top of page

SWE: 📯 Änglarnas Budskap Juni: ÄrkeĂ€ngel Ambriel
MĂ„nadens Änglabudskap kommer frĂ„n underbara Ambriel. ❀


ÄrkeĂ€ngel Ambriel Ă€r en mĂ€ktig och kĂ€rleksfull Ă€ngel som sprider ljus och klarhet i vĂ„ra liv. KĂ€nd som kommunikationens och klarhetens Ă€ngel, fyller Ambriel oss med kĂ€rlek och klokhet. Ambriel hjĂ€lper oss att uttrycka oss tydligt och hitta rĂ€tt ord för vĂ„ra tankar och kĂ€nslor. (Om du har svĂ„rt att uttrycka dig, kalla pĂ„ Ambriel för vĂ€gledning.)


Hon hjÀlper oss ocksÄ att komma i kontakt med vÄr intuition och uppmuntrar oss att lita pÄ vÄra instinkter och att följa vÄr magkÀnsla. Genom att arbeta med Ambriel kan vi förstÄ vÄrt livs syfte tydligare. Ambriel erbjuder Àven beskydd och stöd, sÀrskilt nÀr vi stÄr inför utmaningar som krÀver tydlighet och kommunikation.

NOTERING: DÀrför Àr klarhet sÄ viktigt: Klarhet Àr avgörande för att kunna fatta vÀlgrundade beslut och navigera genom livets utmaningar. NÀr vi har klarhet ser vi vÄr vÀg tydligt, vilket minskar förvirring, oro och osÀkerhet. Det hjÀlper oss att fokusera pÄ det som verkligen betyder nÄgot, utan att fastna i oviktiga detaljer, och att agera med sjÀlvförtroende. Klarhet ger oss inre styrka att följa vÄrt hjÀrta och vÄr egen inre vÀgledning, utan att kÀnna oss osÀkra nÀr mÀnniskor omkring oss tycker annorlunda.


Tack vare Ambriels nÀrvaro ser vi vÀrlden, naturen, mÀnniskorna och vÄra egna liv tydligare - och allt blir Ànnu vackrare. I juni mÄnad, nÀr dagarna blir lÀngre och ljuset fyller vÄr vÀrld, Àr nÀrvaron av Ambriel sÀrskilt stark. Det Àr som om hennes lysande energi smÀlter samman med sommarens ljus och tillsammans skapar de en atmosfÀr av tydlighet och insikt som inspirerar oss att följa vÄra drömmar och visioner. MÄ Ambriel vÀgleda oss alla genom denna underbara sommarmÄnad och fylla vÄra liv med tydlighet, visdom och inre harmoni.

 

Kom ihĂ„g: I mĂ„nga andliga traditioner anses Ă€rkeĂ€nglar ofta vara uttryck för en balanserad energi som inte nödvĂ€ndigtvis Ă€r bunden till en strikt könstillhörighet. ÄrkeĂ€nglar kan ha bĂ„de feminina och maskulina egenskaper, och deras energi kan uppfattas som en harmonisk blandning av bĂ„da.

 


 
FĂ„ hjĂ€lp av Änglarna:

Kalla pĂ„ din personliga Födelsedags-Ängel eller pĂ„ Ambriel för att fĂ„ rĂ„d, beskydd, hjĂ€lp och inspiration. ❀

 
ÄrkeĂ€ngel Ariel

❀ En hĂ€lsning:


Hej kÀra lilla mÀnniska pÄ jorden,


Jag vill gĂ€rna pĂ„minna dig om hur viktigt det Ă€r att se pĂ„ livet och saker som hĂ€nder med klarhet i bĂ„de hjĂ€rta och sinne. Ta dig tid att höra din inre röst och se vĂ€rlden omkring dig med förnyad kraft i dina sinnen. Verkligen lyssna pĂ„ barnets skratt, se din vĂ€ns förstĂ„ende blick, kĂ€nn den tysta stillheten en stjĂ€rnklar natt. Varje ögonblick bĂ€r pĂ„ underbara insikter och ny förstĂ„else, Ă€ven de smĂ„ och till synes obetydliga. TillĂ„t dig sjĂ€lv att öppna ditt hjĂ€rta och sinne för dessa stunder av insikt och tacksamhet. För det Ă€r just dĂ€r, i det vardagliga och enkla, som du kan finna den sanna klarheten i livet – och det Ă€r dĂ€r du finner mig.


