top of page

Månadens Tarotskop - så blir April 2023 enligt mina Tarotkort

Till dig som är van att läsa mina Tarotskop varje vecka: Tills vidare är Veckans Tarotskop, Månadens Tarotskop.


MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


MB Nova Tipsar:

Kostnadsfri Distanshealing vecka 14 ( 5 april) välkommen att anmäla dig redan nu här >>


MB Nova Tipsar:

Tävling! Vinn ett värdefullt budskap från Maritas Osho Zen Tarotlek. Anmälan >> Budskap för mars vanns av Camilla Wennberg. Grattis till dig!!


 

Hej kära du!

Jag hoppas att du mår bra och att du har haft en riktigt bra mars månad. Här kommer Månadens Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att göra livet lite, lite, bättre!

TAROTSKOPI april är det extra viktigt att använda så mycket som möjligt av allt det du kan. Stå i din styrka och förminska aldrig den du är och allt det du har lärt dig under denna livstid. Du är SÅ mycket mer än du kanske tror och även om det inte alltid känns så, så behöver världen just dig.

1. Början - April:

I inledningen av månaden är det förmånligt att utveckla sin andlighet ännu mer. Gör det på det sätt som passar dig. Kanske vill du börja meditera, lära dig något nytt som; Tarot, Yoga, Mindfulness eller Reiki healing?

2. Mitten - April:

I mitten av månaden är det lyckosamt att hitta skatter och borttappade saker. Kanske är det dags att besöka loppmarknader eller antikvitetsaffärer eller röja i egna förråd och källare? Vem vet vad för trevliga saker du kan hitta?


3. Slutet - April:

I slutet av månaden är det extra viktigt att behålla balansen. Både känslomässigt och ekonomiskt. Gör ingenting alltför spontant eller överilat utan att först tänka igenom ditt beslut. Att "sova på saken" känns extra viktigt.


Lyckofärg i februari är lite dova och "jordiga" färger. Lyckotal: 3.

(Det kan kännas som en balanserande kontrast när hemmet i övrigt kanske fylls av gula och gröna påsksaker?)

 

TIPS: Det är inte "kört" säger kortet. Finns det något du gett upp om? Lugn, det kanske inte är försent. Ge det en chans till.

RÅD: Det ligger kärlek och nya möten i luften. Kanske väntar en ny vän, ett nytt husdjur eller kanske en hjärtevän på dig? Ta första steget nu för att hjälpa "ödet" på traven.


HINDER: Det är klart mycket svårare att bli lycklig om man känner sig misslyckad. Förlåt dig själv för eventuella misstag du gjort.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Världen från Stora Arkanan och lyder:


- Jag är ett med allt.


Bra affirmation för den som känner sig avstängd, ensam eller isolerad från omvärlden.NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Bra månad att stärka relationen med ännu mer kärlek, gemensamma projekt, intressen, mål och planer för sommaren.


Singlar: Under april ser det förmånligt ut att träffa någon via någon annan. Denna "någon annan" kan vara en dejting-app eller en vän. Lycka till! :-) 

Det var allt för denna gång! Kram, Marita på MB Nova
MB Nova Tipsar: Boosta din Ekonomi


En annorlunda och intressant Healing-Bootcamp för dig som behöver ett nytt sätt att se på pengar och ekonomi. Läs mer > https://mbnova.wixsite.com/hemsida/healingbootcampekonomi


Innehåll: Ekonomiska sanningar. Nytt sätt att se på skulder. Så sparar man till det man vill ha. Attraktionslagen - gör Universum till din nya bästis. Du blir vad du tänker. Healing. EFT - knacka dig rik. Ekonomiska tips och råd. Mirakelbönen som hjälper dig att förlåta alla dina gamla ekonomiska "synder" - och mycket mer![Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Boka här >

[MB Nova Tarot Academy] - Utveckla dina kunskaper och din intuition. Välkommen till MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Kursen är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional. Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Enkel, pedagogisk, interaktiv och rolig! Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se

Comments


bottom of page