top of page

SWE: Veckans Tarotskop - så blir vecka 23, 2024 enligt mina Tarotkort

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


Tips från Marita:

Upptäck en helt unik och transformativ Reikiutbildning som ger dig fördjupad kunskap och förmågor redan från Steg 1. Detta är en distansutbildning i världsklass som kan förändra hela ditt liv – från att hjälpa dig själv och andra med fysiska och mentala besvär till att manifestera dina drömmars mål. Läs mer >>


 


Hej fina du och välkommen till Veckans Tarotskop! 💖


Veckans Tarotskop från MB Nova


Intro Tarot v 23-2024

Introduktion - läs själv eller lyssna på Maritas inspelning!


Välkommen till veckans tarotskop!

Det här blir en spännande och rolig vecka fylld av många olika viktiga komponenter som att undvika mental trötthet, vara vid rätt plats på rätt tid och vikten av att inte isolera sig. Kanske kommer en oväntad möjlighet att knackar på dörren, redo att öppna nya vägar för den som är fokuserad och uthållig? Denna vecka är också en påminnelse om att ta hand om oss själva och njuta av livets små glädjeämnen. Kanske ligger den lilla glädjen, för vissa, i ett nytt nagellack och för andra i att tillbringa tid i sin trädgård. Det är så lätt att glömma bort det lilla, eller hur? Det är ofta de små sakerna som lyfter våra sinnen. Du vet, de där sekunderna då vi är i total balans och harmoni, det är ofta de som ger den där extra kicken vi så väl behöver för att känna harmoni och livsglädje. Så låt oss ta varje dag som en möjlighet att närma oss våra mål. Låt oss vara modiga nog att följa vår egen sanning och samtidigt vara öppna för stöd och perspektiv från andra. Isolering mår ingen bra av, eller hur? Må denna vecka vara en påminnelse om att vi är alla vävda in i det stora mönstret av livet, där varje steg är en del av vår egen unika resa men samtidigt ett avtryck för andra att se och inspireras av. Välkomna till denna veckas äventyr som kallas livet.När livet går i 180 knyck. 😊🚗 Denna vecka är det viktigt att ta tid för reflektion för att kunna fatta genomtänkta beslut. Vårt första kort uppmanar oss att balansera våra tankar och känslor för att se saker ur ett tydligare perspektiv. Låt inte osäkerhet, mental trötthet eller yttre påtryckningar (från händelser eller andra människor) påverka ditt omdöme – du ÄR en klok människa. 🥰 Ta ett steg tillbaka, överväg dina alternativ noga och lyssna och lita på din inre röst. Genom att göra detta kommer du kunna fatta beslut som leder till harmoni, bättre resultat och mer livsenergi.Ett gyllene tillfälle väntar! Nästa kort signalerar att fokus och engagemang kommer att ge oväntat fina resultat denna vecka. Många av er läsare befinner sig på en väg som leder till både personlig och materiell framgång. Överraskande möjligheter kan dyka upp när du minst anar det, så håll ögonen öppna och var beredd att agera. Fokus och uthållighet är nyckeln till att manifestera drömmar som du vanligtvis tror är snudd på ouppnåeliga.


Oavsett om det handlar om att ta ett nytt steg i karriären, förbättra din hälsa eller nå ett annat viktigt mål har du nu äntligen allt du behöver för att lyckas. Ta varje steg med självförtroende och glädje och se hur universum samarbetar med dig för att skapa magi i ditt liv. Sträck på dig, le och känn kraften i att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. 🥰Denna vecka är det också extra förmånligt också att: köpa något som höjer din sinnesstämning. Vad det är, är upp till var och en. För vissa kan det vara ett nytt nagellack, för andra en ny gräsklippare. 😊 Det är också förmånligt att köpa och plantera ett träd - ett vanligt träd eller ett fruktträd - och att gå på teater eller konsert.

Lyckofärg denna vecka är turkos. Lyckotal: 11


Den andliga betydelsen av 11 innebär upplysning, inspiration och en koppling till det högre jaget eller gudomliga krafter. Det är även förknippat med visioner, inspiration och kreativitet. Eftersom det är en dubbel siffra av nummer 1, representerar det också en förstärkning av dess energier, inklusive en ny början och stor potential.


När talet 11 dyker upp kan det indikera att du är på rätt väg för att uppnå dina högsta syften och att du bör lita på din inre vägledning och intuition för att nå framgång. Det sägs även att våra ärkeänglar ofta kommunicerar via talet 11 för att uppmuntra oss och visa oss att vi är på väg åt rätt håll i livet.


 


🌟 TIPS: För att nå framgång, fokusera på att ta små och konkreta steg varje dag mot dina mål. Du behöver inte ta jättekliv utan istället tänka: "Vilket är mitt nästa lilla steg?" Att vara konsekvent och uthållig är nyckeln till att bygga en stabil grund för framgång denna vecka.🌟 RÅD: Var modig nog att stå upp för din sanning och fatta beslut baserade på din egen logik och klarsynthet. Låt inte rädslan för andras åsikter hindra dig från att agera enligt ditt eget bästa omdöme. Du vet bäst, eller hur?! 🥰🚧 HINDER: Därmed sagt är det inte bra att isolera sig från andra. Var medveten om riskerna med att göra sig själv isolerad och utanför. Tillåt inte att ditt sökande efter sanning stänger ute värdefullt stöd och nyttiga perspektiv från andra människor. Försök att hitta den gyllene balansen mellan att vara sin egen lyckas smed och att vara öppen för andras synpunkter och stöd.🙏 AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från min Tarotskola; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Åtta i Svärd från Lilla Arkanan. Affirmationen lyder:


  • Jag släpper nu taget om all oro och alla tvivel och väljer att fokusera på harmoni och glädje. Jag är stark nog att hantera allt som kommer min väg och jag förtjänar lugn och ro. 🌟

Bra affirmation för oss alla och, inte minst, för den som har en tendens att låta tankar på problem ta över och stänga ute glädje och livslust.
💖 PAR: Denna vecka är som klippt och skuren för att påbörja ett nytt projekt tillsammans, ta nästa steg i er relation eller lära er något nytt tillsammans. Utmaningen ligger dock i att behålla energin på sikt. Gör en plan som beskriver vad ni ska göra så säkerställer ni att ni hinner och orkar ända fram till mållinjen. 💖💖 SINGLAR: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på en plats för semester, vila och avkoppling. Lycka till! 🥰


 

Allt gott till dig och tack för att du läst Veckans Tarotskop! 🤗

Marita Bladh, MB Nova, Kungsbacka
Kram, Marita
 

Ps. Förutom att göra Veckans Tarotskop arbetar jag med Medial Vägledning, andliga kurser och tjänster. Välkommen in på min hemsida > Ds.

 

💕 Få Tarotskopet gratis nästa vecka också 💕 Tarotskopet skickas till din email på måndagar, hittar du det inte titta i din skräpmapp.

 

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach /KBT Terapeut Kontakt: marita@mbnova.se / 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se & www.mbnova.com

Comments


bottom of page