Med kĂ€rlek och vĂ€lsignelser, Ambriel ❀


 

✹Sju viktiga rĂ„d frĂ„n Ambriel:


  1. 📯 Lyssna till din inre röst

  2. 📯 Kommunicera med tydlighet

  3. 📯 Sök insikt i varje upplevelse

  4. 📯 Var nĂ€rvarande i nuet

  5. 📯 VĂ„rda dina relationer

  6. 📯 Öva tacksamhet

  7. 📯 HĂ„ll ditt sinne och hjĂ€rta öppet


SÄ vad betyder detta för oss mÀnniskor i vÄra liv och vardag? LÄt oss titta nÀrmare pÄ det:1 🌟 Lyssna till din inre röst: Din intuition Ă€r en kraftfull guide som alltid finns med dig. Ta dig tid att lyssna pĂ„ ditt inre, sĂ€rskilt nĂ€r du stĂ„r inför viktiga beslut eller utmaningar. NĂ€r du Ă€r tyst och stilla, kan du höra din sjĂ€ls viskningar. Lita pĂ„ den vĂ€gledning du fĂ„r och följ den med förtroende, för din inre röst Ă€r mycket klok och kĂ€nner till den rĂ€tta vĂ€gen för dig.


2 🌟 Kommunicera med tydlighet: Att vara tydlig och Ă€rlig i din kommunikation Ă€r avgörande för att bygga starka och hĂ€lsosamma relationer. NĂ€r du uttrycker dina tankar och kĂ€nslor vĂ€nligt och öppet, minskar risken för missförstĂ„nd och konflikter. Öva pĂ„ att prata frĂ„n hjĂ€rtat och lyssna aktivt pĂ„ andra. Genom att kommunicera klart och med empati, skapar du djupare och mer meningsfulla relationer.

3 🌟 Sök insikt i varje upplevelse: Varje hĂ€ndelse i ditt liv, oavsett om den Ă€r positiv eller negativ, bĂ€r pĂ„ en lĂ€rdom. Sök efter insikten i varje situation och anvĂ€nd den för att vĂ€xa och utvecklas. NĂ€r du möter utmaningar, frĂ„ga dig sjĂ€lv vad du kan lĂ€ra av dem? Denna attityd hjĂ€lper dig att se pĂ„ varje upplevelse, inte som en tragedi som hĂ€nder just dig för att det Ă€r nĂ„got galet med dig, utan som en möjlighet att bli en Ă€nnu bĂ€ttre och sannare mĂ€nniska - ditt bĂ€sta jag, alltsĂ„.

4 🌟 Var nĂ€rvarande i nuet: Fokusera pĂ„ det som sker hĂ€r och nu. NĂ€r du Ă€r nĂ€rvarande i ögonblicket, ser du saker mer klart och kan fatta bĂ€ttre beslut. Att vara nĂ€rvarande hjĂ€lper dig att uppskatta livet mer fullt ut och minskar stress och oro. Öva mindfulness och meditation för att stĂ€rka din förmĂ„ga att vara i nuet, och upplev hur detta ger dig en djupare kĂ€nsla av harmoni och tillfredsstĂ€llelse.


 

KĂ€nner du dig inspirerad att ta en paus eller att meditera en stund? Denna musik Ă€r en av mina favoriter. Narasimha Mantra Music by Dr. Pillai ❀Saknar du den underbara musiken jag delade förra mÄnaden - Birds of Paradise by Sweet People, klicka hÀr >

 

5 🌟 VĂ„rda dina relationer: Ge tid och uppmĂ€rksamhet Ă„t dina nĂ€ra och kĂ€ra. Starka relationer ger stöd, trygghet och glĂ€dje i livet. Var nĂ€rvarande för dem du Ă€lskar och visa din uppskattning genom ord och handlingar. Relationer behöver vĂ„rdas och underhĂ„llas för att blomstra. Genom att investera i dina relationer skapar du en trygg och kĂ€rleksfull omgivning för dig sjĂ€lv och andra.

