top of page

Månadens Tarotskop - så blir Juli 2023 enligt mina Tarotkort

Kom ihåg: Tills vidare är Veckans Tarotskop, Månadens Tarotskop.


MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


MB Nova Tipsar:

Kostnadsfri Distanshealing vecka 28 ( 12 juli) välkommen att anmäla dig redan nu här >>


MB Nova Tipsar:

Tävling! Vinn ett värdefullt budskap från Maritas Osho Zen Tarotlek. Anmälan >> Budskap för maj vanns av Malin Lööf. Grattis till dig!!


 

Hej kära du!

Jag hoppas att du mår bra och att du har haft en riktigt underbar inledning på sommaren. Här kommer Månadens Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att göra livet lite, lite, bättre!

TAROTSKOPUnder sommaren vill man njuta av allt det goda som erbjuds men, för vissa, kan det kännas som att man står utanför. Kanske har barnen flyttat hemifrån (eller vill hellre spendera tiden med sina vänner) eller kanske har de flyttat till en annan stad? Med detta vill jag säga att det ligger lite i luften att det finns risk för en del att känna sig lite ensamma och/eller att vi inte kan göra allt vi skulle vilja göra - eller träffa dem vi älskar - på grund av avstånd, ekonomi eller kanske hälsa?

1. Början - Juli:

Början av juli känns mycket stabil och detta är en bra tid att göra upp planer för vad man vill att juli och augusti ska innehålla, både vad gäller aktiviteter och vad budgeten tillåter. Detta är även en bra tid att göra kortare resor, både inom Sverige och utomlands.

2. Mitten - Juli:

I mitten av månaden är det extra lyckosamt att göra allt som har med hav och sjöar att göra. Det innebär att det är en bra tid att bada, fiska, köpa/åka båt eller kanske ordna en picknick. När något är extra lyckosamt innebär det att vi kan få extra bra upplevelser, kanske träffa en ny kärlek eller någon annan bonus.


3. Slutet - Juli:

Slutet av månaden är perfekt för den som vill komma igång med en hobby, nytt företag eller något som genererar extra inkomst, kanske även köpa och sälja hus och lägenheter. Det är dock inte en bra tid att köpa något som ser ut att kräva mycket renovering eller annat fixande, det kan sluta med att det hela blir på tok för dyrt eller arbetsamt.Lyckofärg i juli är solgult. Lyckotal: 6.

 

TIPS: Detta är även en bra tid att utveckla magiska nya kunskaper du behöver eller önskar dig. Det kan vara vad som helst som skulle berika ditt liv. Om det så är inom det andliga, lära känna dig själv eller att hantera en kamera eller en målarpensel.


RÅD: Att förlåta människor som gjort dig illa kan vara svårt men väl värt mödan. Ju fler du förlåter desto friare kommer du att känna dig.


HINDER: På tal om förlåtelse. Vad behöver du släppa taget om? Vilka händelser har fortfarande alltför stor negativ påverkan (efter en månad, ett år eller tio år) på ditt liv?

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Vagnen från Stora Arkanan. Affirmationen för juli lyder:


- JAG styr mitt liv med kärlek och beslutsamhet!!NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Juli är en perfekt månad att göra alla relationer lite mer kärleksfulla, äventyrliga och roliga. Tänk att vakna varje morgon och tänka: - Vad för underbart kan jag göra för min älskling idag? Och, tänk om både tänkte likadant? Den relationen slår det nog gnistor om! :-)


Singlar: Denna månad ser ser det förmånligt ut att träffa någon det är värt att hålla fast vid för en lång tid framöver!! Kanske träffas ni på en restaurang/café eller en utomhusteater - eller kanske på apoteket? Ja, mycket roligt och romantiskt kan verkligen hända under juli månad. Lycka till! :-)


 

Det var allt för denna gång! Kram, Marita på MB Nova
MB Nova Tipsar: Boosta din Ekonomi


En annorlunda och intressant Healing-Bootcamp för dig som behöver ett nytt sätt att se på pengar och ekonomi. Läs mer >


Innehåll: Ekonomiska sanningar. Nytt sätt att se på skulder. Så sparar man till det man vill ha. Attraktionslagen - gör Universum till din nya bästis. Du blir vad du tänker. Healing. EFT - knacka dig rik. Ekonomiska tips och råd. Mirakelbönen som hjälper dig att förlåta alla dina gamla ekonomiska "synder" - och mycket mer!


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Boka här >

[MB Nova Tarot Academy] - Utveckla dina kunskaper och din intuition. Välkommen till MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Kursen är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional. Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Enkel, pedagogisk, interaktiv och rolig! Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se

Comments


bottom of page