top of page

SWE: Veckans Tarotskop - så blir vecka 10, 2024 enligt mina Tarotkort

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


MB Nova Tipsar:

  1. Bli medlem i Maritas Hjärtevänner. En grupp på Facebook för andliga, kärleksfulla och nyfikna själar.

  2. Har du missat mars månads Änglabudskap kan du skicka efter det gratis här. >

  3. På onsdag är erbjuder jag kostnadsfri Distanshealing igen (snart 15-årsjubileum!) Anmäl dig här >


Veckans Tarotskop från MB Nova

 

Hej fina du och välkommen till Veckans Tarotskop!

Det är alltid en glädje att få dela denna stund med dig och utforska de magiska möjligheter som livet har att erbjuda just nu. Är du redo för en vecka fylld av insikter, inspiration och möjligheter? Bra, tillsammans ska vi utforska vad korten har att säga och hur de kan hjälpa oss att navigera genom denna vecka med både självförtroende och tilltro, så att vi kan möta livets möjligheter och utmaningar med lugn och en känsla av balans i både hjärta och sinne. Så låt oss dyka in i denna veckas budskap och låta Tarotkortens klokskap leda in oss på de bästa och mest givande vägarna. 🌟
Denna vecka får vi influenser som tyder på att vi når en tid av fullbordan och framgång. Det kan innebära att vi äntligen kan avsluta ett långvarigt projekt som har krävt mycket av vår tid och energi. Det kan också betyda att vi lyckas lösa problem som har varit en källa till oro och stress under en lång tid.


Exempel på fullbordan:
  1. Arbete: Ett projekt blir klart med positiva resultat och/eller problem på arbetsplatsen hittar sina lösningar.

  2. Utbildning: Bli klar med sin utbildning, en tenta eller examensarbete.

  3. Relationer: Lösa konflikter eller problem i relationen eller ta nästa steg i en relation.

  4. Hälsa: Att äntligen känna en inre balans, övervinna ett hälsoproblem eller att hitta ett sätt att leva som känns hälsosamt och bra.

  5. Ekonomi: Att uppnå ekonomisk mål, lösa ekonomiska problem, betala av ett lån.


Det är en bra vecka att verkligen känna sig stolt över det vi har uppnått, så här långt i livet, och samtidigt använda denna positiva energi för att fortsätta mot våra nya mål. Det betyder inte att vi genast måste börja arbeta stenhårt med nästa projekt eller mål 😅 men att ta ett första initiativ är viktigt så att vi verkligen drar nytta av den positiva "rörelseenergi" som framgången skapat. 🌟 Och, kom ihåg att alltid fira dina framgångar, både de pyttesmå och gigantiskt stora! 🎉🎁Denna vecka är det också viktigt att vi tar hand om vår mentala hälsa och aktivt arbetar med att bryta negativa tankemönster. Det gör vi bäst genom att bli medvetna om våra tankar och hålla koll på dem, så att de inte får fritt spelrum om vi har en tendens att ofta hamna i en negativ spiral.


Kom ihåg att "misery loves company" (elände älskar sällskap). Om vi känner oss tunga i sinnet riskerar vi att dra till oss andra som känner likadant (enligt Attraktionslagen), vilket kan förstärka eländet ännu mer. Öva dig på självreflektion och mindfulness samtidigt som du tar emot positivt stöd från andra för att övervinna dina inre strider och hitta lugn och klarhet. Tänk på "Att Vilja" är det första steget, sen går resten lättare än du kanske tror. ❤️Bra vecka också att: Köpa en ny dator, annan teknik eller saker till ditt kontor. Också bra vecka att städa på sitt kontor och på skrivbordet. (Bra Feng Shui! 😊) Och, att gå en kurs eller köpa en bok som stärker ditt intellekt, din intuition och dina kunskaper. Jo, bra vecka också att köpa en häst, delta i hästtävlingar eller köpa utrustning till hästar och ridsport. 🐴😊
Lyckofärg denna vecka är vit. Lyckotal: 7

 


TIPS: Denna vecka är det viktigt att vi tänker på hur vi hanterar våra pengar för att se till att vi har det stabilt och tryggt framöver. Det handlar om att göra kloka val, som att undvika onödiga utgifter på småsaker och istället kanske investera i något som kan hjälpa oss på sikt; som en kurs, en bok eller utbildning. Bra vecka alltså att investera i saker som kan ge oss ny- eller fördjupad kunskap och förbättra våra chanser till framtida inkomster. 😊RÅD: Denna vecka är det perfekt att ta en paus, koppla av och unna sig själv lite välförtjänt vila och njutning. Oavsett om det är med ett glas vin eller färskpressad fruktjuice, ge dig själv tillstånd att bara vara och fira dina framgångar - eller att du helt enkelt finns till. 💕 När du tar dig tid att njuta av livets goda skickar du även en viktig signal till andra om hur viktigt det är att ta hand om sig själv och att inte glömma bort att njuta av livet.


Så ta ditt glas, sparka av dig skorna, lägg upp fötterna och luta dig tillbaka. Ge dig själv ett leende och säg till dig själv: - Här sitter jag och är underbar! 😊💕🚧 HINDER: Känner du att andra ofta motarbetar dig eller stöter du ofta på motstånd från omgivningen? Det kan vara frustrerande, tröttsamt och till och med utmattande att konstant mötas av motstånd från andra. Men innan du förlorar hoppet, kanske det är värt att fundera över varför detta sker?


Ibland kan det bero på att vi själva inte helt stöder vårt eget arbete eller våra åsikter. Ibland kanske det är ren otur...? 🙃 Oavsett orsaken är det viktigt att komma ihåg att du inte är ensam och att det är helt normalt att stöta på motstånd ibland. För att hantera detta; försök att vara tålmodig, flexibel och kommunicera tydligt för att lösa eventuella konflikter och förhindra missförstånd.AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Eremiten från Stora Arkanan. Affirmationen lyder:


  • Jag litar på mig själv och min egen inre kunskap för att fatta de allra bästa besluten för mig och mitt liv. 🌟

Bra affirmation för oss alla och, inte minst, för den som har en tendens att lyssna så mycket på andra att det ibland blir svårt att fatta beslut över huvud taget. 💕

Par: Den här veckan är det viktigt att balansera arbete och nöje i er kärleksrelation. Trots att det är viktigt att vara produktiv och få saker gjorda hemma , kom ihåg att också prioritera tid för avkoppling och gemenskap. Ni är tillsammans för att ni älskar varandra. Vad är lite damm i hörnen så länge kärleken får tid och utrymme att expandera och växa? 💕Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon via gemensamma intressen! Och, det kan vara någon som du redan känner, eller känner till. Vad har du för intressen? Är det något kreativt som sång eller dans? Är det i en förening, annan hobby, kultur eller liknande? Fundera och agera! Lycka till! 🥰Det var allt för denna vecka!


Marita Bladh, MB Nova, Kungsbacka


Kram, Marita
 

Ps. Förutom att göra Veckans Tarotskop arbetar jag med Medial Vägledning, andliga kurser och tjänster. Välkommen in på min hemsida > Ds.

 

-`💕 Få Tarotskopet gratis nästa vecka också! 💕´- Tarotskopet skickas till din email på måndagar, hittar du det inte titta i din skräpmapp.

 

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach /KBT Terapeut Kontakt: marita@mbnova.se / 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se & www.mbnova.com

Comments


bottom of page