6 🌟 Öva tacksamhet: Var tacksam för de smĂ„ gĂ„vorna i ditt liv. Tacksamhet öppnar hjĂ€rtat och ger positiv energi till ditt liv. Ta en stund varje dag att reflektera över vad du Ă€r tacksam för och lĂ„t denna kĂ€nsla av tacksamhet fylla hela dig med glĂ€dje och tillfredsstĂ€llelse. Tacksamhet hjĂ€lper dig att fokusera pĂ„ det positiva och drar mer goda saker till dig.

7 🌟 HĂ„ll ditt sinne och hjĂ€rta öppet: Var öppen för nya idĂ©er och perspektiv. Ett öppet sinne och hjĂ€rta leder till djupare förstĂ„else och klokhet - och fler positiva och glada upplevelser. VĂ€rlden Ă€r full av mĂ„ngfald och olika sĂ€tt att tĂ€nka och leva. (Bara för att andra mĂ€nniskor inte sitter pĂ„ samma tĂ„g som du, betyder det inte att de Ă€r pĂ„ vĂ€g Ă„t fel hĂ„ll.) Genom att vara öppen för andra mĂ€nniskors synsĂ€tt och erfarenheter berikar du ditt eget liv och blir mer klok, vidsynt och empatisk - och omtyckt (om detta Ă€r viktigt för dig).MĂ„ Ambriels energi inspirera dig att följa dina drömmar och visioner med förtroende och mod. Genom att integrera dessa rĂ„d i ditt dagliga liv kan du skapa en balanserad och harmonisk tillvaro, fylld med klarhet, kĂ€rlek och insikt. ❀ 


 


SAGOLIKA LEGENDER - NYTT INSLAG I MÅNADENS ÄNGEL:📯 3 Sagolika legender om ÄrkeĂ€ngel Ambriel 💖1. Elara och Klarhetens Bok

I en liten by för lÀnge sedan levde en ung kvinna vid namn Elara. Hon var kÀnd för sin stora visdom och sitt hjÀrta av guld. Men nÀr byn stod inför en svÄr kris visste hon inte hur hon skulle kunna hjÀlpa sina medmÀnniskor. Byn hade drabbats av en lÄngvarig torka som hotade bÄde grödor och djur. Elara var förtvivlad och undrade hur det skulle gÄ för hennes lilla by och alla mÀnniskor och djur som bodde dÀr?


En natt drömde Elara att ÄrkeĂ€ngel Ambriel kom till henne, sĂ„ vacker och strĂ„lande av ljus och kĂ€rlek. Ambriel gav henne en gyllene bok och sa: "I denna bok finns alla svar du söker. LĂ€s och förstĂ„." NĂ€r Elara vaknade fann hon, till sin förvĂ„ning, en bok pĂ„ sitt nattduksbord som hon aldrig hade sett förut. Var kom den ifrĂ„n? Kom den verkligen frĂ„n Ă€ngeln i drömmen?


Med ett hjĂ€rta som bankade av förvĂ€ntan och förundran började hon lĂ€sa och fann snart ett ovĂ€ntat rĂ„d om exakt hur och var man skulle grĂ€va en brunn, för dĂ€r skulle det finnas vatten tre meter under marken. Tack vare Ambriels nĂ€rvaro och vĂ€gledning kunde byborna grĂ€va sin brunn och fann, mycket riktigt, rikligt med vatten. Det var sĂ„ gott om vatten att de visste att det skulle rĂ€cka för evigt. Byn blomstrade igen och Elara blev kĂ€nd som en klok ledare med himmelska förmĂ„gor att rĂ€dda sitt folk. Allt tack vare en dröm som gav henne Klarhetens bok av ÄrkeĂ€ngel Ambriel.


