top of page

Månadens Tarotskop - så blir Maj 2023 enligt mina Tarotkort

Till dig som är van att läsa mina Tarotskop varje vecka: Tills vidare är Veckans Tarotskop, Månadens Tarotskop.


MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


MB Nova Tipsar:

Kostnadsfri Distanshealing vecka 18 ( 3 maj) välkommen att anmäla dig redan nu här >>


MB Nova Tipsar:

Tävling! Vinn ett värdefullt budskap från Maritas Osho Zen Tarotlek. Anmälan >> Budskap för april vanns av Linda Sihrén. Grattis till dig!!


 

Hej kära du!

Jag hoppas att du mår bra och att du har haft en riktigt bra aprilmånad. Här kommer Månadens Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att göra livet lite, lite, bättre!

TAROTSKOPI maj är det viktigt att ta hand om barn, säger korten. Det kan vara allt från egna barn, barnbarn, barn på arbetsplatsen (om man jobbar inom vården på skola och förskola, mm.) - OCH vårt inre barn. Vårt inre barn är ofta nyckeln till att lösa problem i vuxen ålder. Det kan man göra genom att lära sig mer genom självhjälpsböcker eller terapi, till exempel.

1. Början - Maj:

I början av månaden finns det vissa risker att missförstånd kan uppstå. De verkar främst bero på otydlig kommunikation så var säker på att du är väldigt tydlig när du pratar och säkerställ att mottagaren har förstått exakt vad du menar.

2. Mitten - Maj:

I mitten av månaden är det lyckosamt att utveckla sina hobbies, eller hitta nya saker man har talang för. Det finns goda chanser att de kan leda till både ekonomiska fördelar och till mycket stor inre tillfredsställelse.


3. Slutet - Maj:

I slutet av månaden är det förmånligt att storstäda. Både i det yttre - i hemmet, balkongen och trädgården - och i det inre. Packa upp alla ryggsäckar och bagage och bara släng det över bord. Du behöver dem inte längre, nu är det dags att gå vidare lätt och fri!!


Lyckofärg i maj är ljusblått. Lyckotal: 18 och 9.

 

TIPS: Denna månad finns det möjlighet för lite bättre ekonomi. Fundera på vad just du kan göra för att dra fördel av dessa goa energier? Det är dags att unna sig något litet eller stort, för det är du värd. Behöver du inget, ge till andra.

RÅD: Det är dags att sluta kritisera eller döma andra. Kom ihåg, det vi ger ut får vi tillbaka. Steg ett är att bli medveten om det.


HINDER: Kärleken längtar efter att få uttrycka sig i ditt liv. Öppna ditt hjärta ännu mer - le mot världen och världen ler tillbaka.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Fyra i Bägare från Lilla Arkanan och det kortet står ofta för att vi inte är mottagliga för kärlek - vilket ju passar bra in på "Hinder* ovan. Affirmationen lyder:


- Jag älskar och jag är älskad.


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Det är bra att prioritera sig själv emellanåt. Men aldrig på bekostnad av sin partner. Relationer är sällan millimeterrättvisa, låt udda vara jämnt ibland och höj dig över små petitesser.


Singlar: Under maj ser det förmånligt ut att träffa någon på golfbanan eller på annan plats ute där man deltar i ett sportevenemang. Lycka till! :-) 

Det var allt för denna gång! Kram, Marita på MB Nova
MB Nova Tipsar: Boosta din Ekonomi


En annorlunda och intressant Healing-Bootcamp för dig som behöver ett nytt sätt att se på pengar och ekonomi. Läs mer > https://mbnova.wixsite.com/hemsida/healingbootcampekonomi


Innehåll: Ekonomiska sanningar. Nytt sätt att se på skulder. Så sparar man till det man vill ha. Attraktionslagen - gör Universum till din nya bästis. Du blir vad du tänker. Healing. EFT - knacka dig rik. Ekonomiska tips och råd. Mirakelbönen som hjälper dig att förlåta alla dina gamla ekonomiska "synder" - och mycket mer!


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Boka här >

[MB Nova Tarot Academy] - Utveckla dina kunskaper och din intuition. Välkommen till MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Kursen är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional. Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Enkel, pedagogisk, interaktiv och rolig! Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se

Comments


bottom of page