top of page

Månadens Tarotskop - så blir September 2023 enligt mina Tarotkort

Kom ihåg: Tills vidare är Veckans Tarotskop, Månadens Tarotskop.


MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


1. MB Nova Tipsar:

Nästa Kostnadsfria Distanshealing är vecka 36 ( 6 september) välkommen att anmäla dig redan nu här >>


2. MB Nova Tipsar:

BARA IDAG 2 SEPTEMBER: Missade du möjligheten att boka den superpopulära analysen; 6 Aspekter av Dig med 50% rabatt? Sista chansen idag. Detta är en gedigen analys om dig som person, dina möjligheter, fallgropar, livsuppgift och liv. Läs mer >

 

Hej kära du!

Sommaren lider mot sitt slut, jag hoppas att du har möjlighet att njuta ordentligt av dessa härliga sensommardagar! Här kommer Månadens Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att göra livet lite, lite, bättre!

TAROTSKOP


Generellt sett kan september bli en riktig kanonmånad med både goda nyheter, erbjudanden och materiella fördelar i form av kanske pengar, högre lön, nytt arbete eller gåvor och presenter - eller något annat som har stort värde för just dig.

1. Början - September:

September inleds med en känsla av balans. Balans i detta fall betyder utjämning. Ex 1: Behöver du något, finns stor chans att du verkligen får det. Ex 2: Har du något att erbjuda (tid, erfarenhet, kunskap, pengar) kommer troligen flera möjligheter att uppenbara sig som ger dig möjligheten att få känna tillfredsställelsen av att kunna ge. Många kan ha svårt att ta emot hjälp. Bra tillfälle denna månad att träna på det, kära du! :-)

2. Mitten - September:

I mitten av månaden är det en härlig tid att göra saker för och med familjen. (Även nära vänner räknas här som familj.) Det kan vara festligheter, ny bostad, ny familjemedlem eller kanske en gemensam resa. Kanske blir du inbjuden eller är det kanske du som ska hålla i trådarna? Händer inget roligt, få det att hända. :-)


3. Slutet - September:

Slutet av månaden är en fantastiskt bra tid att blicka inåt, samla kraft inför vintern och att planera för hur du vill att de sista månaderna av detta år ska bli. Bra tid också att satsa på din mediala utveckling, på meditation och ny kunskap om änglar och andlighet.Lyckofärg i september är guld. Lyckotal: 11.

 

TIPS: Detta är en bra månad att säga ifrån när det förekommer skvaller, felaktigheter i konversationer, mobbing och andra orättvisor. Och, använd din fina moraliska kompass och visa människor att det alltid är bättre att fria än att fälla.


RÅD: Finns det något du ångrar att du inte gjort ännu i livet? September är en fantastisk månad att genomföra det eller att planera för det!! Måla, skriva, resa och uppleva - allt känns möjligt nu.


HINDER: Bryr du dig för mycket om vad andra tycker och tänker? Ibland är vi så vana vid att ta hänsyn till andras åsikter att vi inte ens ifrågasätter att vi gör det. September är en väldigt bra månad att träna på att fokusera mindre på vad andra tycker och mer på vad du tycker. När du blir tydlig inom dig - med vad du tänker om saker och ting och vilka värderingar just du har - får du en tydligare självbild. En sund självbild är en viktig nyckel till ett harmoniskt liv. Det leder till större integritet, bättre beslut och goda relationer med andra - och oss själva.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är 7 i Stavar från Lilla Arkanan. Affirmationen lyder:


- Jag står upp för det som är rätt och riktigt för mig! // Speciellt bra affirmation för den som känner igen sig i det jag skrivit under Tips/Råd/Hinder ovan.NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: September är en fantastisk månad för mys, kärleksresor och romantiska dejter. Goda energier är i omlopp för kärlek så låt udda vara jämt (om relationen haltat lite) och njut av varandra denna månad. Detta är en månad då ni har möjlighet att verkligen bli ett sammansvetsat team. // Vill du inte, går det inte kanske det är dags att gå isär?


Singlar: Denna månad ser ser det förmånligt ut att träffa någon på en kortare eller längre resa. Kom ihåg, en bussresa till jobbet är också en resa. Lycka till! :-)

 

Det var allt för denna gång! Kram, Marita på MB Nova

 

-` Få Tarotskopet gratis nästa månad också! ´- Tarotskopet skickas till din email, hittar du det inte den första nästa månad titta i din skräpmapp.

 

MB Nova Tipsar: Boosta din Ekonomi


En annorlunda och intressant Healing-Bootcamp för dig som behöver ett nytt sätt att se på pengar och ekonomi. Läs mer >


Innehåll: Ekonomiska sanningar. Nytt sätt att se på skulder. Så sparar man till det man vill ha. Attraktionslagen - gör Universum till din nya bästis. Du blir vad du tänker. Healing. EFT - knacka dig rik. Ekonomiska tips och råd. Mirakelbönen som hjälper dig att förlåta alla dina gamla ekonomiska "synder" - och mycket mer!


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Boka här >

[MB Nova Tarot Academy] - Utveckla dina kunskaper och din intuition. Välkommen till MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Kursen är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional. Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Enkel, pedagogisk, interaktiv och rolig! Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se

Comments


bottom of page