Sensmoral/LÀrdom: BerÀttelsen om Elara och Klarhetens bok visar oss att visdom och lösningar ofta kommer nÀr vi Àr öppna för vÀgledning och insikt, Àven i vÄra drömmar. Ambriels nÀrvaro pÄminner oss om att vi alltid kan hitta svaren inom oss sjÀlva och att vi har kraften att övervinna svÄra utmaningar om vi lyssnar till vÄr inre visdom och följer vÄr intuition.


 

2. Den Magiska Amuletten 📿


I en stad bortom bergen levde en pojke vid namn Leo. Leo var mycket duktig pĂ„ matematik och sport men bara tanken pĂ„ att tala inför andra fick det att knyta sig i magen pĂ„ honom. Hans rĂ€dsla för att uttrycka sig gjorde att han ofta kĂ€nde sig missförstĂ„dd och ensam. Varje gĂ„ng han försökte prata inför klassen, lĂ„ste det sig och han fick inte fram ett ord. En dag fick Leo veta att hans klass hade blivit utsedd att spela skolterminens avslutande teaterpjĂ€s. Ångesten greppade honom - tĂ€nk om han fick en roll med mĂ„nga repliker? Snart fick Leo veta att det var han som skulle inleda hela teaterförestĂ€llningen och hĂ€lsa alla vĂ€lkomna. Hur skulle det gĂ„?!


Efter skolan gick Leo till sitt favorittrĂ€d pĂ„ Ă€ngen för att lugna ner sig. Han satte sig under den stora eken och blev sĂ„ trött av sina jobbiga tankar att han slumrade till. Plötsligt uppenbarade sig ÄrkeĂ€ngel Ambriel för honom. Han gnuggade sina ögon, var det en dröm eller verklighet? Ambriel strĂ„lade av ljus och vĂ€rme och hon höll en liten vacker och blank amulett i handen. "Den hĂ€r amuletten har en speciell kraft. NĂ€r du bĂ€r den, kommer du att vara modig som ett lejon och prata klart och tydligt" sa Ambriel med en röst som var lika lugnande som en solig sommardag.


NÀr Leo vaknade pÄ riktigt, fann han amuletten i sin lilla hand, lika strÄlande som i drömmen. Han undrade om det verkligen var möjligt att en sÄdan magisk gÄva kunde finnas i verkligheten? Med ett hjÀrta fyllt av förundran och förvÀntan satte han amuletten runt halsen.


NÀr dagen för teaterframtrÀdandet kom, kÀnde Leo ett ovanligt lugn inom sig. Med amuletten som lyste svagt under kostymen gick han ut pÄ scenen för att hÀlsa alla vÀlkomna. Orden flödade frÄn hans mun med en lÀtthet han aldrig tidigare kÀnt. Han pratade och pratade. Hans röst var stark och klar och han talade med sÄdan inlevelse att hela publiken satt som trollbundna. Han fick stÄende ovationer och insÄg dÀr och dÄ att hans röst hade kraften att förÀndra livet bÄde för honom och för andra.


Tack vare Ambriels magiska amulett övervann Leo sin rĂ€dsla och fann sin sanna röst. Han blev en inspiration för mĂ„nga andra som kĂ€mpade med samma osĂ€kerhet och hans berĂ€ttelse om amuletten och ÄrkeĂ€ngel Ambriel spreds lĂ„ngt och vida. FrĂ„n den dagen visste Leo att han alltid kunde lita pĂ„ sin inre styrka och att Ambriel alltid var med honom, vĂ€gledande och beskyddande.


Sensmoral/LĂ€rdom:

Leos berÀttelse om den magiska amuletten lÀr oss att mod och sjÀlvsÀkerhet kan komma frÄn ovÀntade kÀllor. Genom Ambriels gÄva finner Leo sin röst och övervinner sin rÀdsla för att tala inför andra. Denna historia pÄminner oss om att vi alla har en inre styrka som vÀntar pÄ att upptÀckas och att vi kan övervinna vÄra rÀdslor genom att tro pÄ oss sjÀlva.


