behövs. 7 i pentagram indikerar bedömning och analys av din ekonomiska situation eller dina framsteg mot målen. Se till att du investerar din tid och energi på ett sätt som ger långsiktiga och hållbara resultat, oavsett vad det rör sig om. Var tålmodig och metodisk i dina ansträngningar.🧠 Torsdag (2 i svärd - Torsdag med reflektion och klarhet): Ta dig tid idag för att reflektera och skapa klarhet i dina tankar. 2 i svärd symboliserar balans, beslutsamhet och harmoni. Det är viktigt att du tar en paus för att vila och återhämta dig, vilket ger dig möjlighet att fatta välgrundade beslut och hantera eventuella konflikter eller hinder på ett lugnt och effektivt sätt.🎨 Fredag (Page i bägare - Fredag med nyfikenhet och kreativitet): Öppna ditt hjärta idag för nya möjligheter och känslomässiga upplevelser. Page i bägare representerar ungdomlig entusiasm, nyfikenhet och inspiration. Var lekfull i din utforskning av nya relationer, kreativa projekt eller personliga intressen. Var öppen för att lära känna nya människor och utforska nya idéer med en nyfiken och öppen inställning.🌿 Lördag (8 i svärd - Lördag med frigörelse och självreflektion): Arbeta med att frigöra dig från mentala bojor och begränsande tankemönster idag. 8 i svärd symboliserar övervinnande av hinder genom självreflektion och egenvård. Fokusera på att hantera stress, skapa inre frid och en balanserad livsstil. Ta dig tid att identifiera och släppa taget om negativa tankar eller situationer som håller dig tillbaka.💡 Söndag (Ess i svärd - Söndag med ny inspiration och klarhet): Idag väntar ny inspiration och klarhet på dig. Ess i svärd symboliserar nya idéer, mental klarhet och fokus. Ta tillvara på denna energi för att starta nya idéer eller projekt med entusiasm och tankeskärpa. Det är en utmärkt dag för att planera framåt och sätta igång med nya initiativ som kommer att gynna dig på lång sikt. 

Det var allt för denna gång! Allt gott till dig och tack för att du läst Veckans Tarotskop! 🤗

Marita Bladh, MB Nova, Kungsbacka
Kram, Marita
 

Ps. Förutom att göra Veckans Tarotskop arbetar jag med Medial Vägledning, andliga kurser och tjänster. Välkommen in på min hemsida > Ds.

 

💕 Få Tarotskopet gratis nästa vecka också 💕 Tarotskopet skickas till din email på måndagar, hittar du det inte titta i din skräpmapp.

 

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach /KBT Terapeut Kontakt: marita@mbnova.se / 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se & www.mbnova.com

Comments


bottom of page