top of page

SWE: 📯 Änglarnas Budskap Maj: ÄrkeĂ€ngel Haniel
MĂ„nadens Änglabudskap kommer frĂ„n underbara Haniel. ❀


Haniel bÀr med sig mÄnga betydelsefulla egenskaper och förmÄgor. Hon Àr kÀrlekens Àngel och förknippas med skönhetens och kreativitetens kraft som inspirerar oss att uttrycka vÄr inre konstnÀrlighet och att uppskatta den naturliga skönheten i vÀrlden omkring oss. "Hon" Àr dessutom en vÀgledare för intuition och inre visdom. NÀr vi kallar pÄ "henne" kan vi fÄ hjÀlp att följa vÄr sjÀls sanna uppgift.


I den mjuka skymningen dÀr solen sakta sÀnker sig och stjÀrnorna tÀnds, dÄ dansar Haniel pÄ himlavalvet i en symfoni av fÀrger. Haniel bÀr med sig en aura av kÀrlek, skönhet och harmoni som smyger sig in i vÄra hjÀrtan som en varm kram.


Haniel, med sina vingar av opalglans, förkroppsligar kÀrlekens kraft och visdomens skönhet. I hennes nÀrvaro kÀnns varje steg lÀttare och varje tanke mer klar. Hon Àr en vÀgledare som leder oss mot vÄr sanna potential och uppmuntrar oss att omfamna vÄr inre styrka.


Genom Haniels ljus ser vi skönheten i allt omkring oss – i blommornas öppnande knoppar, i fĂ„glarnas glĂ€djefulla sĂ„ng och i mĂ€nniskornas ömma band till varandra. Hon pĂ„minner oss om att varje ögonblick Ă€r en gĂ„va och varje upplevelse Ă€r en möjlighet till tillvĂ€xt och förĂ€dling.


I maj mÄnad, nÀr naturen vaknar till liv och jorden börjar blomstrar i all sin prakt, Àr nÀrvaron av Haniel sÀrskilt pÄtaglig. Det Àr som om hennes kÀrleksfulla energi smÀlter samman med den sprudlande livskraften som omger oss i naturen och tillsammans skapar de en symfoni som vÀcker en kÀnsla av förvÀntan och hopp inom oss mÀnniskor.


MÄ Haniel, den majestÀtiska Àngeln med hjÀrtat av guld, vÀgleda oss genom denna mÄnad och fylla vÄra liv med kÀrlek, skönhet och vÀlgÄng.

 

Kom ihĂ„g: I mĂ„nga andliga traditioner anses Ă€rkeĂ€nglar ofta vara uttryck för en balanserad energi som inte nödvĂ€ndigtvis Ă€r bunden till en strikt könstillhörighet. ÄrkeĂ€nglar kan ha bĂ„de feminina och maskulina egenskaper, och deras energi kan uppfattas som en harmonisk blandning av bĂ„da.

 


 
FĂ„ hjĂ€lp av Änglarna:

Kalla pĂ„ din personliga Födelsedags-Ängel eller pĂ„ Haniel för att fĂ„ rĂ„d, beskydd, hjĂ€lp och inspiration! ❀

 
ÄrkeĂ€ngel Ariel

❀ En hĂ€lsning:


Hej kÀra lilla mÀnniska pÄ jorden,


Jag vill gÀrna pÄminna dig om den magi som finns mitt ibland oss, Àven i de mest vardagliga stunderna. Ta dig tid att stanna upp och verkligen se skönheten omkring dig. Kanske Àr det solens varma strÄlar som dansar genom lövverket eller doften av nybakat bröd som sprider sig i köket. Varje ögonblick bÀr pÄ en gÄva, Àven de smÄ och enkla. TillÄt dig sjÀlv att öppna ditt hjÀrta för dessa ögonblick av glÀdje och tacksamhet. För det Àr just dÀr, i det vardagliga, som du kan finna den sanna skönheten i livet - och det Àr dÀr du finner mig.


Med kĂ€rlek och vĂ€lsignelser, Haniel ❀


 

✹Sju underbara rĂ„d frĂ„n Haniel:


  1. 📯 Lyssna till ditt hjĂ€rtas viskningar

  2. 📯 Sök skönheten i vardagen

  3. 📯 Ge dig sjĂ€lv tillstĂ„nd att vara sĂ„rbar

  4. 📯 Följ din inre kreativitet.

  5. 📯 Ge dig sjĂ€lv tid att vila och Ă„terhĂ€mta dig

  6. 📯 Omfamna förĂ€ndringens flöde.

