top of page

SWE: Veckans Tarotskop - så blir vecka 22, 2024 enligt mina Tarotkort

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


Tips från Marita:


  1. 📯 Vill du läsa maj månads underbara Änglabudskap från härliga Haniel? Skicka efter det gratis här >

  2. På onsdag är det kostnadsfri distanshealing igen, håll utkik i mailen efter inbjudan. Om du prenumererar på uppdateringar från mig kommer den till dig, hittar du den inte så leta i skräpmapen.

 


Hej fina du och välkommen till Veckans Tarotskop! 💖


Veckans Tarotskop från MB Nova

Det är alltid en glädje att få dela denna stund med dig och utforska de magiska möjligheter som livet har att erbjuda just nu. Är du redo för en vecka fylld av insikter, inspiration och möjligheter? Bra, tillsammans ska vi utforska vad korten har att säga och hur de kan hjälpa oss att navigera genom denna vecka med både självförtroende och tilltro, så att vi kan möta livets möjligheter och utmaningar med lugn och en känsla av balans i både hjärta och sinne. Så låt oss dyka in i denna veckas budskap och låta Tarotkortens klokskap leda in oss på de bästa och mest givande vägarna. 🌟
Den här veckan är det mycket som står på spel. Cirkeln håller på att slutas så det är viktigt att du är riktigt vaken och fokuserad på rätt saker. Rätt saker är vad DU vill för framtiden. Fel saker är vad grannarna, vännerna, SMHI eller politikerna tycker, tänker, säger eller gör. 😊 Så, vad vill DU? Ta genast fram papper och penna och skriv ner 3 mål för juni månad. Det kommer att göra dig fokuserad på DITT liv.Denna vecka kan det hända att, vissa av oss, behöver vara lite extra vaksamma när vi besöker hav och sjöar. Jag säger inte att något farligt kommer att hända. Jag säker; vaksam. Kanske någon behöver vår hjälp? Kanske löper vi risk att bränna oss om vi glömt solkräm? Kanske behöver vi investera i en ny flytväst om vi ska ut och åka båt? Åter igen, detta är inget farligt kort, det är bara ett kort som vill förmedla att vi ska vara omtänksamma och fokuserade och inte göra saker på rutin så att vi missar något. 💖Denna vecka är det också extra förmånligt också att: köpa en ny säng, sängkläder eller kanske en ny huvudgavel? Den som är pysslig kan med fördel göra om den befintliga, om man har en sådan? 😊 Det är också förmånligt att besöka gamla kyrkor och ruiner, att köpa nya grillbestick och att ta tid för inre kontemplation.
Lyckofärg denna vecka är sand/beige. Lyckotal: 13


 


TIPS: Det här är en bra vecka för att lära sig något nytt. Vad vill du lära dig? Fotografera? Stockholms historia? Yoga, Tarot - eller något som har gamla anor?RÅD: Vad Det här är en bra vecka för den som behöver fylla på skattkistan lite extra. Det kan vara lön eller skatteåterbäring - men det kan också vara något annat som är mycket, mycket överraskande, roligt och positivt! 🥰🚧 HINDER: Den som är pigg och alert är fokuserad och orkar mycket. Var extra noga med din sömn denna vecka!
🙏 AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från min Tarotskola; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Tre i Pentagram från Lilla Arkanan. Affirmationen lyder:


  • Mitt hem är min borg! Här trivs jag, här är jag trygg, här tankar jag energi och skapar en magisk framtid. 🌟

Bra affirmation för oss alla och, inte minst, för den som känner att det är just så de vill känna i sitt hem och kanske behöver ta steget att göra om hemma eller t.o.m flytta. 😊
💖 PAR: Om ni vill kan detta bli en vecka där kärlek, giftermål, middagar eller fest för släkt och vänner kan bli riktiga höjdpunkter. Slösa med kärleken och det kommer att stärka er relation för resten av året. 💖💖 SINGLAR: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på en plats där det finns djur och natur. Lycka till! 🥰


 

Allt gott till dig och tack för att du läst Veckans Tarotskop! 🤗

Marita Bladh, MB Nova, Kungsbacka
Kram, Marita
 

Ps. Förutom att göra Veckans Tarotskop arbetar jag med Medial Vägledning, andliga kurser och tjänster. Välkommen in på min hemsida > Ds.

 

-`💕 Få Tarotskopet gratis nästa vecka också! 💕´- Tarotskopet skickas till din email på måndagar, hittar du det inte titta i din skräpmapp.

 

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach /KBT Terapeut Kontakt: marita@mbnova.se / 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se & www.mbnova.com

Comments


bottom of page