top of page

SWE: Möt Gregg Braden: Din Guide till Livets Hemligheter - En förtrollande mix av vetenskap och uråldrig kunskap 

1. INTRODUKTION:


  1. Hur skulle ditt liv bli annorlunda om du visste att du faktiskt har förmågan inom dig att undvika att bli sjuk, leva längre och må toppen - speciellt i dessa tider av utmaningar?

  2. Tänk om du kunde använda din egen intuition och magkänsla - precis när du behöver den som mest?


Nyligen har vetenskaplig forskning börjat avslöja att många av de saker vi trott om att vara människa - våra förmågor och begränsningar - har varit helt fel. Nu börjar vetenskapen att stämma överens med vad mystiker och yogis har pratat om i århundraden - och det öppnar dörrarna till en helt ny värld.


! En av dem som som är/har varit med och öppnat dessa dörrar är just: Gregg Braden.
2. Gregg Bradens bakgrund:

Gregg Braden, född 1954, är en femfaldigt bästsäljande författare enligt New York Times, han är forskare, lärare och en banbrytare inom det växande området som förenar vetenskap, samhällspolitik och den inre potentialen hos människan.


Genom sitt arbete lyfter han fram djupa insikter om den nya mänskliga berättelsen och hur dessa upptäckter påverkar vardagliga frågor och den framväxande världen. Han har varit en positiv kraft för miljontals människor under många år och har blivit nominerad till och tilldelats otaliga priser genom åren. Han har också ett starkt förtroende från sina kollegor, inklusive: Bruce Lipton, Dr. Joe Dispenza och Deepak Chopra.
"Gregg Braden är en unik blandning av forskare, visionär och mentor som har förmågan att nå våra intellekt samtidigt som han berör visdomen i våra hjärtan." - Deepak Chopra, M.


 ✨ Om du upplever problem i livet är det för att det är något du ännu inte vet (om en relation, situation eller dig själv), men du kan lära dig.

 

4. 👨‍👩 Sex Vanliga mänskliga problem:


ATT ÖVERKOMMA KÄNSLOMÄSSIG SMÄRTA - orsakad av ilska, trauma eller sorg

ATT HITTA TRYGGHET - när man står inför svåra beslut

ATT KÄNNA SIG BESKYDDAD - och stöttad när man möter utmaningar

ATT KOMMA ÖVER SVEK - och förlåta

ATT LEVA FRÅN SITT HJÄRTA - för att följa sitt sanna jag och syfte i livet

ATT SKAPA SITT LIV - som speglar vår inre massiva potential, utan att nöja sig med smulor


 


Fördjupad förståelse och konkreta verktyg


När vi förstår, kan vi förändra och förändras. I dagens samhälle serveras inte förståelse och verktyg på silverfat. Istället är det många av oss som går igenom tuffa tider (som fyller oss med ilska eller sorg) utan verktyg att hantera varken dem eller oss själva - vilket kan skapa ett känslomässigt och mentalt kaos.


Det kan kännas som att vi är i en konstant berg-och-dalbana av känslor och tankar och det blir svårt att känna sig säker, trygg och klartänkt. Dessutom duggar ibland utmaningarna tätt, vilket gör att vi inte hinner återhämta oss, vilket leder till att vi känner oss sköra, oskyddade och ensamma.


Vilket i sin tur kan leda till en inre stress som inte ger med sig. Faktum är att många människor lever i konstant stress. Att förlåta andra när man är i ett sådant sinnestillstånd kan kännas omöjligt.


Men vet du vad? Ibland är det bara en liten förändring som behövs för att skaka om vårt perspektiv. Kanske är det att testa något nytt, som att gå på en kurs, läsa en ny bok, lyssna på ett föredrag eller en podd?


Med rätt avstamp, i rätt tid, kan vi skapa ett liv som speglar vår inre potential där vi lever utifrån vårt hjärta i enlighet med våra värderingar och passioner. Och, tack och lov, detta kan snabbt leda till balans, harmoni och verklig lycka.


 
5. Från förvirring till klarhet, från motstånd till acceptans. Hur låter det?


Marita berättar: Jag har följt Gregg Braden i många år och är mycket fascinerad över hans sätt att blanda vetenskap med gammal visdom. (Gammal visdom var troligen något vi tappade när vi slutade sitta kring våra lägereldar och berätta historier och anekdoter för varandra.) Här är några saker jag uppskattar hos Gregg:


1. Blandning av visdom och vetenskap: Gregg är en mästare på att blanda uråldrig kunskap med modern vetenskap på ett sätt som engagerar. Han ger olika perspektiv som skapar en helhet så att man bättre förstår sig själv, sitt liv och världen. Och, han gör det på ett enkelt sätt som är både intressant och tankeväckande.

 

2. Praktiska verktyg: Man kan inte bara höra, man måste också göra! I sin masterclass delar Gregg Braden inte bara teoretisk kunskap utan ger också praktiska verktyg som man kan använda direkt och varje dag. Verktygen hjälper till att hantera och övervinna jobbiga livssituationer, vilket gör dem till en fantastisk resurs för att släppa taget om gamla ledsamheter och må bra igen.

 

3. Känd och erkänd: Gregg Bradens arbete och böcker har vunnit många priser och har hyllats av många andra kända personligheter och tidskrifter, mm. Det ger mig trygghet, då vet jag att jag inte spiller min tid utan att jag verkligen kommer att lära mig något nytt, intressant och användbart!


Om du vill kan du titta på Greggs senaste Masterclass helt gratis. Den ger en fin förståelse för livets mysterier, samtidigt man får konkreta verktyg för att förbättra sitt liv, sitt mående och livskvalitet. Dessutom berättar han allt på ett sätt som är enkelt, medryckande och intressant. Den är på engelska med svensk text. ✨


 

6. Känslor påverkar allt!


Tack vare Masaru Emoto har vi tidigare sett bilder på hur olika känslor påverkar fruset vatten.


Nu har forskare även funnit att känslor påverkar våra gener. Här är en kort video (1 min) på engelska som förklarar detta. // Gregg Braden - This is How Human DNA Reacts When We Express Negative Emotions.
 

Att fundera på!


  1. Hur skulle ditt liv bli annorlunda om du visste att du faktiskt har förmågan inom dig att undvika att bli sjuk, leva längre och må toppen... speciellt i dessa tider av utmaningar?

  2. Tänk om du kunde använda din egen intuition och magkänsla - precis när du behöver den som mest?

✨ Din kostnadsfria inbjudan till Greggs Masterclass


Gregg Braden är verkligen en fantastisk person, eller hur? Han har ägnat hela sitt liv åt att utforska vetenskapen bakom livet och uråldrig visdom, ta chansen att lära dig direkt från honom. Hans Masterclass är som en guldgruva av insikter och verktyg som kan hjälpa dig att växa, lösa problem och utvecklas på alla områden i livet. Varför inte dra nytta av hans kunskap och erfarenhet?


Bra att veta:

Denna Masterclass är på engelska, med svensk text, helt gratis och mycket intressant och sevärd!Anmäl dig via knappen, tillgänglig gratis under begränsad tid, tom 18 mars.


 

Marita Bladh, MB Nova - Andlighet med Kvalitet 💖 Senior Tarot Consultant / Reiki Grand Master /Int. Certifierad Coach / CBT Therapist Contact: marita@mbnova.se / www.mbnova.com


Comments


bottom of page