top of page

Månadens Tarotskop - så blir Mars 2023 enligt mina Tarotkort

Till dig som är van att läsa mina Tarotskop varje vecka: Tills vidare blir Veckans Tarotskop, Månadens Tarotskop.


MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


MB Nova Tipsar:

Kostnadsfri Distanshealing vecka 10 ( 8 mars) välkommen att anmäla dig redan nu här >>


MB Nova Tipsar:

Tävling! Vinn ett värdefullt budskap från Maritas Osho Zen Tarotlek. Anmälan >> Budskap för februari vanns av Lena Zetterholm. Grattis till dig!!


 

Hej kära du!

Jag hoppas att du mår bra och att du har haft en riktigt bra februari månad. Här kommer alltså inte veckans, utan tills vidare, Månadens Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att göra livet lite, lite, bättre!

TAROTSKOPI mars är det extra viktigt att vårda och sköta om det vi har (saker, resurser, kunskaper, relationer) och att uppskatta det vi har. Inte upprört räkna det vi inte har. Du vet vad man säger: när vi fokuserar på det vi inte har så försvinner det ännu längre bort. Det är så Attraktionslagen fungerar. Fokusera här och nu på det du har, vårda det och överflödet kan finna sin väg till dig.

1. Början - Mars:

I inledningen av månaden kan det vara viktigt att fundera på om man bär på gammalt groll till någon? Det kan vara medvetet, omedvetet och av gammal vana. Gräv ner stridsyxan nu, i så fall. Nya vänner väntar på att komma in i ditt liv, ge dem en chans till det genom att släppa taget om negativa känslor till andra människor.

2. Mitten - Mars:

I mitten av månaden är det lyckosamt att sköta digitala konversationer. Det kan vara allt från att hitta en ny kärlek via en dating-app till att göra ansökningar eller skicka in dokument om pågående tvister och ärenden. Var på alerten! Många spännande möten eller resultat kan komma nu om du är fokuserad och vaken.


3. Slutet - Mars:

För den som otåligt väntar på våren kan mars kännas lång. Det kan leda till att man blir extra skör eller uttröttad. Hushålla med din energi så att den räcker hela månaden. Gör roliga och meningsfulla saker för att fylla på din energi; dansa, måla, träna, meditera, promenera och/eller tillbringa tid med människor som ger energi. Våren kommer snart, det gör den alltid!


Lyckofärg i februari är ljusblå. Lyckotal: 13 och 4.

 

TIPS: Använd allt du kan för att skapa ett ännu bättre liv, om du vill. Återuppta också kontakten med kunskaper, talanger och intressen du hade förr. Bara för att du inte använt dem på några år betyder det inte att de inte finns där inom dig. Spela på alla dina strängar så ljuder din livsmelodi än klarare och vackrare.

RÅD: Är du ledsen över något? Behöver du gråta ut? Gör det. Det är ok att vara ledsen. Det betyder inte att vi är några "offer". Det betyder att vi är insiktsfulla människor som förstår vad vi behöver göra för att må bra. Vissa människor har lätt för att gråta medan andra får kämpa lite mer med det. Kommer inte tårarna av sig självt är det ett gammalt beprövat knep att titta på en sorgsen film. En film räcker dock, vi vill inte fastna i det ledsamma.


HINDER: Kärleken ser ut att vilja flytta in i ditt liv. Kommer den in? Eller har du stängt och låst dörren? Om du längtar efter kärlek, fundera ett varv på om dörren är öppen eller stängd? Kärlek kan, i det här fallet, betyda allt från en ny romans, en vän eller ett husdjur.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Solen från Stora Arkanan och lyder:


- Jag är solen som lyser upp världen!


Bra affirmation för den som ännu inte förstått att ett kärleksfullt ord eller en handling från dig kan lysa upp världen för en annan människa - och därmed också för dig!


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Har ni länge tänkt att ni ska flytta? Flytta ihop eller flytta till större eller mindre boende? En flytt kan föra er närmare varandra nu. Om det inte är läge att flytta, fundera på om ni kan flytta om lite möbler i hemmet för att få fart på kärleken.


Singlar: Under mars ser det förmånligt ut att träffa någon på ett event som sker utomhus. Det kan vara en skidresa eller föreläsning eller kurs av något slag. Lycka till! :-)
 

Det var allt för denna gång! Kram, Marita på MB Nova
MB Nova Tipsar: Uppgradera ditt liv och din vibration!


Har du också ärvt problem efter dina föräldrar eller förfäder?? Problem du kanske inte ens känner till som ställer till det för dig så att saker går på tok hur mycket du än kämpar? Få hjälp att radera familjekarma och lära dig mer om både personlig och andlig utveckling. 30 dagars distanshealing, 30 livsläror och massor av bonusar, bland annat: Öppna ditt 3e öga!! Din tid är nu. Läs mer >
[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Boka här >

[MB Nova Tarot Academy] - Utveckla dina kunskaper och din intuition. Välkommen till MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Kursen är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional. Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Enkel, pedagogisk, interaktiv och rolig! Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se

Kommentare


bottom of page