  7. 📯 Sprid kĂ€rlek och ljus omkring dig


SÄ vad betyder detta för oss mÀnniskor i vÄra liv och vardag? LÄt oss titta nÀrmare pÄ det:


🌟 1. Lyssna till ditt hjĂ€rtas viskningar:

Ibland kan vÄr inre intuition eller vÄrt hjÀrta ge oss subtila signaler om vilken vÀg vi bör följa eller vilka beslut som Àr bÀst för oss. Att lyssna till dessa "viskningar" handlar om att vara uppmÀrksam pÄ vÄra egna kÀnslor, behov och drömmar, och att fatta beslut utifrÄn den inre vÀgledning vi fÄr.


🌟 2. Sök skönheten i vardagen:

Livet kan ibland vara hektiskt och fullt av utmaningar, men Àven i de mest vardagliga situationerna finns det möjlighet att uppleva skönhet och glÀdje. Det handlar om att vara nÀrvarande i ögonblicket och att vara öppen för att uppskatta det som finns omkring oss, oavsett hur smÄtt eller enkelt det kan verka.


🌟 3. Ge dig sjĂ€lv tillstĂ„nd att vara sĂ„rbar:

Att vara sÄrbar innebÀr att vara öppen och Àrlig med vÄra kÀnslor och behov, Àven om det kan kÀnnas skrÀmmande eller osÀkert. Genom att tillÄta oss sjÀlva att vara sÄrbara skapar vi möjlighet för Àkta och djup förbindelse med andra mÀnniskor, samt möjlighet till inre tillvÀxt och helande.


🌟 4. Följ din inre kreativitet:

Vi bÀr alla pÄ en inneboende kreativitet som kan ta sig uttryck pÄ mÄnga olika sÀtt, oavsett om det handlar om konst, musik, skrivande eller nÄgot annat. Att följa vÄr inre kreativitet handlar om att tillÄta oss sjÀlva att utforska och uttrycka vÄra unika talanger och passioner, vilket kan ge oss glÀdje, mening och uppfyllelse i livet.


 

KĂ€nner du dig inspirerad av Haniel att ta en paus eller att meditera en stund, denna musik Ă€r underbar, lyssna och njut!   Birds of Paradise - Sweet People ❀ 

🌟 5. Ge dig sjĂ€lv tid att vila och Ă„terhĂ€mta dig: 

I en vÀrld som ibland kÀnns konstant upptagen och stressig Àr det viktigt att vi prioriterar vÄr egen hÀlsa och vÀlbefinnande. Att ge oss sjÀlva tid att vila och ÄterhÀmta oss Àr avgörande för att ladda om vÄra batterier, ÄterstÀlla balansen och bibehÄlla vÄr mentala, emotionella och fysiska hÀlsa.


🌟 6. Omfamna förĂ€ndringens flöde: 

FörÀndring Àr en naturlig del av livet och kan innebÀra bÄde utmaningar och möjligheter. Att omfamna förÀndringens flöde handlar om att vara flexibel och öppen för att anpassa oss till nya omstÀndigheter och möjligheter som livet presenterar för oss. Genom att vara öppen för förÀndring kan vi vÀxa, lÀra oss och utvecklas pÄ nya sÀtt.


🌟 7. Sprid kĂ€rlek och ljus omkring dig: 

Att sprida kÀrlek och ljus handlar om att vara en positiv och stödjande nÀrvaro för andra mÀnniskor, och att agera med medkÀnsla, vÀnlighet och generositet i vÄra handlingar och ord. Genom att sprida kÀrlek och ljus kan vi bidra till att skapa en mer harmonisk, kÀrleksfull och meningsfull vÀrld för oss sjÀlva och andra.Dessa rĂ„d Ă€r som smĂ„ pĂ„minnelser om kĂ€rlekens kraft och den underbara resa som vi alla Ă€r pĂ„ tillsammans. LĂ„t dem vĂ€gleda dig pĂ„ din egen personliga upptĂ€cktsfĂ€rd mot ett mer harmoniskt, balanserat och meningsfullt liv, fyllt med kĂ€rlek, gĂ„vor och vĂ€lsignelser. ❀ 


 


SAGOLIKA LEGENDER - NYTT INSLAG I MÅNADENS ÄNGEL:📯 3 Sagolika legender om ÄrkeĂ€ngel Haniel 💖


đŸŒč Haniel och Rosornas TrĂ€d:

En gÄng för lÀnge sedan, nÀr vÀrlden var ung och mÀnniskornas hjÀrtan var tunga av bekymmer, kom Àngeln Haniel till jorden för att sprida tro, hopp och kÀrlek. Hon vandrade över fÀlt och skogar och lÀt stora, underbara och vÀldoftande rosor blomma lÀngs hennes vÀg.


