top of page

Månadens Tarotskop - så blir Juni 2023 enligt mina Tarotkort

Till dig som är van att läsa mina Tarotskop varje vecka: Tills vidare är Veckans Tarotskop, Månadens Tarotskop.


MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


MB Nova Tipsar:

Kostnadsfri Distanshealing vecka 24 ( 14 juni) välkommen att anmäla dig redan nu här >>


MB Nova Tipsar:

Tävling! Vinn ett värdefullt budskap från Maritas Osho Zen Tarotlek. Anmälan >> Budskap för maj vanns av Harriet Grund. Grattis till dig!!


 

Hej kära du!

Jag hoppas att du mår bra och att du har haft en riktigt bra maj månad. Här kommer Månadens Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att göra livet lite, lite, bättre!

TAROTSKOPI härliga juni är det en underbar tid att låta kärleken ta plats och blomma ut. Nu finns det potential för kärlek i ALLA former. Vilken slags kärlek vill du ha? En ny kärlekspartner? Ett nytt husdjur? En ny bästa vän? En ny hobby? En ny och spännande karriär? En ny drömbostad? Rannsaka ditt hjärta och satsa på det som du verkligen vill ha, något du verkligen skulle älska. Nu är tiden inne att låta drömmar slå in, både stora och små!

1. Början - Juni:

Början av månaden känns mycket stark. Dra nytta av dessa härliga energier och sjösätt dina drömmar. Nu är även en bra tid för den som vill skapa nya tränings- eller hälsorutiner.

2. Mitten - Juni:

I mitten av månaden är det extra lyckosamt för den som drömmer om romantik och kärlek. Bra tid att träffa en ny partner och/eller att stärka nuvarande relation genom giftermål, bli sambo eller att planera för ett nytt barn.


3. Slutet - Juni:

Slutet av månaden är perfekt för den som längtar efter nystart och äventyr. Bra tid att flytta eller byta jobb eller att resa till nya platser (både i Sverige och utomlands).Lyckofärg i juni är limegrönt. Lyckotal: 4.

 

TIPS: Förutom att finna kärleken är det fördelaktigt denna månad att hitta en ny affärspartner, laga trasiga relationer och att återförenas med människor du tappat kontakten med.


RÅD: När du mår bra mår andra bra i ditt sällskap. Bra månad att prioritera dig själv och ditt mående. Kanske lättare sagt än gjort när många sociala evenemang som student och midsommar upptar mångas tid. Men försök!HINDER: Rättvisan är blind, sägs det. Det betyder att alla är lika inför lagen. Men, ibland kanske det inte känns så? Kanske känns det snarare som att du får skulden för saker och ting lite för ofta? Om det händer dig så kom ihåg att ett rent samvete är bästa huvudkudden. Vet du med dig att något inte är ditt fel, säg ifrån men bråka inte om det i onödan. Försök att skaka av dig det så snart du kan. Det vinner du allra mest på och du minskar risken för att du ska fortsätta att må dåligt över det som händer.


AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Drottning i Stavar från Lilla Arkanan. Denna drottning är stolt, klok, driftig och stark. Affirmationen för juni lyder:


- Jag får magiska saker att hända.NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Förutom allt jag redan skrivit om kärlek och relationer är juni månad en bra tid att ta hjälp om er relation haltar lite. Prata med en klok vän, ett kunnigt medium eller en relationsterapeut.


Singlar: Denna månad ser ser det förmånligt ut att träffa någon vid vatten. Kanske vid havet, vid sjön eller vid en fontän? Lycka till! :-) 

Det var allt för denna gång! Kram, Marita på MB Nova
MB Nova Tipsar: Boosta din Ekonomi


En annorlunda och intressant Healing-Bootcamp för dig som behöver ett nytt sätt att se på pengar och ekonomi. Läs mer > https://mbnova.wixsite.com/hemsida/healingbootcampekonomi


Innehåll: Ekonomiska sanningar. Nytt sätt att se på skulder. Så sparar man till det man vill ha. Attraktionslagen - gör Universum till din nya bästis. Du blir vad du tänker. Healing. EFT - knacka dig rik. Ekonomiska tips och råd. Mirakelbönen som hjälper dig att förlåta alla dina gamla ekonomiska "synder" - och mycket mer!


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Boka här >

[MB Nova Tarot Academy] - Utveckla dina kunskaper och din intuition. Välkommen till MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Kursen är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional. Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Enkel, pedagogisk, interaktiv och rolig! Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se

Comentarios


bottom of page