top of page

SWE: 📯 Änglarnas Budskap April: Ärkeängel Ariel
Månadens Änglabudskap kommer från underbara Ariel. ❤️ Ariel betraktas som en ärkeängel som är förknippad med natur, miljö och jordens välgång. Som en beskyddare av naturen och dess skapelser är Ariel ofta associerad med djurlivet, skogarna och de heliga platserna.


Ärkeängel Ariel sägs också ha en nära koppling till helande och överflöd. Det sägs att denne ärkeängel kan bistå människor i deras strävan efter inre balans, hälsa och välstånd. Ariel anses vara en vägledare och en tröstare för dem som söker läkning, lite lugn och ro och harmoni i sina liv.


Ariels energi uppfattas av många som mild, kärleksfull och kraftfull, redo att stödja och vägleda dem som vänder sig till denne ärkeängel med tro och tillit.


I många andliga traditioner anses ärkeänglar ofta vara uttryck för en balanserad energi som inte nödvändigtvis är bunden till en strikt köntillhörighet. Ärkeänglar kan ha både feminina och maskulina egenskaper, och deras energi kan uppfattas som en harmonisk blandning av båda. Därmed sagt, associeras Ariel ofta med en mer feminin energi på grund av dess koppling till natur, fruktbarhet och helande.


Sammanfattningsvis anses ärkeängel Ariel vara en kärleksfull och helande närvaro, en beskyddare av naturen och dess skapelser och en källa till tröst och vägledning för dem som söker harmoni och överflöd i sina liv.

 


 
Få hjälp av Änglarna:

Kalla på din personliga Födelsedags-Ängel eller på Ariel för att få råd, beskydd, hjälp och inspiration! ❤️

 
Ärkeängel Ariel

❤️ En hälsning:


Hej älskade varelse! Kom ihåg att du är en del av en underbar värld, omgiven av skönhet och möjligheter. Jag vill inspirera dig att ta en stund för dig själv vare dag för att bara vara och njuta av livets enkla glädjeämnen. Varför inte gå ut en stund, kanske till parken eller skogen och känna doften av träden och vinden i ditt hår. Naturen har en fantastisk förmåga att lugna våra sinnen och påminna oss om skönheten i det enkla.


När du känner dig lite vilse eller osäker på vilken väg du ska ta, försök lyssna inåt och följa din inre kompass - ditt hjärta. Det vet precis vilken väg som är rätt för dig. Och kom ihåg, du är starkare än du tror och du har allt du behöver för att övervinna de utmaningar som dyker upp på din väg.


Sök balans och harmoni i varje beslut och och låt kärleken vägleda dig i allt du gör, kärleken är ditt sanna jag. Du är starkare och mer kraftfull än du någonsin kunnat föreställa dig och du har allt du behöver för att förverkliga dina drömmar. Våga vara sann mot dig själv och låt din autentiska själ stråla. Tro på överflöd och ha tillit till att universum kommer att förse dig med allt du behöver. Jag är här för att stödja dig, älskade vän. Med kärlek och välsignelser, Ariel ❤️


 

✨Sju underbara råd från Ariel:


  1. 📯 Fira naturen

  2. 📯 Följ ditt hjärta

  3. 📯 Sök balans

  4. 📯 Tro på din kraft

  5. 📯 Öppna ditt hjärta

  6. 📯 Våga vara äkta

  7. 📯 Tro på överflöd


Så vad betyder detta för oss människor i våra liv och vardag? Låt oss titta närmare på det:


1. 📯 Fira naturen: När vi tar oss tid att verkligen uppskatta naturens skönhet och mångfald, så öppnar vi våra hjärtan för en djup känsla av samhörighet med allt som lever och andas runt oss. Det är som att dansa i takt med trädens susande och fåglarnas sång, och känna sig omfamnad av den stora famnen av grönska. Genom att vårda och respektera naturen, hedrar vi inte bara vår jord, utan också vår egen själ.


2. 📯 Följ ditt hjärta: Ibland kan det kännas som om våra hjärtan viskar till oss i hemlighet, och det är viktigt att vi tar oss tid att lyssna. När vi följer våra hjärtans önskningar och drömmar, går vi på en resa som är unik för oss själva. Det är som att följa stjärnorna på himlen och upptäcka de dolda skatterna längs vägen. Tillåt dig själv att bli förförd av möjligheterna som ditt hjärta har att erbjuda.


3. 📯Sök balans: Livet är, som du kanske har märkt, som en ständig balansakt och ibland kan det kännas som att vi jonglerar med olika delar av oss själva. Genom att sträva efter balans i alla aspekter av våra liv – från det fysiska till det andliga – skapar vi en värld där harmoni och frid råder.


4. 📯 Tro på din kraft: Inne i varje enskild individ bor en gnista av gudomlig kraft som bara väntar på att tändas. När vi tror på oss själva och våra förmågor öppnar vi dörren till en värld av obegränsade möjligheter. Det handlar om att ha tillit till att vi är starka nog att övervinna alla utmaningar som livet kastar vår väg och att vi är kapabla att förverkliga våra mest djärva drömmar. Visst är det fantastiskt!


5. 📯 Öppna ditt hjärta: Kärlek är nyckeln som öppnar dörrar och smälter hjärtan. Genom att öppna våra hjärtan för medkänsla, förståelse och förlåtelse bygger vi broar som förenar oss med andra människor. Det är som att omfamna världen med öppna armar och låta kärleken flöda fritt in och ut ur våra liv. Ingen är egentligen ensam, fast det ibland kan kännas så.

 

Känner du dig inspirerad av Ariel att ta en paus eller att meditera en stund, denna musik är underbar, lyssna och njut!   Birds of Paradise - Sweet People ❤️ 

6. 📯 Våga vara autentisk: Att vara sann mot sig själv är som att dansa i regnet utan att bry sig om vad andra tänker. När vi vågar vara äkta, utan rädsla för att bli avvisade eller utstötta, lever vi i enlighet med våra egna värderingar och sanningar. Det är som att släppa alla masker och låta vårt sanna jag lysa med full kraft. Det är mycket befriande!


7. 📯 Tro på överflöd: Många människor svälter och är fattiga, till och med här i rika Sverige. Men faktum är att Universum är som en outsinlig källa av överflöd som ständigt finns runt oss. Genom att ha tillit till att vi är värdiga att ta emot överflöd, öppnar vi dörrarna till en värld av oändliga möjligheter. Det handlar om att vara tacksam för de välsignelser som redan finns i våra liv och att vara öppen för att ta emot ännu mer av allt det goda. Ingen får mindre för att vi får mer. När vi får mer kan vi även ge mer till andra som ännu inte är i den position vi är av kunskap och styrka.


Dessa råd är som små påminnelser om kärlekens kraft och den underbara resa som vi alla är på tillsammans. Låt dem vägleda dig på din egen personliga upptäcktsfärd mot ett mer harmoniskt, balanserat och meningsfullt liv, fyllt med kärlek, gåvor och välsignelser. ❤️ 


 
Få hjälp av Änglarna:

30 dagars healing från Änglarna och massor av kunskap om deras himmelska dimension. ❤️

 

Marita Bladh

📯 Kom ihåg att du är underbar!
 

Marita Bladh, MB Nova - Andlighet med Kvalitet 💖 Senior Tarot Consultant / Reiki Grand Master /Int. Certifierad Coach / CBT Therapist Contact: marita@mbnova.se / www.mbnova.com


Comments


bottom of page