Överallt hon gick, lĂ€mnade hon skönhet efter sig. Folk sa att rosornas trĂ€d blommade för första gĂ„ngen dĂ€r Haniel passerade och deras doft fyllde luften med ljuvlig sötma. Doften gjorde mĂ€nniskorna fyllda av glĂ€dje och framtidstro och deras hjĂ€rtan lĂ€tta och fyllda med kĂ€rlek. Sedan dess sĂ€gs det att varje gĂ„ng vi kĂ€nner doften av rosor, kan vi kĂ€nna Ă€ngeln Haniels nĂ€rvaro och kĂ€rlek.

Maritas anm. I Sverige kallas de; Rosor pÄ stam.


🐩 Haniel och fĂ„geln som förlorade sin sĂ„ng:


En gÄng i en fjÀrran by förlorade en ensam sÄngfÄgel sin röst och med den, all sin livsglÀdje. Detta var olycksbÄdande tyckte byborna, de var rent av rÀdda att förlora fÄgeln. FÄgels sÄng betydde mycket för dem, de trodde att den var magisk. Utan fÄgeln skulle allt ljus och all skönhet försvinna frÄn byn. Ingen skulle lÀngre kunna lyssna till sitt hjÀrta - och kanske skulle det till och med locka till sig onda makter?


DĂ„ steg ÄrkeĂ€ngel Haniel ned pĂ„ jorden. Med sitt milda leende och kĂ€rleksfulla ögon, lĂ€t Haniel sĂ„ngfĂ„geln vila i sin hand och viskade mjuka ord av tröst och kĂ€rlek till den. Hennes beröring var som en balsam för den slitna sjĂ€len, och hennes viskningar fyllde luften med en magisk kraft. Genom Haniels kĂ€rleksfulla nĂ€rvaro och omsorg, vĂ€cktes sĂ„ngfĂ„gelns röst till liv igen och dess toner fyllde luften med en symfoni av glĂ€dje och hĂ€nförelse. Sedan dess har mĂ€nniskorna i byn lyssnat till sĂ„ngfĂ„glarnas melodier med förundran och tacksamhet, och de minns för alltid Ă€ngeln Haniel som den som Ă„terstĂ€llde glĂ€djen och harmonin till deras liv - och deras förmĂ„ga att lyssna till sina hjĂ€rtan.


🔼 Haniel och Den Magiska Skapelsen:


I en dal insvept i mörker och förtvivlan, dÀr mÀnniskorna plÄgades av hunger och krigets fasor och dÀr misstro och hat frodades, var det en dag en ensam liten hungrig pojke som innerligt bad en bön om mat, vÀrme och fred. Och plötsligt, som frÄn ingenstans, trÀdde Àngeln Haniel fram. Hon hade hört den lille pojkens bön.


I ett gnistrande skynke av stjÀrnor och himmelska nebulosor kom hon bÀrande pÄ en kristallkula vars skinande yta fÄngade sjÀlens djupaste hemligheter och hjÀrtats innersta lÀngtan. Med en kraftfull rörelse lÀt Haniel kristallkulan vila i hÀnderna pÄ de förtvivlade mÀnniskorna. Genom dess genomskinliga mantel kunde de skÄda sanningen och skönheten som dolts av krigets mörker. Genom kristallens klara syn sÄg de förbi slöjan av förtvivlan och splittring och fann försoningens helande kraft, som hela tiden funnits dÀr, dold i deras egna hjÀrtan.


MÀnniskorna, ödmjuka av denna mÀktiga uppenbarelse, lÀrde sig att se varandra med nya ögon. De lÀrde sig Àntligen att förstÄ att under deras kroppars sköra skal fanns ett gemensamt band av mÀnsklighet och enighet. De la ner sina vapen och strÀckte ut sina hÀnder i försoning. Och sÄ, i den dal som en gÄng var mörk och mÀrkt av krigets grymhet, blomstrade nu fred och försoning och alla var sÄ lyckliga.


Vad ingen visste var att de hade ett litet barns innerliga och sanna önskan att tacka för deras nyfunna lycka, men sĂ„ var det. 💖 Ett rent och sant hjĂ€rta kan skapa bĂ„de mirakel och himmelska besök. 📯

 

FĂ„ hjĂ€lp och healing av 15 ÄrkeĂ€nglar:

30 dagars healing frĂ„n Änglarna och massor av kunskap om deras himmelska dimension, meditationer och annat unikt och vĂ€rdefullt. ❀

 

Marita Bladh

📯 Kom ihĂ„g att du Ă€r underbar!

 

Marita Bladh, MB Nova - Andlighet med Kvalitet 💖 Senior Tarot Consultant / Reiki Grand Master /Int. Certifierad Coach / CBT Therapist Contact: marita@mbnova.se / www.mbnova.com


Commentaires


bottom of page