top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 34 enligt mina Tarotkort 200817

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

💖 Tips: Lär dig Reiki Healing (på distans) - för att hjälpa dig själv och dina nära och kära

- 100% kärlek för kropp och sinne. Använd Reiki för att slappna av, sova gott, lindra smärta, utveckla din andlighet, höja din vibration, stärka immunförsvaret - ge healing till dig själv och/eller andra. Gedigen kurs, enkel, rolig och interaktiv. Läs och/eller lyssna på alla kursdelar. Marita är med dig hela vägen. Alla kan lära sig Reiki. Till kursen - idag och imorgon 300 kr rabatt >

 

🙋‍♀️ Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre. 🥰

VECKANS TAROTSKOP

1. Den här veckan kan det vara lämpligt att fundera över "dolda agendor" - både vad gäller andra men också oss själva.


Exempel 1: Du vill ha hjälp med att tapetsera om i köket. Du kan inte med att be grannen om en gratis tjänst - igen! Men när ett tillfälle att göra grannen en liten favör uppenbarar sig (låt säga; vattna blommorna en gång under deras semester) hjälper du honom eller henne för att ha en tjänst tillgodo - inte för att vara go, snäll och hjälpsam....


Exempel 2: En arbetskamrat vill att du ska byta arbetspass med henne. Du vill egentligen inte men som den snälla själ du är, säger du ja. Sen visar det sig att hon behövde vara ledig för att gå på en rolig fest. En fest som du också skulle ha blivit inbjuden till - om du inte tagit hennes arbetspass...


2. Den här veckan är det också extra viktigt att tänka på att; "sagt är sagt och kan inte tas tillbaka". Om du känner dig lite stressad, ta en paus - speciellt om en diskussion är under uppsegling. Saker sagda under stress och press kan denna vecka skena iväg. Visst, vi kan alltid säga förlåt - och det lindrar en hel del - men det kan inte alltid laga det som gått sönder, känslomässigt.


Exempel på att ordet "förlåt" ibland har en viss begränsning och kanske inte räcker hela vägen... Om man till exempel, tappar Svärmors favoritkaffekopp i golvet och ber om förlåtelse för det - och blir någorlunda förlåten - så är koppen ändå fortfarande sönder. // En del säger också att sårande ord är som osynliga blåmärken som bleknar mycket långsamt...🍀 Lyckofärg denna vecka är pastellblått. Lyckotal: 2 🍀

 

TIPS: Var inte så kritisk! Kom ihåg att, i stort sett varenda människa i hela världen gör så gott de kan och förstår. Förstod de bättre, skulle de göra bättre. Detta gäller även dig min älskade vän! Var inte så hård och kritisk mot dig själv. Du är fantastisk och underbar!!


RÅD: Det är skillnad mellan män och kvinnor. Ju förr vi lär oss det desto bättre är det! Självklart ska vi ha lika lön för samma arbete - och vi har alla samma värde. Men, om du är man och pratar med en kvinna som om hon vore en man - då kan det bli problem. Om du är kvinna och pratar med en man, som om han vore din väninna - då kan det bli problem. Kom ihåg, om personen du pratar med inte riktigt hänger med eller inte riktigt verkar överens med dig, omformulera dig hellre än att "prata högre". *ler* HINDER: Ibland förstår vi inte hur kloka och starka vi är. När du känner att du inte orkar mer så har du så mycket kvar att ge. Kom ihåg; det är ok att misströsta ibland, men inte att ge upp! AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Eremiten från Stora Arkanan och lyder: - Jag litar helt och fullt på råden från mitt högre jag som leder till en inre förståelse av mig själv och mitt liv. ! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

💜 Par: Den här veckan är det en härlig tid för nystart! Varför inte förnya era kärlekslöften eller börja dejta och uppvakta varandra igen? Eller vilken slags nystart kan du komma på?

💜 Singlar: Den här veckan är det lyckosamt att träffa någon på en gemensam uteaktivitet som femkamp, på golfbanan eller annan rolig fysisk tävling eller liknande. *ler*

Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! 🌷 Kram, Marita på MB Nova

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page