top of page

Månadens Tarotskop - så blir Februari 2023 enligt mina Tarotkort

Dags att mjukstarta efter jul, nyår och långa, långa januari! Tills vidare blir Veckans Tarotskop, Månadens Tarotskop.


MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


MB Nova Tipsar:

Kostnadsfri Distanshealing vecka 6 ( 8 februari) välkommen att anmäla dig redan nu här >>


MB Nova Tipsar:

Tävling! Vinn ett värdefullt budskap från Maritas Osho Zen Tarotlek. Anmälan >>


 

Hej kära du!

Just du och jag har kanske inte hörts på ett tag, jag hoppas att du mår bra och att du har haft det riktigt toppen sedan sist! Här kommer inte veckans, utan tills vidare, Månadens Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att göra livet lite, lite, bättre!

VECKANS TAROTSKOPI februari är det dags att ta hand om det som blev liggande i januari. Januari var, för många människor, en enda lång väntan på lönen... :-) Det har gjort att vissa saker kanske har blivit lite bortglömda? Dags att börja leva igen och skapa balans på alla plan.

1. Början - Februari:

Inledningen på månaden kan präglas av en önskan att hitta felen utanför sig själv. Kanske är det plötsligt fel på chefen, kärlekspartnern, regeringen och vädret? :-) Visst kanske det är lite fel på dem, letar man kan man hitta fel på det mesta - så leta inte. Fokusera på dig och på att göra det du ev. ligger efter med - skapa en plan för att bli ditt bästa jag under 2023 (även om det ibland känns som om du passerat bäst-före-datum... :-) )

2. Mitten - Februari:

I mitten av månaden finns en risk att många av oss känner oss lite känslomässigt sköra. Kanske har det att göra med att det bl.a. är Alla Hjärtans Dag? (Se råd om den dagen längre ner.) Det kan också ha att göra med att vi har varit starka så himla länge och ibland orkar vi inte riktigt hålla ihop. Det är ok och som jag brukar säga, det är bara tillfälligt, det går över. Känn dig ledsen en stund och gör sedan något praktiskt eller kreativt - fastna inte i det ledsamma.


3. Slutet - Februari:

Detta är den perfekta tiden att söka sig till nya sociala nätverk. Vad vill du lära dig mer om? Vilken sorts människor skulle du vilja träffa och trivas med? Se dig omkring, många längtar efter ditt sällskap och dina kunskaper också - du har så mycket att erbjuda världen!


Lyckofärg i februari är turkos. Lyckotal: 2.

 

EXTRA: Alla Hjärtans Dag:

Saknaden efter en livskamrat eller en livskamrat som lämnat oss kan göra sig påmind. Om så är fallet för dig, fira dina vänner. Varför inte skicka ett kort eller blommor till en vän som betyder mycket för dig? (De kommer att bli jätteglada, jag lovar!! :-) ) Det går naturligtvis bra att helt strunta i dagen. Men, om det ändå är något som skaver denna dag kan det vara just saknaden som jag beskriver ovan. Om du är i en lycklig relation, spara inte på krutet. Låt din kärlek flöda över! När din kärlek flödar över fylls även världen av dess värme.

TIPS: Januari var som sagt tuff ekonomiskt för många och många känner inte ekonomisk trygghet ännu. Det kanske ser mörkt ut men tänk på att ekonomin alltid går upp och ner. Det blir bättre, även om vi får vänta lite till. Bra månad att börja förbereda sig för att argumentera för högre lön på utvecklingssamtal, se över sitt CV och söka nytt jobb samt att hitta saker att sälja. Second hand är större än någonsin! :-)

RÅD: Ibland är det bra att fråga sig om man vill ha fred eller om man vill ha rätt? Man ska inte backa och välja fred varje gång, men vissa strider är inte värda att utkämpa. Välj dina strider i februari.


HINDER: Februari är en fantastisk månad att börja om på nytt! Vad är du rädd för? Vad väntar du på? Våga steget. När vi gör nya saker eller lär oss något nytt, känner vi att vi lever. Lev kära du - existera inte bara.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Drottningen av Svärd från Lilla Arkanan och lyder:


- Jag är klok och fylld av idéer. När jag pratar lyssnar andra!


Bra affirmation för den som inte känner sig hörd, kvicktänkt eller har förmågan att uttrycka sig.


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det är inte bara under Alla Hjärtans Dag det är bra att låta kärleken flöda. Det ser ut att bli en väldigt hjärtlig månad, hela februari! Passa på att stärka er relation på olika sätt och/eller kanske rent av fria, planera för barn eller flytta ihop?


Singlar: Under februari ser det förmånligt ut att träffa någon på en lektion av något slag. Antingen på en kurs eller att du uppsöker någon för att få råd eller kunskap om ett problem du håller på att lösa. Alltså, allt från mannen på macken till dansläraren. (Även kvinnliga sådana så klart.) Lycka till! :-)
 

Det var allt för denna gång! Kram, Marita på MB Nova
MB Nova Tipsar: Uppgradera ditt liv och din vibration!


Har du också ärvt problem efter dina föräldrar eller förfäder?? Problem du kanske inte ens känner till som ställer till det för dig så att saker går på tok hur mycket du än kämpar? Få hjälp att radera familjekarma och lära dig mer om både personlig och andlig utveckling. 30 dagars distanshealing, 30 livsläror och massor av bonusar, bland annat: Öppna ditt 3e öga!! Din tid är nu. Läs mer >
[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Boka här >

[MB Nova Tarot Academy] - Utveckla dina kunskaper och din intuition. Välkommen till MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Kursen är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional. Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Enkel, pedagogisk, interaktiv och rolig! Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Comentários


bottom of page