top of page

Månadens Tarotskop - så blir Augusti 2023 enligt mina Tarotkort

Kom ihåg: Tills vidare är Veckans Tarotskop, Månadens Tarotskop.


MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


1. MB Nova Tipsar:

Nästa Kostnadsfria Distanshealing är vecka 32 ( 9 augusti) välkommen att anmäla dig redan nu här >>


2. MB Nova Tipsar:

Hela augusti 50%: Lär känna dig själv - 6 Aspekter av Dig. Mycket uppskattad och späckad analys om dig som person, dina möjligheter, fallgropar, livsuppgift och liv. Läs mer >

 

Hej kära du!

Juli har bjudit stora delar av Sverige på en hel del regn och rusk men jag hoppas att du har haft en fin månad ändå. Här kommer Månadens Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att göra livet lite, lite, bättre!

TAROTSKOP


Generellt sett kan augusti bjuda på många härliga stunder med familj och vänner. Stor potential finns för kalas, nystart (med både nya och gamla vänner) och andra festligheter. Håll ett öppet sinne och gör dig tillgänglig för en månad då ditt sociala liv kan få sig en ordentlig skjuts! :-)

1. Början - Augusti:

Början av augusti känns mycket stabil och detta är en bra tid att avsluta en del av sommarens projekt. Fall inte för frestelsen att skjuta upp dem till nästa sommar. :-) Vi mår ju så bra när vi blir klara med saker och ting. Och, varför inte ta ett varv runt hemmet och se om det finns fler saker som behöver din uppmärksamhet? Passa på när lusten och energin redan cirkulerar i ditt inre och i det yttre så går allt både lätt och snabbt.

2. Mitten - Augusti:

I mitten av månaden kan en händelse få dig att känna dig lite ur fas. Om detta händer dig, kom ihåg att det verkligen bara är en kort fas och att du snabbt är på banan igen - om du inte grottar ner dig i det som händer och förstorar upp saker och ting. Saker som möjligen kan hända: Du får inte jobbet du sökte, dina favoritgrannar flyttar eller hantverkskostnaden för ett jobb (i ditt hem eller på ditt företag) drar ut på tiden och blir dyrare än väntat. Inget jätteallvarligt alltså.


3. Slutet - Augusti:

Slutet av månaden bjuder på styrka och insikt. Kanske kommer du underfund med vem du ska bli "när du blir stor". :-) Kanske avslutar du en länge haltande relation (kärlek eller vänskap), kanske bestämmer du dig för att införa nya rutiner och vanor i ditt liv som bättre speglar den person du är nu? Vad det än är så blir det bra, väldigt bra till och med!Lyckofärg i augusti är rött. Lyckotal: 12 och 3.

 

TIPS: Detta är en bra månad att sätta i sin intention att vara så balanserad som möjligt, inte för mycket upp och ner och högt och lågt. Det kommer att spara din inre energi och du får mer gjort och med fantastiska resultat! Bra rutin är att påminna sig själv varje morgon genom att säga: - Idag är jag en balanserad person. :-)


RÅD: Att vara lojal är en bra egenskap, denna månad är det extra viktigt. Gör ingenting i onödan som kan såra en annan människa. Ibland när vi fattar beslut som är bäst för oss sårar vi andra i processen. Med "i onödan" menar jag saker som vi kan undvika utan att vi själva mår dåligt eller förlorar på det.


HINDER: Lyckan vill komma in i ditt liv, öppna dörren för den! Släpp det gamla och välkomna det nya. Det är ok, det är du värd.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Eremiten från Stora Arkanan. Affirmationen lyder:


- Jag måste inte göra allt själv! // Bra affirmation för den som inte är så bra på att be om hjälp eller den som är så van att göra allt själv att man helt glömt bort möjligheten att be andra om stöd och support.NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Augusti kan vara en månad då det inte är det allra bästa att ställa sin partner mot väggen, ställa ultimatum eller dra upp gammalt groll. Ge varandra marginaler och utrymme - och kom ihåg det jag skrev ovan om att vara balanserad.


Singlar: Denna månad ser ser det förmånligt ut att träffa någon på ett informationsmöte, en utställning eller en guidad tur av något slag. Lycka till! :-)

 

Det var allt för denna gång! Kram, Marita på MB Nova

 

-` Få Tarotskopet gratis nästa månad också! ´- Tarotskopet skickas till din email, hittar du det inte den första nästa månad titta i din skräpmapp.

 

MB Nova Tipsar: Boosta din Ekonomi


En annorlunda och intressant Healing-Bootcamp för dig som behöver ett nytt sätt att se på pengar och ekonomi. Läs mer >


Innehåll: Ekonomiska sanningar. Nytt sätt att se på skulder. Så sparar man till det man vill ha. Attraktionslagen - gör Universum till din nya bästis. Du blir vad du tänker. Healing. EFT - knacka dig rik. Ekonomiska tips och råd. Mirakelbönen som hjälper dig att förlåta alla dina gamla ekonomiska "synder" - och mycket mer!


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Boka här >

[MB Nova Tarot Academy] - Utveckla dina kunskaper och din intuition. Välkommen till MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Kursen är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional. Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Enkel, pedagogisk, interaktiv och rolig! Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se

Comments


bottom of page