 


3. Spegelns Hemlighet 🔼

LÄngt bort i en förtrollad skog lÄg en glÀnta som kallades "Spegelns GlÀnta". Det var sagt att i denna glÀnta fanns en gammal förtrollad spegel som kunde avslöja sanningar som inte kunde ses med blotta ögat. Alla mÀnniskor som bodde i byn nÀra glÀntan var rÀdda för spegeln; ingen vÄgade nÀrma sig den, för dess krafter var lika gÄtfulla som de var mÀktiga.


En dag hörde en ung kvinna vid namn Maya talas om Spegelns GlÀnta. Hon blev vÀldigt nyfiken pÄ vad som dolde sig bakom dess mystiska rykte och bestÀmde sig för att utforska det sjÀlv. Trots varningarna frÄn de Àldre i byn gav hon sig ut pÄ den farliga resan genom skogen.


NÀr Maya Àntligen nÄdde glÀntan stod den gamla spegeln dÀr, omgiven av en förtrollad aura. Med darrande steg nÀrmade hon sig och mötte sin egen spegelbild. Men till sin förvÄning började bilden röra sig och skifta, som om den hade ett eget liv.


Plötsligt hörde Maya en viskning i vinden, en mjuk och lugnande röst som talade till henne. "Frukta inte, för jag Ă€r Ambriel, ÄrkeĂ€ngeln av Klarhet och Visdom. I denna spegel avslöjas sanningar som ditt hjĂ€rta lĂ€ngtar efter att veta." Maya kĂ€nde sig bĂ„de rĂ€dd och fascinerad av den mystiska rösten och de hemligheter som spegeln tydligen bar pĂ„.


Lugnad av Ambriels vÀnliga och mjuka röst tog Maya mod till sig och tittade djupt in i spegelns reflektion. DÀr sÄg hon inte bara sin yttre gestalt utan ocksÄ sin inre sanning, de drömmar och önskningar som brann i hennes hjÀrta. Hon insÄg att hon bar pÄ en kraft inom sig som hon aldrig tidigare hade kÀnt till. Hon förstod nu att hennes öde inte lÄg i att stanna i den lilla byn och ta hand om sina gamla förÀldrar, utan att tiden snart var mogen för henne att följa sitt hjÀrta och sina drömmar om att resa till fjÀrran lÀnder.


NĂ€r Maya lĂ€mnade Spegelns GlĂ€nta bar hon med sig en nyfunnen visdom och en kĂ€nsla av tillfredsstĂ€llelse. Hon hade vĂ„gat möta sina egna djupaste sanningar och upptĂ€ckt styrkan i att omfamna sin inre kraft. FrĂ„n den dagen var hon fast besluten att leva sitt liv med mod och visdom, att alltid ta hĂ€nsyn till sin inre kraft och sanning, och alltid stöttad av ÄrkeĂ€ngel Ambriels vĂ€gledning och beskydd.


📯 Sensmoral/LĂ€rdom:

BerÀttelsen om Maya och Spegelns GlÀnta lÀr oss vikten av att vÄga möta vÄra innersta sanningar och följa vÄra drömmar. Med mod och klarhet kan vi upptÀcka vÄr inre styrka vilket leder oss till ett liv fyllt av mening och tillfredsstÀllelse. Ambriels vÀgledning pÄminner oss om att lyssna till vÄrt hjÀrta och lita pÄ vÄr inre kraft, Àven nÀr vÀgen verkar osÀker och fylld av utmaningar. Och Àven om det innebÀr att vi styr vÄrt liv Ät ett helt nytt och okÀnt hÄll.


 

FĂ„ hjĂ€lp och healing av 15 ÄrkeĂ€nglar:

30 dagars healing frĂ„n Änglarna och massor av kunskap om deras himmelska dimension, meditationer och annat unikt och vĂ€rdefullt. ❀

 

Marita Bladh

📯 Kom ihĂ„g att du Ă€r underbar!

 

Marita Bladh, MB Nova - Andlighet med Kvalitet 💖 Senior Tarot Consultant / Reiki Grand Master /Int. Certifierad Coach / CBT Therapist Contact: marita@mbnova.se / www.mbnova.com


Comments


bottom of page